Cautare

406 de rezultate pentru "droguri la mioveni" (2.59 secunde)
O adolescenta de 14 ani este cercetata dupa ce a escaladat un bloc din Capitala, pentru a fura, alaturi de mai multi complici, droguri de la un trafic. Odata ce s-au vazut in apartament, hotii l-au amenintat cu maceta pe traficantul de droguri, pentru a-i lua stupefiantele.
Iata ca incredibilul s-a produs, iar oficialii de la Dacia au recunoscut ca efectiv nu mai pot face fata cererii de Logan, aceasta devenind acum cea mai importanta problema cu care se confrunta noua masina nationala a romanilor.
Nici nu erau prea multe motive de mandrie, francezii de la Renault punandu-si mainile in cap in 1999, cand au (re)venit in Romania pentru a prelua Dacia.
Din acest total, 105.566 unitati au fost produse in uzina Dacia de la Mioveni, iar 6.268 in uzina Somaca din Maroc.
Cel de-al 3.000.000-lea automobil Dacia a fost fabricat marti la uzina din Pitesti si este un vehicul Logan de culoare gri platine. "Automobilul Dacia cu numarul de 1 milion a fost fabricat in 1985, la 17 ani de la inceperea activitatii de productie la Mioveni.
Noua varianta de Logan Sedan a fost fabricata in cateva exemplare, aflate in teste in curtea uzinei Dacia de la Mioveni, care a comandat fabricii Elba de la Timisoara faruri si lampi spate cu design modificat, au adaugat sursele citate.
Renault va lansa marca Dacia pe piata britanica la inceputul anului 2009, printr-un automobil derivat din Renault Sandero si produs la Pitesti, care va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva, in luna martie, potrivit revistei online autocar.co.uk.
Pentru Romania situatia ar putea fi si mai rea, din cauza cresterilor uriase ale salariilor la nivel national, fapt care a condus la o scadere severa a competitivitatii. ... Leoni detine patru unitati de productie a cablajelor auto in in Romania, la Arad, Bistrita, Pitesti si Mioveni.
Vanzarile Dacia in Romania au cazut cu 54,9% in luna decembrie a anului trecut, fata de perioada similara din 2007, la 3.622 de unitati, iar pe parcursul intregului an 2008 livrarile au totalizat 84.719 autovehicule, in coborare cu 16,7%, constructorul auto inregistrand astfel scaderi record.
Autoritatile trebuie sa sustina uzina Ford de la Craiova intr-o masura la fel de mare cum sprijina si fabricantul Dacia de la Mioveni, a afirmat sambata, la Craiova, presedintele Senatului, Mircea Geoana.„Senatul Romaniei a aprobat ordonanta de urgenta prin care se aproba o schema de ajutor de stat pentru Ford, ceea ce va permite acestei importante firme craiovene sa-si continue activitatea“, a anuntat Geoana.
Sute de persoane au asistat, sambata dupa-amiaza, pe platoul din fata portii principale a Uzinei Dacia din Mioveni, la demolarea prin explozii controlate a pavilionului administrativ, o cladire veche de 35 de ani.
Johnson Controls a demarat recrutarile de personal pentru fabrica de la Craiova, care se va deschide chiar in incinta Ford. ... Furnizorii de componente si echipamente pentru autoturismele care vor fi produse la Ford au inceput sa se replieze in jurul fabricii din Craiova.
Aflati din GdS care sunt furnizorii ce vin la Craiova. Companiile care urmeaza sa lucreze cu Ford roiesc in jurul fabricii, pentru a-si pregati operatiunile necesare lansarii celui de-al doilea model Ford care se va produce la Craiova, incepand din partea a doua a anului viitor.
Dacia, un succes la export. Automobile Dacia a produs in primele zece luni ale anului 283.034 de automobile, dintre care aproximativ 250.000 de unitati au fost livrate la export, cu 23% mai mult fata de anul trecut.
Dacia e brandul auto cu cea mai mare crestere in Europa in 2013 Dacia a reusit sa vanda in Europa in 2013 cu aproape un sfert mai mult decat in anul precedent, cresterea reusind sa transforme marca de la Mioveni in performera anului pe Batranul Continent.
Unde suntem cu industria auto dupa 15 ani Dacia a ajuns un important jucator pe piata europeana la 14 ani de la preluarea marcii si a uzinei auto de la Mioveni de catre Grupul Renault.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
Antrenorul nationalei de tineret a Romaniei, Emil Sandoi, a anuntat lotul de jucatori pe care se va baza luna viitoare, la cele doua jocuri oficiale cu Slovacia, contand pentru grupa a 9-a preliminara de calificare la turneul final al CE Under 21, editia 2011-2013.
Copilotul fusese desemnat recent cetatean de onoare al orasului Mioveni - Arges, de unde era originar, pentru meritele sale in salvarea vietilor. Ginel Claudiu Cracanel este casatorit cu Liliana, educatoare la gradinita Mioveni.
CS Mioveni: Ducan - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Cierpka, Dumitriu, Burnea - Blanaru, B. Rusu, Buziuc Rezerve: I. Popescu - Toma, Veres, Radescu, Sanoh, Al.
google-analytics.com