Cautare

15967 de rezultate pentru "despre targuri" (4.08 secunde)
"Problema cea mai mare este ca e greu sa facem targuri in Centrul Istoric si nu reusim! ... Am facut presiuni mari in fiecare luna pentru a face demersuri de a obtine domeniul public pentru aceste targuri!
Bucurestiul ar putea trai astfel numai din targuri ale anticarilor! ... Si cei doi fii ai sai au mostenit pasiunea pentru obiectele vechi de la tatal lor si participa si ei la aceste targuri ale anticarilor, in Capitala, dar si in alte orase ale tarii.
Avem in perspectiva targuri traditionale romanesti in noiembrie si decembrie! Vrem sa organizam targuri internationale si sa gasim comercianti din diferite zone ale lumii. Vrem sa cream o atmosfera speciala, cu trupe invitate la aceste targuri traditionale. Ne-am dori sa facem targuri specifice:
Targuri cu preparate traditionale din peste, prezentarea artei culinare specifice Deltei Dunarii, concerte de muzica sacra si folclorica, piese de teatru pentru copii, atelierele de creatie pentru olarit, incondeierea oualor sau pictura icoanelor sunt pregatite in Capitala de Sarbatoarea Floriilor.
Ministrul economiei îi trage de mâneca pe toti comisarii-sefi ai Garzilor Financiare sa descopere marea evaziune si sa lase în pace pietarii si micii comercianti de prin târguri, ale caror tarabe sunt verificate de mai multe ori într-un an. Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, le-a cerut, zilele trecute, la sedinta de bilant pe 2007, comisarilor-sefi ai Garzilor Financiare sa descopere adevaratii evazionisti.
Ministrul economiei îi trage de mâneca pe toti comisarii-sefi ai Garzilor Financiare sa descopere marea evaziune si sa lase în pace pietarii si micii comercianti de prin târguri, ale caror tarabe sunt verificate de mai multe ori într-un an. Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, le-a cerut, zilele trecute, la sedinta de bilant pe 2007, comisarilor-sefi ai Garzilor Financiare sa descopere adevaratii evazionisti.
Mai intai am vandut la magazine, apoi in targuri specializate. Apoi am mers in targuri in afara tarii. ... In timp, am participat la foarte multe targuri subventionate de guvern, pentru ca eu participam cu produse inedite, dar la multe mergem si pe cont propriu", incepe istorisirea Ecaterina Diulescu.
Acolo am aflat, intr-o dupa amiaza de toamna, aproape totul despre inventiile fizicianului. ... Imi povesteste despre simpozioane si conferinte, despre proiectele care i s-au propus de a face studii si cercetare in alte tari, dar nicaieri nu se simte mai bine ca acasa.
Obisnuiam sa cotrobai prin targurile de vintage, dar o placere deosebita o aveam cand petreceam ore in sir in targuri mai putin cunoscute din Bucuresti sau din tara cum ar fi spre exemplu Valea Cascadelor, acolo unde rabdarea imi era rasplatita atunci cand gaseam printre zeci de lucruri neinsemnate acel ceva care abia astepta sa fie sters de povara timpului pentru a-si spune povestea.
Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie, expozitii si ateliere constituie evenimentele prin intermediul carora va fi sarbatorita in Capitala Ziua Limbii Romane - 31 august.
Hala viitoarei piete din cartierul craiovean 1 Mai va semana cu o aripa de avion Infiintata cu zece luni in urma, SC Piete si Targuri Craiova SRL a reusit sa termine anul 2011 pe profit.
Masura pare sa fie de bun augur, aducand incasari record nou-infiintatei SC Piete si Targuri Craiova SRL, in detrimentul casierilor, care bagau o parte din bani in propriul buzunar, dar si al "pilosilor", de la care se lua chiria "pe sarite".
Acest aspect a fost confirmat si de cativa dintre vizitatorii celor doua targuri. ... Este o alegere foarte buna a organizatorilor sa puna impreuna aceste doua targuri TINIMTEX si TINMEC", a fost de parere Constantin Banu din Constanta.
Tematica manifestarii cuprinde o gama larga din categoria confectii textile pentru adulti si copii, tricotaje, confectii din piele, confectii din blana, papetarie si multe altele", a declarat Catalin Trifu, director al Departamentului Targuri si Expozitii din cadrul Romexpo.
De aceea participam la targuri si expozitii, pentru a ne face cunoscute produsele", a spus Mihail Cocora, producator din Capitala.
Astfel, 30% din ofertele de locuinte ce se vor gasi la tiMon, nu vor aparea in alte targuri de profil. ... Multi dintre dintre expozantii aflati aici nu participa la alte targuri de profil, ofertele lor fiind disponibile exclusiv in cadrul tIMOn.
"Sunt nemultumita ca se organizeaza targuri traditionale atat de des! Aceste targuri s-au transformat intr-o piata. ... Ma deranjeaza ca sunt unii comercianti care iau marfa de la unii si o revand apoi la targuri, spunand ca e a lor.
In aceasta toamna, lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut participa la doua mari targuri de recrutare, in mai multe orase ale tarii:
Cele mai multe tigarete au fost gasite in mijloace de transport, piete si targuri.
Politicul, atunci cand pare ca toti sunt o familie - uitati ce s-a intamplat in parlament, acea negociere secreta despre care si dumneavoastra ati spus ca, iata, nu stia un sef de partid - sau poate stia... ... dar nu poti sa faci targuri de acest gen.
google-analytics.com