Cautare

3062 de rezultate pentru "camera ascunsa" (4.00 secunde)
Din pacate, DADL a rezolvat astfel problema doar pe hartie, reusind sa trimita chipurile doua echipe de muncitori care sa asigure igienizarea manuala a plajelor pe timpul zilei si mecanizata pe timpul noptii, doar ca numarul total al muncitorilor desemnati sa se ocupe de acest aspect ramane o necunoscuta, iar faptul ca prezenta lor nu se face deloc simtita, ascunsa sub zeci de hartoage si scuzata prin imposibilitatea delimitarii exacte a suprafetei libere si a celei contractate de pe plaja.
Cred ca in spatele acestor declaratii este o dorinta ascunsa de a schimba raportul de forte din Alianta si, probabil, premierul“, a mai spus Orban.
O alta problema abordata de Gheorghe Funar in cadrul conferintei de presa organizata ieri la sediul PRM din municipiul Constanta se refera la intentia ascunsa a actualei Puteri de a initia unele acte normative care sa dea posibilitatea anumitor firme apartinand clientelei politice a coalitiei aflate la guvernare, sa fie exonerate de plata obligatiilor fiscale, in contul unor lucrari efectuate pentru inlaturarea efectelor valurilor succesive de inundatii care s-au abatut asupra Romaniei in cursul acestui an, lucrari care oricum le-au fost atribuite fara licitatie.
"Probabil ca am intrat intr-o campanie electorala ascunsa si toata lumea s-a gandit la strangerea de voturi", a aratat Markó Béla, adaugand ca nu crede ca in 2006 se pot acumula voturi dintr-o retorica nationalista antimaghiara.
Alin Macsim) Ceea ce pare sa fie principala amenintare pentru sanatatea noastra si care, binenteles, e cea mai ascunsa de media.
Lor cine le deschide ochii ca trebuie sa le cupleze doar cand au stricta nevoie de internet WiFi? Ceea ce pare sa fie principala amenintare pentru sanatatea noastra si care, binenteles, e cea mai ascunsa de media.
"De multe ori, prin atitudinile si gesturile politice ale Partidului Democrat, s-a creat impresia ca exista o agenda ascunsa pentru diminuarea credibilitatii electorale a PNL, astfel incat unificarea fortelor de dreapta sa se faca in beneficiul PD.
Cu doar 20 de lei, vei descoperi bogatia de arome ascunsa intr-o farfurie cu adevarat fastuoasa! Rezervari la telefon- 0722.
Sanzi a reusit foarte bine sa tina sarcina ascunsa. De altfel, ea a mai spus ca si-a dat seama ca este gravida cand avea deja trei luni si jumatate de sarcina.
Cat despre prezenta ei, aceasta ramanea ascunsa cu toate ca simteam ca si cum mi-ar fi putut oricand aparea in urmatorul vis, era asa exact ca si cum ti-ar sta un cuvant pe limba:
Barbari cu femeile, pe care le trateaza asemeni iepelor de prasila, inclinati spre regresiune, cu un trai inapoiat, nemilosi, brutali si grosolani, dicomesienii sunt totusi oamenii cei mai directi caracterial, cei mai drepti, care au lumina lor ascunsa si ramasa in oase.
Pelicula holografica este analoaga cu ordinea implicita, intrucat imaginea este codificata in modelele sale de interferenta, ca o totalitate ascunsa, infasurata in miezul intregului;
In plus, nu exista nicio informatie credibila care sa sugereze ca vreo dovada in acest sens este ascunsa de ochii publicului".
"Sustineam ca este o biodiversitate bogata si viguroasa, ca sa fac o asemenea afirmatie in National Geographic eu m-am bazat pe datele furnizate de specialisti" Cristian Lascu, redactorul sef al revistei National Geographic Romania si unul dintre activistii de baza implicati in acest proiect, a fost acuzat de catre proprietari ca numeroasele specii rare gasite in zona Vacaresti n-ar exista de fapt si ca sunt doar niste inventii care au menirea ascunsa de a-i lasa pe proprietari fara drepturi.
Pe langa faptul ca este o problema de snobism, ea arata si o anumita teama ascunsa fata de consecintele recunoasterii unui astfel de lucru.
Erdogan este cate putin din toate, tinand insa ascunsa adevarata sa misiune. Ultima gaselnita pusa in aplicare, referendumul prin care a cerut puteri sporite, a crescut teribil nervozitatea partenerilor occidentali ai Turciei.
The Secret Link Revealed examineaza in mod riguros istoria oficiala, inca ascunsa, a activitatii OZN-urilor in laboratoarele de arme nucleare, zonele de testare, depozitele si unitatile de lansare, folosind documente autentificate si marturiile unor martori oculari, militari de incredere.
In plus, nu exista nicio informatie credibila care sa sugereze ca vreo dovada in acest sens este ascunsa de ochii publicului.
Dar ulterior, in interviurile pe care le-a dat, el a spus ca intentia sa a fost, de la bun inceput, sa le poata folosi pentru a arunca o lumina asupra unui proiect necunoscut marelui public, o operatie ascunsa a Departamentului Apararii pentru colectarea si analizarea observatiilor OZN, proiect pe care el insusi l-a condus timp de 7 ani.
- a vedea- manie ascunsa, dusmanie; - dormind- izbanda neamplinita; - jucandu-se- prefacere; - miorlaind- reputatie rea; - mieunand- tradatori; - mancand carne de- rivalitate amoroasa;
google-analytics.com