Cautare

2716 de rezultate pentru "duminica" (3.18 secunde)
Schwartzenberg a preluat controlul emisiei duminica, la ora 18.00. Televiziunea lui Ghita emite cu sigla RTV Batalia dintre proprietarul Elan Schwartzenberg si managerul Sebastian Ghita pentru Realitatea TV a cunoscut duminica apogeul.
o emisiune sociala si una de duminica. ... I.B :Va fi o emisiune de duminica? ... Varianta de lucru era Duminica in familie. Oricum, in principiu, este un format asemanator cu Duminica in familie.
Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", din 20 mai, la Realitatea TV Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", o emisiune de infotainement, care va fi difuzata din 20 mai, in fiecare duminica, la Realitatea TV, o televiziune detinuta de fostul sot al vedetei, Elan Schwartzenberg.
Cum raspunde presedintele PNL la intrebarea "sunteti un candidat la presedintie mai bun decat Victor Ponta?" Liderul PNL explica si ce se va intampla in eventualitatea in care PSD va dori sa aiba un candidat propriu la presedintie// Emisiunea "Dupa 20 de ani" se transmite duminica, incepand cu ora 10:00, pe ProTv Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitatul emisiunii "Dupa 20 de ani", duminica, incepand cu ora 10.00, difuzata pe ProTv si voyo.ro.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, invitat duminica la "Dupa 20 de ani", la Pro TV Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, este invitatul editiei de duminica a emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata de Pro TV in direct de la ora 10.00 si inca jumatate de ora e site-urile Gandul.info si StirileProTV.ro.
Jucatoarele de la Otchim Ramnicu Valcea au intrat in febra meciului de duminica, de pe teren propriu, cu echipa franceza Metz, din cadrul etapei a doua a grupelor principale din Liga Campionilor.
Romania are o singura varianta in fata Albaniei, victoria Nationala de fotbal a Romaniei joaca duminica, pe Stade de Lyon, impotriva Albaniei (22,00, ora Romaniei), cu calificarea pe masa in optimile de finala ale EURO 2016.
Duminica, pe Stade de France, Portugalia si Franta vor lupta pentru trofeul EURO 2016. ... Ar trebui ca, in finala de duminica, portughezul sa inscrie 3 goluri. ... Si, daca duminica marcheaza de trei ori, il egaleaza pe Platini.
Romania - Serbia, in Liga Natiunilor - Duminica, 14 octombrie 2018, National Arena, de la ora 16:00, in direct la ProTV (postul de televiziune a achizitionat drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei nationale din urmatorii 5 ani).
Femeile americane au continuat sa marcheze aceasta sarbatoare in ultima duminica din februarie pana in 1913. ... In zorii Primului Razboi Mondial, in timpul campaniilor pentru pace, rusoaicele au sarbatorit pentru prima data Ziua Internationala a Femeii in ultima duminica din februarie 1913.
Google sarbatoreste alegerile europarlamentare 2014 cu un nou logo Motorul de cautare Google si-a modificat, duminica, logoul pentru a marca alegerile europarlamentare 2014, care au loc in aceasta zi, in mai multe tari din Uniunea Europeana.
Duminica Tomii este prima duminica dupa Paste, iar pentru crestin-ortodocsii este o zi extrem de importanta. ... Duminica Tomii este dedicata apostolului Toma cel necredincios.
ORA DE VARA 2013 In noaptea de sambata spre duminica, 31 martie 2013, Romania trece la ora oficiala de vara. ... Duminica va fi cea mai scurta zi din an, avand numai 23 de ore.
Marcajele stradale au fost incepute timid, din cauza vremii, dar se va lucra si duminica Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca realizarea marcajelor stradale din Bucuresti a inceput acum doua-trei zile, "timid, din cauza vremii", insa, pentru finalizarea lor, se va lucra si duminica.
Gigi Becali a participat la slujba tinuta de calugarii de la Muntele Athos la inchisoarea Rahova Gigi Becali a participat duminica la slujba de la biserica Penitenciarului Rahova, care a fost oficiata de preotul capelan al unitatii de detentie, doi reprezentati ai Bisericii Ortodoxe Romane si doi calugari monahi de la Muntele Athos, potrivit reprezentantilor penitenciarului.
Meteorologii au emis o avertizare de ploi valabila in toata tara, duminica, intre orele 4.00 si 23.00, in sud si sud-est fiind anuntate averse, vant puternic si descarcari electrice.
Marmureanu, despre seismul de duminica:
Simona, medic anestezist la spitalul din Chateauroux, a fost gasita fara suflare de o colega, duminica dimineata. ... Simona, medic anestezist la spitalul din Chateauroux, a fost gasita fara suflare de o colega, duminica dimineata.
In mod oficial, postul incepe dupa "Duminica iertarii", in ziua de luni a saptamanii a 7-a de dinaintea sarbatorii de Pasti. Ultima saptamana din Postul Pastelui se numeste "Saptamana Patimilor" si incepe in duminica Floriilor, duminica in care se comemoreaza intrarea lui Iisus in Ierusalim.
Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a declarat ca incepand de duminica noapte, este posibil sa ninga si in sudul tarii, inclusiv in Capitala Romaniei.
google-analytics.com