In aceasta toamna, lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut participa la doua mari targuri de recrutare, in mai multe orase ale tarii: Targul de Cariere si Angajatori de Top. Reprezentantii celor doua companii vor participa la targuri pentru a promova posturile vacante curente, insa si posturi noi ce vor aparea ca urmare a deschiderii unor noi restaurante, ca parte a planului de extindere din 2015.
Dorim sa ne numaram printre cei mai doriti angajatori pentru tinerii din Romania. Avem in restaurantele noastre multe exemple de tineri care au fost alaturi de noi si care si-au construit o cariera atat la KFC, cat si la Pizza Hut. Reteaua noastra este in continua extindere si astfel sansele pentru angajati sunt variate”, a declarat Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC si Pizza Hut Romania.
Oferim tinerilor posibilitatea de a se dezvolta profesional inca din anii de studentie, fara a avea nevoie de o experienta de lucru anterioara. Printre beneficiile unui job la noi, se numara programul de lucru flexibil si posibilitatea de a lucra alaturi de o echipa tanara, intr-un mediu placut”, a adaugat Mark.