Cautare

127 de rezultate pentru "crasna lukacs zoltan ro" (2.95 secunde)
Staretul de la Crasna, parintele Nicodim, mi-a povestit nu cu multa vreme in urma cum a parasit Tudor Arghezi viata monahala. ... ampress.ro)
Primul accident a avut loc in comuna Ciuperceni, unde un barbat de 59 de ani, in timp ce conducea un moped, pe DJ 673 A - Stramba Vulcan, a patruns pe DN 67 fara a acorda prioritate de trecere unui autotren, la volanul caruia de un alt gorjean, de 45 ani, din comuna Crasna.
Totodata, vicepresedintele Uniunii, Valentin Zoltan Puskas, a declarat ca UDMR este dispusa sa discute in acest moment cu oricine. "Cu PSD au fost doar discutii principiale.
Verestoy, "prim-patatul" UDMR Cei trei politicieni de la UDMR pe care CPC ii considera "patati" sunt senatorii Attila Verestoy, Zoltan Puskas si Pete Stefan.
Senatorul UDMR Puskas Valentin Zoltan, vicepresedintele Consiliului Reprezentantilor Unionali ai UDMR, sustine ca participarea Uniunii Civice Maghiare la alegeri, pe listele Actiunii Populare, nu a influentat rezultatele obtinute de Uniune la alegerile generale.
Presedintele UCM Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan, a declarat ca in acest mod se face apel catre secuime sa fie mai perseverenta in lupta pentru pastrarea identitatii nationale si pentru autonomie.
UDMR va solicita in acest judet doar postul de subprefect l In schimb, UDMR l-ar putea avea prefect in judetul Olt pe Zoltan Erdei, “transferat“ in urma cu numai cateva saptamani de la PRM la formatiunea condusa de Markó Béla.
Astfel, la Ministerul Finantelor Publice a fost numit Istvan Jakab, la cel al Economiei si Comertului Cornel Chiriac si Dan Victor Alesandru, la Ministerului Integrarii Istvan Csutak, iar la Ministerul Sanatatii un post de secretar de stat i-a revenit lui Ervin-Zoltan Szekely.
Presedintele Uniunii Civice Maghiare (UCM) Covasna, Gazda Zoltan, a declarat ieri ca formatiunea sa este indignata de modul in care Politia se intereseaza de activitatea Consiliului National Secuiesc (CNS).
UDMR l-a nominalizat drept secretar pe Puskas Zoltan, iar PUR l-a propus ca vicepresedinte pe George Sabin Cutas. Prima sedinta de plen s-a remarcat si prin pauzele repetate si lungi, care le-au dat ragaz senatorilor sa-si petreaca timpul la o tigara pe holurile Senatului.
Potrivit unui comunicat remis ieri presei, presedintele interimar al PNL Covasna, Hobincu Zoltan, a fost informat, in cadrul unei convorbiri telefonice cu premierul Calin Popescu-Tariceanu, ca acesta si liderul UDMR, Markó Béla, au convenit ca in repartizarea posturilor de conducere din institutiile descentralizate ale statului, intre UDMR si Alianta PNL - PD Covasna sa se respecte proportia 50 la suta - 50 la suta, cu o conditie.
Secretarul de sedinta, udemeristul Valentin Zoltan Puskas, a recunoscut faptul ca plenul a hotarat luni ca votul sa fie reluat ieri.
Szekely Ervin-Zoltan, fost membru al Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, detine in prezent functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Sanatatii.
In replica, senatorul UDMR, Zoltan Puskas, a cerut aceeasi procedura pentru desele afirmatii ale peremistilor, potrivit carora UDMR este o „formatiune antiromaneasca si antieuropeana“.
Cu lipsa celor 450-500 de milioane de lei lunar "avem de luptat pentru posibilitatile de plata a facturilor curente, a energiei electrice, a telefonului si a angajatilor Primariei", a declarat primarul comunei, Keresztes Zoltán .
Presedintele UCM Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan, a declarat ca „regreta ca exista si organizatii care se poarta excentric, fiindca decizia initiala a fost ca toate organizatiile locale sa porneasca in aceasta actiune in acelasi timp“.
Uniunea Civica Maghiara (UCM) Covasna va incepe de luni actiunea de strangere a semnaturilor pentru infiintarea si inregistrarea Partidului Civic Maghiar, a anuntat presedintele filialei, Gazda Zoltan.
De cealalta parte insa, presedintele Uniunii Civice Maghiare Covasna, Gazda Zoltan, respinge acuzatiile, afirmand ca cei care sustin prin semnatura infiintarea si inregistrarea PCM nu devin automat membri ai acestuia.
Presedintele UCM Covasna, Gazda Zoltan, a declarat ieri pentru Mediafax ca, „din cauza Carpatilor, domnul Basescu nu vede din Bucuresti ¥inutul Secuiesc“.
Alexandru Popovici, Stelian Tanase,Ticu Dumitrescu, Calin Anastasiu, Victor Rebengiuc, Radu Filipescu, Stejarel Olaru, Marius Oprea, ßerban Radulescu Zoner, Zoltan Boros, Dinu Zamfirescu.
google-analytics.com