Cautare

965 de rezultate pentru "despagubiri animale" (2.68 secunde)
Subventiile vor fi acordate pentru doua tipuri de activitati, respectiv de ameliorare a populatiei de animale si de imbunatatire a produselor alimentare de origine animala.
Cand vine vorba de animale, cei mai multi vanatorii nu-si aleg tinta la intamplare, ci numai daca ea poate fi premiata cu un trofeu.
Crescatorii care au cumparat animale trebuie sa informeze medicul veterinar in termen de sapte zile de la achizitie, iar in cazul in care proprietarii vor sa deplaseze animalele, acestia trebuie sa solicite un formular de miscare, care va fi eliberat in cel mult trei zile.
Soferii care vor sa transporte animale pe un drum mai lung de 65 kilometri sunt obligati sa detina un certificat de competenta profesionala, eliberat in urma absolvirii unor cursuri de pregatire pentru bunastarea animalelor.
Crescatorii de animale vor primi in acest an din partea statului un ajutor financiar in suma cuprinsa intre 0.80 si 7,5 lei/cap pentru cresterea bovinelor, ovinelor si caprinelor, precum si fonduri pentru modernizarea fermelor si imbunatatirea calitatii productiei de carne.
Crescatorii de animale pot depune cereri, in intervalul 1 mai-15 iunie, pentru obtinerea subventiei de 490 de lei pentru bovine si de 45 de lei pentru ovine si caprine, a anuntat ministrul agriculturii, Dacian Ciolos.
Crescatorii de bovine primesc subventii doar pentru efectivul inregistrat la 31 ianuarie 2007, data de referinta negociata de Romania la Bruxelles, astfel incat poate beneficia de sprijin financiar un fermier care si-a vandut animale intre timp, dar nu si cel care a cumparat noi bovine.
Mai mult, daca un fermier avea o suta de vaci in 2007, poate sa primeasca subventii chiar daca a vandut aceste animale intre timp. La solicitarea crescatorilor de animale, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a cerut Comisiei Europene modificarea datei de referinta, insa nu a primit un raspuns satisfacator.
De asemenea, sunt vizate si mijloacele de transport cu tractiune mecanica sau animala, utilaje si instalatii pentru agricultura, modul de folosinta a terenurilor, efectivele de animale.
Zeci de oameni s-au inghesuit ieri la sucursala APIA Dolj, pentru a solicita subventia pentru animale.
Era singura fabrica din tara care producea insecticid biologic nepoluant si stimulente de hrana pentru animale si pasari.
Reamintim ca pentru anul 2008, APIA a platit pentru aceleasi categorii de animale cate 500 de lei/cap de bovina, respectiv 44 de lei/cap de ovina, caprina.
Acestia detin terenuri agricole, animale, iar cu ajutorul banilor primiti de la APIA duc la bun sfarsit muncile agricole. ... In ceea ce priveste sectorul zootehnic, s-au primit si verificat 7.289 de cereri pentru 40.841 de animale.
Lucrarea contine date privind valoarea productiei vegetale, animale si de servicii agricole pentru anul 2012 si a fost intocmita pe baza rezultatelor obtinute din cercetarile statistice din domeniul agriculturii.
Fiscul vrea sa stie ce propietati au romanii, ce valori, bunuri sau animale de rasa scumpe.
WWF lanseaza colectia de jucarii din padure, Mai mult decat un plus, iar replici ale mai multor animale salbatice, cum ar fi bufnite, caprioare, marmote, iepuri, vulpi, lupi si ursi lupta alaturi de WWF pentru apele, padurile si speciile salbatice din Romania.
A participat la Expozitia din Times Square, unde a desenat pentru prima data animale si fete de oameni. ... Lucrarile lui Haring zugravesc imagini simple de oameni, animale sau figurine care danseaza, unele chiar dure prin rigiditatea lor.
Venin - frumuseti de neatins va propune sa descoperiti lumea fascinanta a catorva specii veninoase din lumea animala, unele dintre acestea regasindu-se in clasamentul celor mai veninoase animale din lume. ... Stim cu totii ca exista animale veninoase.
5 i.e.n) contin descrieri clinice ale tetanosului, Carle si Rattone au fost primii care au produs pentru prima data tetanosul la animale, injectandu-le cu puroi de la un caz fatal de tetanus la om.
Cainii vor fi dusi in adaposturile municipalitatii, de unde iubitorii de animale ii vor putea adopta fara niciun fel de costuri. ... Sorin Oprescu ii indeamna pe toti iubitorii de animale sa adopte cainii din adaposturile municipalitatii.
google-analytics.com