Cautare

978 de rezultate pentru "dosare" (4.61 secunde)
Presedintele Traian Basescu a criticat dur magistratii, reprosandu-le ca exista prea multe dosare prost facute de procurori sau deliberat intarziate de judecatori, ca unii procurori transmit presei informatii din dosare visandu-se James Bond, in vreme ce altii au legaturi "nepotrivite" cu interlopi.
Deputatul PDL Mihail Boldea propune limitarea accesului la dosare penale prin modificarea Codului penal Deputatul PDL Mihail Boldea a anuntat, luni, depunerea la Parlament a unei propuneri legislative care vizeaza modificarea si completarea Codului penal in sensul limitarii accesului la informatiile cuprinse in dosarele aflate in stadiul de cercetare penala sau pe rolul instantelor de judecata.
violent, nume schimbat, dosare penale, legaturi cu Serviciile Date incredibile legate de criminalul de la coafor.
Vreau sa vad ce dosare ai, ce experiența profesionala ai" Despre Calin Nistor, actualul sef interimar al DNA, Traian Basescu a spus de trei ori ca are un CV "exceptional" "Vreau procurori care au dosare facute, vreau sa vad propuși procurori care au obținut condamnari și nu li s-au intors dosarele pentru ca sunt prost facute.
Pentru ca altfel meritocratia, competitia in partid va muri, pentru ca altfel toti noi ceilalti care desi aveam procese sau dosare nascocite, care aveam lideri anchetati sau arestati, am stiut sa ne facem treaba si am castigat.
"Pana in prezent, pentru obtinerea subventiei au fost depuse 57 de dosare (trei pentru arzatoare si restul pentru centrale).
Potrivit directorului adjunct al Agentiei Domeniilor Statului Constanta, Ovidiu Popescu, proprietarii care solicita restituirea terenurilor detinute actualmente de Institutul de Cercetare si Dezvoltare pentru Ovine si Caprine Palas nu au intocmit dosare conforme cu legislatia, drept pentru care, daca nu-si intocmesc alta documentatie, nu-si vor primi terenurile.
Astfel, in ultimele doua luni, la Biroul Judetean de Renta Viagera Dolj au fost depuse aproximativ 140 de dosare, adica 36% din totalul celor depuse de la inceperea programului.
Pentru unele dosare din Dolj au fost descoperite, de exemplu, unele neconcordante intre prenumele din buletinul de identitate si cel din titlul de proprietate. ... "Pana in prezent, la Biroului Judetean de Renta Viagera Dolj au fost depuse 616 dosare care solicita renta viagera", a spus Remulus Chitu.
O prioritate pentru angajatii Casei Judetene de Pensii (CJP) Galati o reprezinta in aceasta perioada cele 208 dosare de pensionare ale siderurgistilor care au lucrat in conditii speciale si beneficiaza de prevederile Legii nr.
Intabularea, principalul obstacol in calea primirii rentei viagere Din totalul dosarelor depuse in 2006 la Biroul Judetean de Renta Viagera din Dolj, aproximativ 45 de dosare sunt respinse provizoriu pentru lipsa anumitor documente. "Majoritatea acestor dosare se refera la teren vandut, pe care noii proprietari nu l-au intabulat.
Aceasta din cauza procedurilor greoaie, dar si din cauza ca fiscul nu mai poate interveni direct în dosare de insolventa deschise de alti creditori pentru firmele falimentare.
289 de dosare de insolventa aflate pe rolul instantelor de judecata la data de 31 decembrie 2008, 13. 258 erau dosare de faliment (+ 35,86% fata de 9. ... 865 erau dosare de lichidare (+ 21,66% fata de 11.
De la inceputul anului si pana in prezent, ei au depus 679 de dosare, adica 55% din numarul celor din 2008. ... De la inceputul lui 2009, la Oficiul de Renta Viagera Dolj au fost depuse 679 de dosare, adica 55% din numarul celor din 2008.
Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri sustine ca mai sunt multe dosare in analiza bancilor si ca oltenii s-au imprumutat de 13 milioane de euro. ... Doljul are cele mai multe credite aprobate pe acest program guvernamental si mai sunt dosare in analiza la unitatile bancare din program.
Dosare controversate in care este implicata Laura Codruta Kovesi Fostul procuror general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, cea propusa sef la DNA, apare implicata in dosare controversate, la o simpla cautare pe Google.
Imi pot inchipui, plecand de la observarea felului in care se confectioneaza dosare in ziua de azi, ca grosul "probelor" e reprezentat, ca mai mereu, de niscaiva stenograme ale unor convorbiri telefonice interceptate.
Dosare cu vizite de gradul II In timp ce multi teoreticieni ai conspiratiei spera ca cele 18 dosare sunt pline de dovezi privind vizite extraterestre, este mult mai probabil ca ele contin informatii strict secrete de aparare, care ar putea sa se refere la arme sau la avioane clasificate.
Prima observatie se refera la finalitatea acestor dosare, finalitate care nu mai are nicio legatura cu aflarea adevarului despre acele evenimente. ... Se construieste o alta realitate, pentru a justifica astfel de dosare. Aceste dosare au facut obiectul atentiei procuraturii timp de 28 de ani.
V-oti fi saturat si voi despre atatea acuze, povesti si alte amanunte despre informatori, securisti si dosare, al caror fir este despicat nu in patru, ci in multiplii lui patru luati cate patru. ... dosare, dosare si iar dosare.
google-analytics.com