Cautare

10605 de rezultate pentru "doi tineri morti in accident de motocicleta" (4.29 secunde)
Discursul planetar despre gripa aviara e un fel de cronica a unei pandemii anuntate. Dintre pandemiile care au secerat si ingrozit omenirea, celebre sunt ciuma bubonica din 1346-1350, cu nu se stie cate milioane de morti, si gripa spaniola din 1918-1920, cu aproximativ 21 de milioane de morti.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. ... Doi barbati au fost raniti ieri intr-un accident de circulatie produs pe Drumul National 65, pe raza comunei Valea Mare, in jurul orei 4.30.
Un grup infractional specializat in falsificarea instrumentelor de plata electronice, format din trei tineri din Drobeta Turnu Severin, a fost destructurat de politistii de frontiera din Mehedinti, dupa cinci luni de supraveghere. ... grupului a fost retinut pentru 29 de zile.
Magda Marincovici) In ultimii 20 de ani, a crescut numarul persoanelor cu varste intre 20 si 40 de ani care fac accident vascular cerebral O gena implicata in aparitia migrenelor si infarctului de miocard ar fi responsabila si de declansarea accidentelor vasculare cerebrale in cazul persoanelor tinere.
Copii cu risc de orbire din cauza diabetului (Autoare: ... creste numarul tinerilor ce prezinta complicatii ale diabetului tip 1 Diabetul afecteaza un numar crescand de copii si tineri, avertizeaza Asociatia britanica a diabetului, pe baza unui studiu efectuat in Marea Britanie.
Intalniri la Balea Lac si in Muntii Ciucas (Autor: ... FARCAS) Pe 23 septembrie, 1978, la miezul noptii, doi tehnicieni de la statia de sus a telefericului de la Balea Lac au fost treziti de o lumina circulara rosiatica, vizibila prin ceata deasa si ocupand intregul camp vizual.
Un accident aviatic in care si-au pierdut viata 61 de pasageri, majoritatea belgieni. Printre morti s-au numarat si functionari ai Comisiei Europene, inclusiv consulul Ambasadei Belgiei la Bucuresti. Asta s-a intamplat in martie 1995, in comuna ilfoveana Balotesti.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
Alexandru Cordos, Senator PSD de Cluj, Viceliderul Grupului PSD din Senat, a sustinut in data de 1 Octombrie 2013 o DECLARATIE POLITICA cu titlul: "Sustinerea tinerilor antreprenori ", pe care o puteti citi in continuare : Tara noastra are tineri cu potential extraordinar in domeniul antreprenorial.
Tineri cu infarct miocardic sau cerebral! ... Stil de viata dezordonat, hipertensiune, stres, droguri, bauturi energizante, tulburari de coagulare a sangelui De ce persoane tinere sunt aduse "la urgenta" cu accident vascular cerebral (AVC), cu infarct miocardic, suferinte care, in urma cu unul-doua decenii, afectau mai degraba batranii?
Toata lumea are cel putin o melodie preferata pe care o poate asculta la nesfarsit, fara sa se plictiseasca de aceasta. De altfel, oamenii de stiinta au studiat efectele muzicii asupra psihicului uman si au descoperit ca sunetele ne pot influenta starea de spirit.
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
08.27 Bilantul accidentului de tren a ajuns la 77 de morti 77 de oameni au murit si alti 200 au fost răniti ca urmare a deraierii unui tren miercuri la Santiago de Compostel, in Spania. Mai multe vagoane au iesit de pe sine si s-au prabusit.
COPILOTUL DE 23 DE ANI are picioarele facute praf și este intr-o stare foarte grava La doar 23 de ani, copilotul Razvan Petrescu a pacalit moartea de doua ori intr-o zi.
Sunt 6 morti si peste 70 de raniti Prima cursa a unui tren de viteza s-a incheiat luni tragic, inainte de destinatie. ... Toata lumea este in regula? ... Dar avem vagoane care au iesit de pe sine, unele au cazut pe autostrada.
Sunt 6 morti si peste 70 de raniti Prima cursa a unui tren de viteza s-a incheiat luni tragic, inainte de destinatie. ... Toata lumea este in regula? ... Dar avem vagoane care au iesit de pe sine, unele au cazut pe autostrada.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC).
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii. In opinia mea, vorbim prea mult despre el.
google-analytics.com