Cautare

80 de rezultate pentru "bancuri" (2.58 secunde)
Dupa atata amar de vreme, intre cele 3 provincii istorice inca mai exista rivalitati, alimentate de bancuri si prejudecati. ... "Nimic grav", ne asigura sociologul Alfred Bulai, "doar bancuri, unele mai rautacioase, e drept". ... Bancuri si clisee Rivalitatea dintre regiuni este cel mai bine reflectata de bancuri.
Evenimentul va fi unul cu adevarat inedit deoarece vedetele vor provoca publicul sa participe la un concurs live de bancuri!
La randul sau, presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, nu a avut altceva de spus ieri decat bancuri. Astfel, Oprisan i-a incantat pe alesii locali ai PSD, reuniti la Bucuresti, cu bancuri cu premierul Calin Popescu-Tariceanu si presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, si recentele lor victorii.
Fostul ministru al Economiei, Varujan Vosganian, a povestit, duminica, in timpul unei vizite la Cluj-Napoca, doua bancuri la adresa lui Traian Basescu, pe care l-a comparat cu un varcolac.
Vezi o selectie cu cele mai bune bancuri generate de caderea guvernului MRU • Elena Udrea a spus ca pe Sorina Placinta o durea burta din cauza ca in ultimele zile a mers pe burta, negociind cu PNL.
nimic nu-i poate afecta pozitia, atata vreme cat ea se disputa pe forumuri de discutii limitate la bancuri cu olteni si moldoveni. Pacat insa ca de la bancuri, "smulsa" din timp in timp pentru a raspunde realitatilor inconjuratoare, persoana in cauza are reactii similare cu trezirea capcaunului.
Seful Executivului a spus bancuri cu Basescu, a dansat, s-a pupat cu membrele trupei Galax, a facut cam tot ce se putea face pentru a mai aduna ceva voturi.
nici macar nu se trecuse la vot si primele doua bancuri - evident proaspat compuse - circulau deja printre supusii lui nea Nelu.
La rindul sau, subprefectul a dorit sa sublinieze faptul ca ii face placere sa fie re-re-reinvestit in functia oficiala. Cit despre cea neoficiala, sintem convinsi ca Rudi bacsi are, ca de obicei, suficiente bancuri in program.
- Bancuri cu iepurasi, cu Stalin si cu militianul care nu voia sa inteleaga Victor Sanda: Si o sa ajungem... am o rugaminte, domnilor liberali, v-am laudat ca sunteti descendentii marelui Bratianu.
REALITATEA.NET: BANCUL ZILEI: Geoana presedinte! Scandalul de la Senat a readus in actualitate, pe retelele de socializare, bancurile cu Mircea Geoana.
Eu, angajator, cu alte cuvinte, m-am trezit pe lista de plata cu tot felul de Bula adusi acolo de erori de logica, prostia maselor si bancuri proaste ale destinului.
• Traian Basescu a fost atacat cu paine la Tebea. Nici "Chelisorul muntilor" nu mai e ce-a fost. • Un mic sfat:
Masura este menita sa sprijine infiintarea de noi ferme si la facilitarea desfacerii produselor agricole (prin piete volante, bancuri de colectare a laptelui, abatorizare).
- Statul roman va elimina impozitul pe venit. In doua etape: In prima etapa se va elimina venitul. Un domn care a beneficiat deja de aceasta prima etapa , s-a prezentat la Administratia Financiara si i-a spus functionarei de la ghiseu :
O tipa da anunt la ziar: Tanara, frumoasa, situatie materiala buna, caut barbat frumos, viril, casa, masina, cont gras in banca.
PRINTUL CHARLES se plimba prin Ardeal si il intalneste pe Gheo care cosea si dorind sa intre in vorba zice :
Aveam in anturajul meu baieti care vorbeau de Doina Cornea, de Mazilu, stiam, spuneam bancuri. Desigur ca m-am simtit oprimat.
Doi prieteni se intalnesc pe o strada din Bucuresti: - Salut, ce mai faci? - Bine, am putina treaba in Piata Romana.
Delfinii se pot recunoaste in oglinda si isi pot inspecta diferite parti ale corpului, ei pot rezolva probleme dificile in timp ce traiesc in salbaticie si pot organiza bancuri de pesti cu o precizie aproape militara.
google-analytics.com