Cautare

1174 de rezultate pentru "efectele" (2.67 secunde)
Exista un termen optim in care o emotie colectiva isi poate produce efectele.
Efectele secetei si-au lasat amprenta si asupra inflatiei, odata cu majorarea preturilor la alimente, dar si asupra cresterii economice. ... Nici productia de legume si fructe nu a scapat de efectele secetei, recoltele fiind cele mai slabe din ultimii ani si determinand cresterea preturilor si a cantitatilor importate.
Falimente, dobanzi bancare uriase, blocaje financiare, lipsa de lichiditati si mii de oameni ramasi pe drumuri sunt numai cateva dintre efectele crizei. ... Efectele benefice ale crizei Pe langa efectele negative, exista si cateva aspecte pozitive aduse de criza, cum ar fi:
Efectele cresterii TVA se vor disipa catre a doua parte a anului 2011. ... • Trebuie sa intelegem ca efectele inflationiste ale cresterii TVA sunt pe termen scurt • Analizele arata ca daca nu exista efecte secundare importante inflatia va intra in banda stabilita.
Dincolo de rentabilitatea unei centrale de apartament, care este opusul sistemului centralizat de incalzire, dincolo de confortul propriu, proprietarul trebuie sa vada si efectele nocive. ... Studiu Un studiu aprofundat privind efectele gazelor arse emise de dispozitivele termice individuale (DTI) asupra sanatatii a efectuat in Romania profesorul dr.
Efectele internetului asupra copiilor si tinerilor sunt alarmante. Studiile privind efectele pe care Internetul le are asupra comportamentului tinerei generatii arata ca acestea sunt din ce in ce mai alarmante, facand din copii posibile victime ale pornografiei infantile si retelelor de infractori, sustin specialistii in domeniu.
tipul de cancer, stadiul, efectele secundare potentiale, preferinta pacientilor. ... - Efectele secundare sunt fie precoce, fie tardive, insa e foarte important ca ele sa nu depaseasca potentialul beneficiu. ... De asemenea, dintre efectele adverse specifice pot trece in revista afectarea hematologica, renala, cardiaca sau neurologica.
Galceava economistilor pe efectele salariului minim "Dar, d-ra profesoara, salariul minim ajuta pe cei cu venituri mici si oricum nu stim sigur ca influenteaza negativ firmele!", spuse pe un glas destul de ridicat Sergio, un masterand, in cursul de microeconomie Discutam, ce e drept, un pic mai aprins ca de obicei, despre efectele salariului minim.
In cazul culturistilor si sportivilor, tamoxifenul citrat este folosit pentru a contracara efectele secundare de natura estrogena cauzate de folosirea anumitor steroizi anabolici si androgeni. ... Dar in cazul dozelor mari de steroizi, tamoxifenul imbunatateste colesterolul seric cu cateva procente, si nu poate preveni total efectele negative cardiovasculare.
Efectele binefacatoare ale extractului uscat din frunze de iedera sunt dovedite stiintific. ... Efectele binefacatoare ale iederei Extractul din frunze de iedera are capacitatea de a trata eficient episoadele de tuse datorita saponinelor â€" acele substante cu proprietati pneumo-active.
Mariustuca.ro / Google impreuna cu FDA s-au asociat pentru a identifica efectele nedorite ale medicamentelor (Autoare: ... FDA doreste, astfel, sa actioneze in colaborare cu o firma californiana pentru analizarea datelor de cautare ale utilizatorilor Google pentru a afla si a intelege efectele nedorite ale unor medicamente.
Prin toate efectele sale fumatul este direct raspunzator pentru reducerea cu 10 ani a sperantei de viata a fumatorilor in comparatie cu nefumatorii. ... Efectele fumatului pasiv si a celui inconstient sunt, si ele, ignorate.
Si, cu timpul, resimtim efectele acestei imprudente, si racim din cauza frigului. ... Mai jos, aveti o lista cu efectele frigului:
Care sunt efectele colaterale ale statului acasa? Avem aproape un an de cand suntem afectati de pandemie si am stat mai mult acasaa pentru a ne proteja pe noi cat si pe cei din jurul nostru de efectele imediate si rapide ale virusului.
In acest moment, spune acesta, este imposibil sa stabilim exact efectele pentru ca lipsesc foate multe date. La nivelul apei nu sunt modificari semnificative, dar efectele in biosfera se vad in timp indelungat.
Efectele pe care le asteptati dumneavoastra pe mine nu ma intereseaza.
Revenind la un ton mai putin vindicativ, liderul PSD a precizat ca el personal nu intelege cum se poate suspenda o ordonanta care si-a produs deja efectele. “Ordonanta si-a produs efectele, deci eu nu am inteles ce sa suspenzi.
"Este regretabil si fara precedent ca insusi primul-ministru sa alimenteze nejustificat imaginea unei crize apocaliptice, in conditiile in care Romania are mijloace si resurse pentru a diminua efectele crizei economice mondiale".
Aceeasi iluzie se naste acum in mintea unor lideri europeni, care se confrunta cu efectele sociale ale crizei financiare. ... Desi in ultimii ani economiile din zona au crescut in ritm sustinut, efectele acestei cresteri economice s-au vazut mai putin decat era de asteptat in dezvoltarea sociala.
Doamna Merkel a amintit despre efectele crizei economice asupra Romaniei si a spus ca in aceasta tara sunt aplicate acum masuri anti-criza destul de dure.
google-analytics.com