Cautare

13103 de rezultate pentru "date meteo 2crepublica moldova 2c luna septembrie 2c2009" (2.98 secunde)
Titus Corlatean a participat la o dezbatere despre viitorul european al Republicii Moldova Presedintele Comisiei pentru politica externa, senatorul Titus Corlatean, impreuna cu Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, au participat miercuri, 19 ianuarie a.c., la Brasov, la o dezbatere cu studentii vizand viitorul european al Republicii Moldova si relatiile cu Romania.
Prognoza meteo pentru saptamana 14 20 Martie 2017 b365.ro informeaza: PROGNOZA METEO in Bucuresti si in tara. ... PROGNOZA METEO IN TARA IN TARA MARTI, 14 MARTIE. ... In Transilvania si Moldova acestea vor fi ploi si trecator lapovita, in zonele montane vor predomina ninsorile, iar in rest va ploua.
"Georgia, Ucraina si Moldova pot miza pe sprijinul Uniunii Europene (UE) in mentinerea integritatii teritoriale", a declarat, in Parlamentul European, Benito Ferrero-Waldner, comisarul pentru Relatii Externe si Politica Europeana de Vecinatate al UE.
Exportul de gaz romanesc sustine securitatea energetica a Republicii Moldova. ... La 4 martie 2015 a inceput oficial exportul de gaz romanesc spre Republica Moldova, rezultat al unui proiect de cooperare cu profunde semnificatii bilaterale, dar si europene.
Ion Varta (foto), fost membru PPCD, istoric, deputat independent in Parlamentul Republicii Moldova a comentat pentru cotidianul "Replica" evenimentul de care depinde soarta republicii.
Senatorul Titus Corlatean, Ministrul de Externe al Romaniei, a sustinut o Declaratie politica, cu ocazia ratificarii de catre Senatul Romaniei a Acordurilor de Asociere intre Uniunea Europeana si Republica Moldova, Georgia si Ucraina, pe care o puteti citi in continuare. ... Moldova, Georgia si Ucraina.
O fi Republica Moldova un stat mic si amarat dar ea reprezinta un punct geopolitic ultrasensibil in relatia cu Rusia, pe harta unei regiuni bantuite de cutremure strategice.
Moldova nu mai primeste gaz De la inceputul anului, Republica Moldova nu mai este alimentata cu gaze naturale din Rusia, se arata intr-un raport al guvernului moldovean prezentat luni de premierul Vasile Tarlev in cadrul unei sedinte convocate de presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin.
Integrarea europeana a Republicii Moldova devine un proces ireversibil. ... As dori sa salut organizarea in Republica Moldova la 30 noiembrie 2014 de alegeri parlamentare libere si democratice si sa felicit cetatenii Republicii Moldova pentru optiunea majoritara degajata din procesul electoral pentru continuarea procesului de integrare europeana!
PROGNOZA METEO PENTRU LUNA MARTIE In prima luna de primavara a acestui an, temperaturile medii lunare vor fi apropiate de norma in cea mai mare parte a teritoriului, posibil mai scazute, local, in nord, centru si vest.
Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni: septembrie, octombrie si noiembrie. VREMEA IN SEPTEMBRIE Valorile termice se vor situa peste limitele climatologice normale in sud-estul tarii si local in regiunile sudice si estice.
ANM a publicat pronoza meteo pentru luna februarie. Iata cum va fi vremea in a doua luna din 2019. Pronoza ANM pentru februarie Ultima luna calendaristica de iarna, februarie, pastreaza multe din caracteristicile lunii ianuarie.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj a incasat in luna august pentru luna iulie - prima luna cu TVA majorata - 32,35 milioane de lei.
Prognoza METEO pana in martie 2017:
Apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeana reprezinta principala miza a scrutinului de ieri, in conditiile in care viitorul parlament de la Chisinau il va alege pe succesorul presedintelui Vladimir Voronin.
Apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeana reprezinta principala miza a scrutinului de ieri, in conditiile in care viitorul parlament de la Chisinau il va alege pe succesorul presedintelui Vladimir Voronin.
In mod istoric, februarie este luna in care in tara noastra se produc cele mai multe episoade cu viscol si zapada abundenta dintre toate lunile de iarna.
Ministrul de externe Teodor Baconschi a recunoscut luni la TVR 1 ca scandalul de spionaj izbucnit in urma cu cateva saptamani la Moscova, implicand un diplomat roman, are legatura cu ce se intampla in prezent in Republica Moldova si cu sprijinul pe care Romania il da unor forte din tara vecina.
PROGNOZA METEO pentru DUMINICA, IN TARA Vremea se va ameliora ca aspect si se va incalzi usor in toate regiunile. ... PROGNOZA METEO pentru LUNI, IN TARA Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor.
De altfel, precipitatiile mai bogate vor veni incepand de anul viitor, din luna ianuarie. - Din 17 decembrie va veni un val sub limita de ger in Transilvania, Moldova chiar si in Maramures.
google-analytics.com