Cautare

3062 de rezultate pentru "camera ascunsa" (5.88 secunde)
Deputatii UDMR nu sustin initiativa legislativa privind votul prin corespondenta Noua procedura incurajeaza frauda, spun acestia, opinia fiind impartasita si de institutiile statului care au fost consultate pe acest act normativ Proiectul de lege privind ,,votul timbrat" are mari sanse sa treaca de Camera Deputatilor si sa fie promulgat in preambulul alegerilor parlamentare de anul viitor, dupa ce a trecut de Senat.
Senatul este prima Camera sesizata, forul decizional in privinta acestui proiect fiind Camera Deputatilor. ... Senatul este prima Camera sesizata, forul decizional in privinta acestui proiect fiind Camera Deputatilor.
Ascunsi in spatele inamovibilitatii si a asa zisei independente fata de celelalte autoritati ale statului, magistratii Curtii Constitutionale au facut si fac jocurile politice ale actualei Puteri, transformand ilegal institutia intr-o a patra putere in stat, o a treia camera a Parlamentului care prin deciziile sale obligatorii inabusa orice "derapaj legislativ" de la politica portocalie.
Din fericire, domnul Blaga numara corect, ii iese matematica Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca grupurile PSD si PNL din Senat ser vor intruni marti, in prezenta sa si a liderului PNL Crin Antonescu, pentru a constata si in mod oficial "reluarea majoritatii" in aceasta Camera legislativa.
"Avem obligatii importante, care tin de activitatea Parlamentului, motiv pentru care liderii de grup au primit de la conducerea USL sarcina de a convoca atat Camera Deputatilor, cat si Senatul, in zilele de 21 si 22 mai, deci luni dupa-amiaza si marti dimineata, deoarece avem de discutat la Senat si de aprobat Legea energiei.
Printre candidatii Aliantei Romania Dreapta (ARD) pentru cele 40 de colegii din Bucuresti - 28 pentru Camera Deputatilor si 12 pentru Senat - se numara Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Theodor Paleologu, Costica Canacheu, Cristian Radulescu, Radu F.
AmosNews - USL propune ca Senatul sa devina un for al administratiilor locale Premierul Victor Ponta a declarat ca USL propune ca prin reforma electorala Camera Deputatilor sa poata lua decizii in majoritatea temelor legislative, iar Senatul sa devina un for al autoritatilor administrative locale, cu atributii in dezvoltarea regionala.
Un sejur de 5 nopti la un hotel de trei stele la Stana de Vale costa, incepand de astazi, intre 6,9 milioane de lei si 11,2 milioane de lei, tarife diferentiate in functie de ceea ce alegeti, camera dubla, single sau apartament, cazare cu demipensiune si/sau tratament.
Pentru Craciun, o camera single este, pentru 2 zile, 3.900.000 de lei, iar pentru trei zile - 5.600.000 de lei, o dubla de lux este 6.500.000 de lei pentru doua zile sau 9.600.000 de lei pentru trei, in timp ce o dubla standard este 6.200.000 de lei sau 8.850.000 de lei, tarifele fiind calculate cu TVA si taxa locala.
in prezent, in sudul litoralului, o camera este intre 30 de lei si 140 de lei, in functie de zona si de dotarile locuintei, ajungand la cateva milioane bune, pentru un week-end intreg, intr-o zona foarte apropiata plajei.
Anul acesta, Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia" ar putea sa primeasca o parte din banii necesari pentru infiintarea Centrului Expozitional Transfrontalier, un vis mai vechi al reprezentantilor Camerei.
Astfel, pentru o persoana care locuieste intr-o singura camera, camera de zi trebuie sa aiba o suprafata de minim 18 metri patrati pentru camera de zi, 2,5 metri patrati pentru servirea mesei, cinci metri patrati pentru bucatarie, 4,5 metri patrati pentru incaperile sanitare, doi metri patrati ca spatiu de depozitat, o suprafata utila de minim 37 metri patrati si o suprafata construita de 58 de metri patrati.Locul de luat masa poate fi inglobat in bucatarie sau in camera de zi, conform legii, care prevede ca inaltimea libera minima a camerelor de locuit va fi de 2,55 metri, cu exceptia mansardelor ti nitelor, la care se va asigura un volum minim de 15 metri patrati de persoana.Suprafata incaperii sanitare principale din locuinta va permite accesul la cada de baie al persoanelor imobilizate in scaun cu rotile, iar incaperea sanitara se include in locuinta, in cazul in care pot fi asigurate alimentarea cu apa si canalizarea.
Se incearca racolarea cu forta a expertilor contabili la nou-infiintata Camera a Consultantilor Fiscali, organism aflat sub directa supraveghere a Ministerului Economiei si Finantelor Publice.
Scriam zilele trecute un material in care prezentam faptul ca expertii contabili si contabilii autorizati primeau prin posta indicatii de la Fisc potrivit carora trebuie sa se inscrie in Camera Consultantilor Fiscali, organism aflat in administrarea ANA.
Regiunea Campania, Camera de Comert, Industrie si Artizanat din Salerno/Intertrade si Camera de Comert, Industrie si Artizanat din Caserta in colaborare cu Camera de Comert Italiana pentru Romania au prezentat recent, la Hotel Intercontinental din Bucuresti, la Club Lounge, evenimentul de degustare cu ocazia Zilei Europene a Mozzarellei dde Bivolita din Regiunea Campania D.O.P.
O camera mare, cu pereti si mobilier de lemn si coloane late de sare, cu televizoare si loc de joaca special amenajat pentru copii (groapa de nisip/sare si o serie de jucarii).
Companiile care s-au remarcat in plina criza, in 2009, vor fi premiate maine de catre Camera de Comert si Industrie a Judetului Dolj.
Hotel Razvan*** Camera single - 35 Euro/zi Camera dubla- 39 Euro/zi Tarifele includ mic dejun bufet suedez, TVA si taxa locala.
Camera hiperbara In aceasta vila, nu gresesc cand spun ca vedeta este camera hiperbara. ... Camera hiperbara are ca principiu cresterea nivelului de oxigen din sange prin dizolvarea acestui gaz in plasma si inhalarea lui in concentratii mari la o presiune atmosferica cu mult peste limitele normale.
PARLAMENTUL BRITANIC ESTE COMPUS DIN CAMERA COMUNELOR-UNDE MEMBRII SUNT ALESI SI CAMERA LORZILOR- MEMBRII SAI SUNT NUMITI. ... PARLAMENTUL BELGIAN ESTE FORMAT DIN SENAT SI CAMERA REPREZENTANTILOR. ... EXISTA O CAMERA A DEPUTATILOR, CARE DETINE PUTEREA LEGISLATIVA SI UN CONSILIU DE STAT, CU ROL DE A CONSILIA DEPUTATII IN FORMULAREA LEGISLATIEI.
google-analytics.com