Cautare

15998 de rezultate pentru "cat casta racordarea gaze la anl" (6.20 secunde)
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea si primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, vor inmana maine, miercuri, 29 decembrie a.c., ora 11.00, cheile a 97 de locuinte pentru tineri, construite in regim ANL, in strada Maior Vasile Bacila numerele 32 - 34 din cartierul Colentina (la podul peste raul Colentina).
Acesta a fost supus la vot de trei ori: ... Jocul de-a votul a fost generat de discutiile in contradictoriu vizavi de locul in care sa se amplaseze blocul ANL.
Radu Berceanu, investit de putine zile la carma Ministerului Transporturilor, a avut ieri o prima iesire la rampa in noua sa calitate de ministru, ocazie cu care nu a putut sa ierte "solutia imorala", despre care a declarat ca nu isi poate imagina ca l-ar putea conduce.
In acest sens, inca de anul trecut au demarat lucrarile pentru constructia a 64 de apartamente in regim ANL si 132 de apartamente sociale.
Ieri, 16 aprilie a.c., Chirita a sustinut la Ministerul Dezvoltarii si Locuintei proiectul sau, obtinand OK-ul pentru ridicarea a patru blocuri in regim ANL. ... Tot pentru tineri, in perioada urmatoare se pregateste scoaterea la concesiune a unor terenuri, in vederea constructiei de case.
Desi investitia, care se ridica la un total de 14 milioane de euro, este binevenita pentru imaginea orasului nostru, ideea nu-i incanta pe multi galateni din cauza sumelor necesare pentru achizitionarea unui apartament in zona respectiva.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va incepe constructia a 361 de locuinte destinate inchirierii de catre tinerii cu varste de pana la 35 de ani, programul urmand sa fie aprobat printr-o hotarare de guvern.
La preturile din prezent, putini îsi pot permite un apartament decent. ... Aceleasi apartamente vechi si de 30-40 de ani se tranzactioneaza pe piata libera la preturi infinit mai mari decât valoarea lor reala.
La preturile din prezent, putini îsi pot permite un apartament decent. ... Aceleasi apartamente vechi si de 30-40 de ani se tranzactioneaza pe piata libera la preturi infinit mai mari decât valoarea lor reala.
Statul roman vrea sa construiasca 9.462 de locuinte sociale, pana in 2010, cu 250 milioane euro, din care 56% sunt asigurati de Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (BDCE), iar 30% de la bugetul de stat, potrivit datelor afisate pe pagina de internet a Ministerului Economiei si Finantelor (MEF).
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a receptionat in aceasta luna 309 unitati locative finantate in cadrul Programului de constructii Locuinte pentru tineri.
Dupa ce au dobandit controlul la societatile de distributie a energiei electrice Electrica Banat si Electrica Dobrogea, italienii de la ENEL se pregatesc sa atace si piata romaneasca de gaze naturale.
La initiativa Ministerului Economiei, programul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale ar putea sa prevada incepand cu 1 iulieun nou sistem de tarifare, o asa-numita segmentare structurata pe nevoi.
Pentru a putea incheia contracte direct cu furnizorii de gaze, o firma trebuie sa obtina statutul de consumator eligibil. Astfel, firma poate cumpara gaze de pe piata libera in functie de cerere si de oferta.
Un analist al agentiei de rating Moody's declara ieri ca deficitul de cont curent mare al Romaniei nu reprezinta o problema, insa Romania mai are de "lucrat" la capitolul reformelor din diferite domenii, pentru a putea prinde din urma unele tari europene.
Grupul francez Gaz de France (GDF) poate vinde in Romania si Italia gaze naturale extrase din campul Shah Deniz, din Azerbaidjan, intrucat detine infrastructura potentiala, potrivit agentiei de presa azere APA Economics, citata de "Budapest Business Journal".
Petrom va intra pe piata productiei de energie electrica printr-un proiect estimat la 500 de milioane de euro, care vizeaza constructia unei centrale pe gaze, a anuntat ieri compania. ... Centrala va fi alimentata cu gaze naturale printr-o conducta apartinand companiei Transgaz.
Preturile pentru gazele naturale si energia electrica platite de populatie vor fi mentinute in trimestrul al treilea la nivelurile actuale, insa ar putea fi majorate pana la sfarsitul anului, a anuntat ieri Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).
Guvernul a aprobat la ultima sedinta o hotarare pentru liberalizarea completa a pietei de gaze naturale si energie electrica de la 1 iulie 2007, dand astfel posibilitatea tuturor consumatorilor de a-si alege furnizorul, a declarat, purtatorul de cuvant al Executivului, Camelia Spataru, citata de NewsIn si preluata de The Money Channel.
Pretul energiei electrice nu va creste in perioada imediat urmatoare, in timp ce tarifele la gaze se vor majora doar in conditiile in care populatia va primi sprijin financiar din partea statului, a declarat ministrul Economiei si Finantelor Varujan Vosganian.
google-analytics.com