Cautare

16578 de rezultate pentru "despre nunta de aur" (4.19 secunde)
Cum iti dai seama daca e aur sau nu? ... Daca "argintul fals" e pe toate drumurile, chiar si cu stanta (cititi mai multe detalii aici), aurul prin definitie, ar trebuie sa fie mult mai greu de comercializat oriunde si oricum.
Numarul de Aur, secretele pe care nu le spune nimeni despre Elementul Divin Phi, numarul de aur, este egal cu 1,6180339887. Numarul de aur, numit si Phi, se gaseste in toate lucrurile. ... Proportia corpului uman, a plantelor, a animalelor, respecta numarul de aur.
Dupa Paste, cuplurile care se gandesc sa-si uneasca destinele vor avea posibilitatea sa-si faca o idee cu privire la oferta de servicii pentru nunti a firmelor craiovene.
De ce face Basescu lobby pentru Rosia Montana Presedintele Traian Basescu s-a lansat intr-o adevarata campanie de lobby pentru proiectul de la Rosia Montana. ... Traian Basescu a declarat luni, la TVR, ca exploatarea de la Rosia Montana trebuie sa inceapa, pentru ca Romania are nevoie de aurul din Apuseni.
Predica duminicala tinuta de preotul Wilhelm Danca la Catedrala Sf. Iosif din Bucuresti, in data de 20 Ianuarie 2019 a avut ca tema Nunta din Cana: ... Schimbarea apei in vin la nunta din Cana Galileii este prima minune savarsita de Isus.
NUNTA ANULUI in ROMANIA! Nunta cu mare fast in lumea magnatilor: ... NUNTA FASTUOASA la Oradea: ... Printre cei 600 de invitati se afla si membri ai familiei regale a Suediei Nunta cu mare fast in lumea magnatilor:
La cei 28 de ani ai sai, Simona Halep a decis ca a venit timpul sa se marite. Alesul ei este Toni Iuruc, un machedon, om de afaceri in varsta de 40 de ani, care seamana izbitor cu actorul Gerald Butler.
O stire Reuters anunta ieri ca pretul aurului la bursele internationale a atins un nivel-record pentru ultimii 25 de ani.
Banca Comerciala Romana (BCR) a cumparat de la populatie si firme in ultimii doi ani aproximativ 200 de kilograme de aur, fiind singura institutie de credit care ofera acest serviciu, se arata intr-un comunicat al bancii.
Nu de alta, dar la Realitatea se batea in continuare moneda pe "subiectul zilei" care de fapt e acelasi de cateva zile si va mai fi de acum inainte - turnatorii, securistii, militienii, a fost X sau Y sau presedintele cu dosar -, iar la Pro de regula sunt stiri cu morti, raniti si violati.
Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis saptamana aceasta la Pitesti si Oradea doua puncte de lucru pentru cumpararea de aur de la populatie si firme, a anuntat ieri institutia bancara.
BNR vinde o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga In conformitate cu prevederile Legii nr.312/2004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei, Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 25 iulie 2011, o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga.
Am vazut cu placere filmul Nunta a la grec 2 (My Big Fat Greek Wedding), care prezinta, de fapt, aventurile familiei Portokalos, o continuare a comediei din 2002, Nunta a la grec.
in ziua de azi tinerii nu se inghesuie la maritis, iar o posibila initiativa a Guvernului ar putea decide multi viitori insuratei sa se gindeasca de doua ori inainte de a se casatori.
Peste 450 de invitati la nunta pugilistului Lucian Bute Fostul campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, se casatoreste, sambata, la Galati, cu Elena Aprozeanu, la nunta fiind asteptati peste 450 de invitati.
Dupa nunta lor spontana in Las Vegas, JLo si Ben mai vor o nunta. Cuplul s-a intalnit pentru prima data pe platoul de filmare al filmului Gigil. A doua nunta va avea loc pe proprietataea lui Ben si va tine trei zile.
Intr-o excelenta revista a unei retele de librarii (Diverta) citesc o istorie care mi se pare incredibila. Se spune ca, abia instalat in functia de rege al Romaniei, Carol I a hotarat sa construiasca o resedinta a casei regale.
Descinderea de la Garant, in urma careia au fost ridicate aproape 140 kilograme de aur, zeci de mii de euro si dolari si miliarde de lei vechi, reprezinta cea mai spectaculoasa actiune din istoria recenta a Garzii Financiare, Serviciului de Investigare a Fraudelor (SIF) si Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului Constanta (OJPC).
Piata neagra a bijuteriilor a atins in momentul de fata cote alarmante, este de parere presedintele Patronatului Bijutierilor din Romania (PBR), Heinz Karl. "Comertul subteran cu bijuterii de toate tipurile depaseste cu mult 70% din piata totala a bijuteriilor din tara noastra".
30 aprilie 1957, Bucuresti) este un general de armata in rezerva si fost politician roman, presedinte al Partidului Romania Mare in perioada 2015-2016, autor al unor carti de specialitate si specialist in radiolocatie.
google-analytics.com