Cautare

18 de rezultate pentru "cardiomix" (2.96 secunde)
www.cardiomix.ro informeaza: ... Inscrierile se fac prin email la office@cardiomix.ro cu mesajul Slabeste Sigur si Natural (descrieti in email De ce vreti sa slabiti) sau completand formularul de pe site la pagina de Contact, bifand sectiunea Concurs Ce spun participantii despre concurs:
‘’In primul rand vreau sa multumesc echipei CardioMix si sponsorilor programului pentru sansa de a participa. ... Regulamentul de inscriere si conditiile de participare le poti gasi pe site -ul www.cardiomix.ro sectiunea blog sau sectiunea concursului Slabeste sigur si Natural cu Cardio Mix.
Poti afla pe site ul www.cardiomix.ro sau la sectiunea blog, unde de altfel poti viziona cum s-au desfasurat editiile precedente .http://cardiomix.ro/blog/?p=1488,sau poti trimite un email la office@cardiomix.ro cu mesajul Vreau sa ma reformez‘’ si pasii iti vor fi indrumati.
Rezultatele editiilor precedente, cat si detalii despre modul de participare, inscriere le poti gasi pe http://cardiomix.ro/blog/?p=1479 si pe site -ul http://cardiomix.ro/evenimente-si-concursuri.html http://cardiomix.ro/evenimente-si-concursuri/details/38-Concurs%20Slabeste%20sigur%20si%20natural%20cu%20Cardio%20Mix%20editia%20a%20VII%20-%20a%20.html
cardiomix.ro/blog informeaza: ... http://cardiomix.ro/blog/?p=1765 - 4 saptamani de cardio Mix !Am slabit inainte de Paste ! http://cardiomix.ro/blog/?p=1733 - Despre cum sa slabesti sigur si natural in patru saptamani
www.cardiomix.ro informeaza: ... Pentru inscrieri si detalii trimiteti email la office@cardiomix.ro sau tel: 0732 115 993
Pretul DVD ului Fit Bio Mix este 80 lei.Comenzile se fac pe site ul www.cardiomix.ro sa prin email la office@cardiomix.ro.
Fondatorul conceptului, Mihai Dragomir " profesor antrenor fitness specialist, isi foloseste in Conceptul Cardio Mix Fitness Anti-Aging experienta acumulata din studiile si practica de peste 22 ani in domeniul sportului si sanatatii pentru mase, datorita dorintei acerbe de a Preveni si nu de a Trata. Sursa: cardiomix.ro
Cartea Viata Altfel poate fi gasita pe site ul editutii Eikon, in libraria Eminescu (Bucuresti) si poate fi comandata si prin email office@cardiomix.ro
Ajutand copilul sa aibe o copilarie activa si sanatoasa mai tarziu iti va multumi pentru o batranete frumoasa !Parintii dornici sa integreze copii intr-un program de pregatire psiho-fizica bine pus la punct, coordonat si supravegheat, copilul sa beneficieze de educatie si cultura sportiva dar si de dezvoltarea aptitudinilor gasesc detalii privind inscrierea la Scoala Copiilor Cardio Mix accesand site ul www.cardiomix.ro ,sectiunea Servicii / Scoala Copiilor Cardio Mix.
Oficial incepand cu data de 10 mai incep inscrierile pe www.cardiomix.ro pentru cea de a Xa editie care se va desfasura in tomana lui 2013.
Din pacate, locurile sunt limitate. Inscrierile se pot face prin email la office@cardiomix.ro, cu titlul evenimentului la care se doreste participarea.
Cei care doresc sa se inscrie pot accesa site ul www.cardiomix.ro ,sectiunea blog, unde gasesc detaliile de participare, Locurile pentru acest program sunt limitate.
Exercitiul fizic sustine increderea de sine, muschii devin tonifiati, postura se indreapta, calitatile motrice se imbunatatesc si totodata ajuta la mentinerea bunei functionari cerebrale", spune Mihai Dragomir pe www.cardiomix.ro.
Mai multe detalii despre antrenamentele Cardio Mix si Cardio Mix Dance initiate de Aura Calina si Mihai Dragomir gasiti pe site-ul www.cardiomix.ro.
Cei dornici sa detina secretul vietii sanatoase si al tineretii fara batranete gasesc informatii despre locatiile si proiectele pe care le desfasuram pe www.cardiomix.ro si www.mihaidragomir.ro sau blogurile si paginile noastre de facebook.
Detaliile de inscriere, participare si desfasurare le gasesc pe www.cardiomix.ro la sectiunea blog, unde pot vizualiza cateva exemple si rezultate la care au ajuns cei care au participat la editiile precedente.
Taxa programului la aceasta editie este 600 lei, iar conditiile si desfasuratorul se gasesc pe www.cardiomix.ro, cat si la partenerii editiei, Romania Libera, Nutrizzia, Belelu.ro, Fundatia Pretuieste Clipa.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com