Cautare

1115 de rezultate pentru "dosare divort" (5.14 secunde)
Nicolaescu a afirmat ca demisia din PSD, partid al carui membru a fost peste 20 de ani, poate fi asemuita cu "un divort". "Demisia mea din PSD este ca un divort.
"Domnul senator Sergiu Nicolaescu si-a anuntat decizia fara sa comenteze motivele foarte mult, spunand, totusi, ca este vorba de o forma de divort.
"Utilizatorii activi pe retelele de socializare care sunt implicati intr-o relatie romantica pot descoperi ca se genereaza conflicte legate de Twitter care devin atat de serioase incat se ajunge la infidelitate sau divort" scrie in studiul.mentionat.
La nivel global, un divort din 3 a fost provocat, dupa ce el, sau ea, a cunoscut pe altcineva prin intermediul calculatorului.
perioada de la divort) noua ne-a facut bine. ... Cei doi au fost sa semneze actele de divort, tinandu-se de mana, iar la plecarea de la notar s-au sarutat.
Mai ales ca a facut pana acum suficient de multe alegeri gresite ca sa nu o poata intretine pe iubita sa fiica in facultate, motiv de vesnic scandal cu sotia si, in cele din urma, de divort.
Motivul pentru care cuplurile divorteaza din ce in ce mai des Casatoriile se incheie mai des printr-un divort daca sotiile sunt acelea care se imbolnavesc si sunt diagnosticate cu o maladie grava, intrucat sotii nu pot face fata acestor situatii dificile.
Inselatul Este cea mai comuna cauza care duce la divort. ... Banii nu ar trebui sa fie o problema intr-o relatie, dar cel mai probabil vor deveni o problema in cazul unui divort.
Un fotograf de nunta sustine ca si-a dat seama, in urma numeroaselor evenimente de acest gen la care a participat, ca exista cateva semne in timpul petrecerii care sugereaza ca mirii urmeaza sa ajunga la divort in cel mai scurt timp.
10 metode sigure pentru un divort rapid Am vazut tot felul de tratate si retete pentru fericirea in cuplu, dar adevarul este ca nu am gasit niciunde metode sa scapi de nevasta.
Cel mai important si asteptat este cu siguranta, mult asteptata intalnire dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau. Cei doi urmeaza sa se intalneasca astazi in fata magistratilor pentru un nou termen in procesul de divort!
sa dea divort. ... Si daca tot sunt decisi sa nu se mai inteleaga si sa treaca peste orgolii, "razboaie" si interese, aliatii ar putea macar avea bunul simti sa intrebe si populatia ce parere are despre divort.
In exclusivitate pentru Antena Stars, Rona Hartener a marturisit ca vrea sa se casatoreasca, dupa divort, insa asta nu este o prioritate pentru ea.
Andreea Perju demonstreaza ca poti sa te ridici si dupa un divort dureros. Dupa ce timp de mai multi ani si-a pus cariera pe locul secund, acum actrita a urcat din nou pe scena de la teatru.
Raluca de la trupa Angels face primele declaratii despre divort. Artista lamureste toate zvonurile care au aparut prin presa. Care este adevarul.
Dupa ce Connect-R a dezvaluit adevaratele motive pentru care s-a ajuns la divort, noi detalii ies la iveala. Misha face declaratii soc!
Un barbat din Iasi s-a impuscat chiar in ziua in care trebuia sa semneze actele de divort. Medicii de pe ambulanta l-au transportat de urgenta la spital si au reusit sa-i salveze viata.
Fostul primar al localitatii Ciocarlia, Nicolae Marghiol, are la activ nu mai putin de 19 dosare penale. ... In cele mai multe dosare, Nicolae Marghiol este cercetat pentru comiterea infractiunilor de evaziune fiscala, fals si uz de fals si abuz in serviciu.
Aceasta in conditiile in care suntem singurul judet din tara care, la ora actuala, a solutionat cele mai multe dosare de acest gen, iar toti vinovatii au fost trimisi in spatele gratiilor”, a declarat chestorul Traian Jipa.
Printre parlamentarii, primarii, ba chiar si semnatarii scrisorii se afla persoane cu dosare penale.
google-analytics.com