Cautare

556 de rezultate pentru "centre" (7.03 secunde)
Inaugurari de conducte de apa, taieri de panglici de drumuri comunale, deschiderea de centre sociale, nimic nu este imposibil pentru un candidat care vrea sa convinga electoratul sa-l voteze.
Se mai promite si dublarea pensiei medii de asigurari sociale, medicamente gratuite pentru anumite categorii de pensionari, pentru mama si copil, "formare de centre comunale de incubare a dezvoltarii agro-industriale si agro-turistice ".
Fara a schita macar vreo explicatie sau scuza referitoare la docilitatea lui fata de PSD, Valentin Nicolau a ripostat in schimb, sustinand ca "centre de putere” din interiorul Aliantei "D.A.” isi revendica, acum, "dreptul de a stapani postul public de televiziune” pe care-l privesc ca pe "o alta feuda politica ce trebuie impartita”.
Centrele bugetare care functioneaza pe langa unitati de invatamant din municipiul Botosani vor trebui reorganizate. Masura a fost dispusa de inspectorii Curtii de Conturi in urma unui control facut in municipiu.
Profesorii si elevii maghiari interesati de acest program au depus peste 4.500 de cereri la cele opt centre din cadrul SMCT, unde sunt arondate judetele:
Cel putin 3 universitati, pana in 2014, trebuie sa fie in top 500 2.Un mare spital regional (cu medicina de inalta performanta) 3.Sistem de urgenta regional, cu pompieri, ambulanta si politie 4.Infrastructura rutiera si feroviara modernizata 5.Un aeroport international minim 6.Un centru sportiv polivalent de nivel international in fiecare regiune(stadion si sala polivalenta ) 7.Un centru de afaceri regional 8.Un centru cultural de nivel european Capitala regionala Nu va exista o singura capitala a regiunii, cel putin in prima instanta • Pentru dezvoltarea echilibrata, pentru stimularea concurentei si pentru evitarea concentrarii puterii, fiecare regiune va avea multiple centre de interes:
Ar trebui organizate centre de colectare a semnaturilor, in puncte importante din capitala, in marile orase si in toata tara.
Conducerea Parchetului National Anticoruptie a solicitat CSM crearea unor instante specializate in probleme de combatere a criminalitatii organizate si infiintarea a trei centre tehnice la nivel national, precum si modificarea Legii de organizare si functionare a institutiei, pentru ca in acest moment, pentru a putea aspira la un post de procuror de ancheta, insarcinat cu organizarea flagrantelor, este necesara o experienta de 15 ani.
Potrivit datelor centralizate in 46 din cele 111 centre de votare din Dolj, situatia este urmatoarea: Consilii Locale: PDL - 30,55% - 154 de consilieri PSD - 20,23% - 102 consilieri USL - 17,85% Primari:
b) face recomandari cu privire la respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati aflate in centre de tip rezidential publice sau private, destinate sa serveasca persoanelor cu dizabilitati, precum si in spitale/sectii de psihiatrie si monitorizeaza implementarea acestora de catre entitatile publice sau private care au atributii in acest sens;
Mina de huila Anina are o vechime de aproape 200 de ani si a fost printre cele mai importante centre carbonifere din Banat.
Insuficienta hotelurilor de 4 si 5 stele in marile centre economice ale Romaniei a condus, in special dupa anul 2000, la inflorirea unei industrii paralele de spatii de cazare sezoniera.
El a adaugat ca preocuparea Guvernului o reprezinta organizarea de centre culturale deosebit de puternice in afara granitelor tarii, acolo unde sunt comunitati mari, dupa exemplul celor deschise de curand la Chisinau si Cernauti, prin intermediul Fundatiei Culturale Romane.
Banca va inaugura aproximativ 50 de sucursale mobile in principalele retele de retail din tara (supermarketuri, mall-uri, centre comerciale). In plus, agentiile si sucursalele Raiffeisen Bank, RBL lanseaza "Saptamanile economisirii-creditarii", unde clientii vor putea beneficia de consiliere suplimentara referitoare la modul in care isi pot optimiza castigurile.
livrarea de cladiri, inclusiv a terenului pe care sunt construite, destinate a fi utilizate drept case de copii si centre de recuperare si reabilitare pentru minori cu handicap;
fabrici, uzine, centre de cercetare, combinate, locuri pe care nimeni nu a fost in stare sa le mentina in picioare.
Vom da drumul la SF-uri si pentru acele centre de afaceri obligatorii prin Planul Integrat de Dezvoltare. GdS: De ce nu alocati bani pentru Sala Polivalenta de la bugetul local si asteptati mereu fonduri de la Bucuresti?
(...) Toate fabricile vor deveni centre de excelenta specializate pe domeniul lor, inclusiv cea din Craiova. Astazi, prin anuntul pe care l-am facut, ne-am angajat in mod public si am confirmat ca vom produce la Craiova modelul B-Max, la inceputul lui 2012.
Este de recomandat ca atat schimbarea rotilor cat si montarea anvelopelor se faca in centrele specializate In astfel de centre nu se efectueaza numai montarea, ci se regleaza si presiunea din interiorul anvelopelor cu echipamente adecvate si sunt echilibrate rotile - daca nu sunt echilibrate corect, acestea pot afecta sistemul de directie.
3 centre de asistenta sociala 17 strazi 55 de lucrari de refacere a canalizarii 2 spitale Gomoiu si Foisor. 2 monumente 6 imobile se afla in consolidare 1 centru pentru situatii de urgenta.
google-analytics.com