Cautare

4662 de rezultate pentru "citi mall cotroceni" (3.87 secunde)
Ben Schoeman, pianist, si Njabulo Madlala, bariton, in data de 27 aprilie, la Promenada Mall in Bucuresti. ... La receptia data de Ambasada Africii, cu acest prilej, la Mall Promenada,.
Pe 22 si 23 mai 2015, Centrul de Resurse Juridice aduce campania Lagarele de langa tine, ce promoveaza drepturile persoanelor cu dizabilitati mintale inchise in institutiile statului, la Mall Coresi, din Brasov.
Pe 15 si 16 octombrie copiii, parintii si tinerii pasionati de stiinta si tehnologie sunt asteptati la nivelul 1 din Mall Promenada pentru evenimentul de stiinta educativa SCIKiDS Festivalul Stiintei.
Acum se intentioneaza construirea unui mall in gradinita din preajma teatrului. ... De ce nu se face mall-ul in parcarea de langa Tosca? ... S-ar putea construi mall-ul pe Stirbei Voda, langa ciuperca daramata?
Atac la mall in Braila. Un martor ocular la evenimentul ingrozitor care a avut loc la Braila a spus ce a vazut in momentul in care era in zona mall-ului unde un individ a intrat cu masina in oameni.
A fost bataie generala intr-un mall, in apropiere de Ploiesti. ... Scaunele si tavile au zburat in toate directiile in zona de food court a mall-ului, iar agentii de paza nu au reusit sa ii calmeze pe cei care au provocat scandalul.
Vizita la mall nu se mai rezuma la shopping. ... Un studiu recent al unei companii de cercetare arata ca sapte din zece romani merg la mall cel putin o data pe saptamana.
El facea parte dintre cei cativa consilieri de stat de la Cotroceni care au ramas in echipa lui Traian Basescu dupa ce Ion Iliescu a plecat de la Cotroceni.
Este de notorietate faptul ca democratii isi fixeaza ceasurile dupa Palatul Cotroceni si nici fostul lor lider nu s-a sfiit sa arate ca inca mai coordoneaza viata PD si chiar a Aliantei.
AFI Palace Cotroceni anunta programul de functionare pentru perioada dintre Craciun si Anul Nou. ... Luna decembrie a debutat in AFI Palace Cotroceni cu aniversarea de 5 ani, fiind un bun prilej de a da startul sezonului de cadouri, distractie si cumparaturi la preturi speciale.
Presedintele Klaus Iohannis a participat, astazi, incepand cu ora 11:30, alaturi de Patriarhul Daniel, la ceremonia de sfintire a catapetesmei Bisericii Cotroceni, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale. Biserica Cotroceni a fost ridicata in anul 1678 de catre Voievodul Serban Cantacuzino si a fost finalizata in 1682.
AFI Palace Cotroceni, deschis in cele 3 zile de Craciun si pe 1 si 2 ianuarie 2016 PROGRAM AFI PALACE COTROCENI DE SARBATORI. AFI Palace Cotroceni va fi deschis pe toata perioada sarbatorilor de iarna.
Cristiasn Fierbinteanu a realizat un material pe aceasta tema, sub titlul "Basescu si Guvernul - cinci ani de disputa ineficienta" pe care il puteti citi in continuare. ... Proiectul a fost refuzat in cele din urma de liberali, fapt care contribuit la accentuarea conflictului dintre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria.
Aici cred ca avem o solutie cu resurse proprii, nu trebuie sa stam in asteptarea unui investitor care sa vina sa faca un mall.Avem obiectul muncii aici", a spus presedintele. ... Ultimul pedelist Traian Basescu a pus punct ceremoniei de la Cotroceni ironic cum a si inceput.
PD-L, PSD si PNL vor merge luni la Cotroceni la consultari cu Traian Basescu si isi vor prezenta propunerile.
a€žCred ca acest moment ne arata ca presedintele Traian Basescu ramane tot mai singur si ca acel balon portocaliu de sapun se sparge sub aceeasi realitate trista, si anume grupurile de interese ce au cuprins si Palatul Cotroceni.
Prezenta sa la Cotroceni era pusa sub semnul intrebarii inca de saptamana trecuta, cand presedintele nu a exclus plecarea generalului de la Cotroceni. ... Pe langa zvonul referitor la chemarea sa la Cotroceni, s-a mai vorbit si de posibilitatea ca acesta sa se implice in activitatea PLD.
La Cotroceni, a fost ieri prezent si presedintele suspendat Traian Basescu, dar, potrivit presedintelui interimar, discutiile lor nu au avut ca subiect situatia interna sau externa a tarii.
Multa lume in curte la Cotroceni duminica, la slujba de sfintire a bisericii reconstruite din curtea interioara a Palatului Cotroceni.
"USL a ajuns la 62% in sondajele de opinie!" Desi il readuce la Cotroceni pe Traian Basescu, decizia CCR a propulsat USL la nu mai putin de 62% din preferintele electorale ale romanilor, potrivit celor mai recente sondaje de opinie, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics, care e de parere ca "USL a iesit invingatoare dintr-o aventura nefericita".
google-analytics.com