Cautare

978 de rezultate pentru "dosare" (2.63 secunde)
Mai sunt dosare OZN britanice de desecretizat (Autor: ... Alte dosare detaliau insa cazuri mai greu de explicat, cum ar fi povestea unui martor care a vazut o nava de tip farfurie, plina de lumini si de marimea unui teren de fotbal.
Si tare urat ar fi ca cele cinci dosare pe care Morar spera sa le rezolve pana in februarie 2006 (deci nu anul acesta!
Exista dosare penale care au trecut binisor de 10 ani de cind Parchetul a introdus actiunile in justitie. ... Am vazut de pilda dosare in care instanta a acordat si patru termene de judecata pentru cereri privind studierea dosarului, dupa care avocatul cu pricina si-a depus cerere de concediu.
Totul a culminat in momentul in care actualul ministrul al Justitiei a cerut demiterea unui sef de sectie care, prin natura informatiilor detinute, ar putea face un mare rau politicienilor care au dosare in plina cercetare penala.
10 tineri care vindeau sau detineau in vederea consumului propriu droguri s-au ales cu dosare penale, in urma activitatilor desfasurate de politistii antidrog, la acest sfarsit de saptamana, pe litoral.
A intocmit peste patru mii de dosare, a inaintat la Parchete o suta douazeci si ceva de dosare, Parchetele au acceptat doar trei dosare.
Pe rolul instantelor se afla mai multe dosare care privesc Consiliul Local Navodari, mai exact validarea unor consilieri. ... Intre timp, la urmatorul termen Matei sustine ca va fi "foarte atent la modul cum abordeaza anumiti judecatori spetele din dosare".
Dosare masluite si pesti care se impaneaza cu prietenia lui "taticu - Emil" Continuam sa extragem informatii din sesizarea inaintata acum 3 luni superiorilor sai de catre un politist din Cernavoda.
Cert este ca foarte multe persoane cu functii de raspundere din IPJ Constanta au fost gasite vinovate, ca urmare a controlului, de tergiversarea rezolvarii anumitor dosare sau, in cazul altor dosare, nu au inceput urmarirea penala.
"Cand am venit la sefia IPJ-ului am constatat ca in interior domnea o derutare totala, nimeni nu mai stia care si incotro trebuie sa apuce, iar la un moment dat m-am trezit ca aveam multe dosare de pensionare de la oameni capabili si cu putere de munca care doreau sa se pensioneze.
- constatand motivele invocate incorect legate de mecanismul de cooperare si verificare pe justitie in scrisorile Frantei si Germaniei, presedintele se astepta ca CSM sa spuna ca isi asuma aceasta responsabilitate, ca Parlamentul sa spuna ca el a blocat vreo 3 dosare, precum Nastase, Ridzi;
Daca opozitia lui Basescu fata de realegerea sa, deja explicita, va deveni mai ferma, urmeaza faza pe dosare, care poate provoca multe razgandeli printre sustinatorii lui Blaga. ... Meciul e abia la inceput si cinstit sa fiu, astept cu nerabdare faza pe dosare.
Au fost vreo 40 sau 50 de dosare impotriva mea. ... Mi-era teama ca vom discuta prea mult despre ce s-a intamplat in 20 iunie, despre dosare si despre trecut.
- Traian Basescu este cercetat in 7 dosare penale, care au fost suspendate pe perioada mandatului prezidential. ... raman in picioare alte 5 dosare si daca nici casa din Mihaileanu nu exista, atunci nimic nu mai exista!
- Pana de curand, primeam tot felul de informatii pe care le catalogam ca zvonuri, ca regimul Iohannis imi pregateste niste dosare.
Abaterea atentiei de la dosare penale aflate in lucru sau in judecata.
Pentru tragerea la raspundere a persoanelor responsabile au fost inregistrate 21 de dosare penale si au fost aplicate 42 de sanctiuni contraventionale, cuantumul amenzilor fiind de 1,565 miliarde lei vechi.
Pe langa fax, 3 casete si 2 CD-uri, au disparut patru dosare. Unul in care erau adunate stenogramele si pregatirile mele pentru conferintele de presa, pe care cine stie, poate voiam sa scot o carte, si trei dosare in care erau diverse materiale compromitatoare”, a subliniat Max Badin.
In aceasta perioada se afla in lucru la Comisariatul Regional Constanta al Garzii Financiare cel putin doua-trei dosare "grele" privind subevaluarea unor hoteluri care au apartinut statului roman, inainte ca acestea sa fie privatizate, a declarat pentru "Replica" comisarul Cristian Radu, seful Comisariatului Regional.
"Nu am mai intreprins o asemenea actiune de patru-cinci ani, dar nu ne mai puteam misca in birouri de atatea dosare care asteptau avizul de legalitate.
google-analytics.com