Cautare

525 de rezultate pentru "asigurare" (2.98 secunde)
Directorul sucursalei galatene a unei firme de asigurare-reasigurare din Bucuresti s-a ales cu dosar penal, fiind prins de specialistii Serviciului Investigatii Fraude ca emitea tichete de asigurare RCA chiar daca nu avea dreptul.
"In cazul in care societatea de leasing intermediaza si plata asigurarii, in mod automat, prima de asigurare va fi urmata si de plata TVA ", a subliniat secretarul general al ALB, Adriana Ahciarliu.
Asiguratorul a refuzat, insa, sa-i despagubeasca din pricina unei clauze ambigue cuprinse in contractul de asigurare. Conducerea firmei este hotarata sa actioneze in judecata societatea de asigurare Allianz Tiriac.
Carrefour isi reconfirma astfel interesul fata de aceasta arie de servicii, in dorinta de a facilita accesul clientilor sai la produse de asigurare performante. ... clienţilor din hipermarketuri cele mai bune produse de asigurare existente pe piata, la cele mai avantajoase preţuri.
Prin lansarea portalului de vanzari online www.astraonline.ro de miercuri, 2 decembrie 2009, Astra Asigurari devine prima companie care pune la dispozitia clientilor sai 5 (cinci) dintre cele mai solicitate si necesare produse de asigurare.
Proprietarii au incheiat, incepand cu 15 iulie, peste 40.000 de polite de asigurare obligatorie a locuintelor, ritmul mediu zilnic fiind de aproximativ 900 contracte/zi, a declarat directorul general al Pool-ului de Asigurare impotriva Dezastrelor (PAID), Marius Bulugea.
Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID) a incheiat 496.672 de polite de asigurare a caselor pana la 16 mai, in conditiile in care in Romania sunt circa 8,4 milioane de locuinte, a declarat, joi, presedintele societatii, Marius Bulugea.
Primariile sunt cele care vor colecta aceste amenzi", a declarat pentru REALITATEA.NET Marius Bulugea, presedintele Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID), societatea care gestioneaza procesul de asigurare obligatorie a locuintelor in Romania.
d) cheltuielile cu primele de asigurare sa fie efectuate pentru: ... prime de asigurare pentru asigurarea de risc profesional; ... persoane care obtin venituri din salarii, potrivit prevederilor capitolului III din prezentul titlu, cu conditia impozitarii sumei reprezentand prima de asigurare, la beneficiarul acesteia, la momentul platii de catre suportator.
Romania va alinia legislativ la Uniunea Europeana sectorul asigurarilor inca de la 15 ianuarie 2005, cu tot protestul companiilor de asigurare de pe piata, care nu sunt pregatite sa faca fata atat de brusc acestui proces.
Potrivit CSA, la sfarsitul anului trecut, romanii incheiasera peste 8,38 de milioane de contracte de asigurare aflate in vigoare.
Potrivit unui comunicat al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, autoritatile locale sprijina proiectul de asigurare obligatorie impotriva dezastrelor naturale pentru locuintele aflate in proprietatea persoanelor fizice.
„CSA ar fi de acord cu o majorare a limitei superioare (care este de plus 20% - n.red.) cu inca 10 procente, daca societatile de asigurare dovedesc fundamentat ca au nevoie de aceasta crestere“, ne-a mai spus Crisan.
Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare (UNSAR) a inceput sa stranga date de la firmele membre cu scopul de a trimite o solicitare la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor pentru a putea scumpi incepand de anul viitor politele RCA.
red) propunem de la 1 ianuarie 2006 ca toate politele de asigurare sa fie insotite de vigneta ca sa vedem cum functioneaza sistemul“. ... Societatile de asigurare Ardaf, Astra, Omniasig si Unita au solicitat una dintre ele in minus, celelalte in plus modificarea tarifelor de prime proprii pentru 2006.
Reprezentand o asigurare de prim risc, persoanele care vor sa-si asigure si bunurile din locuinta vor putea opta pentru asigurarile facultative.
Astfel, daca un conducator auto este casatorit si are peste 50 de ani, va plati o prima de asigurare mai mica cu 10% decat cea pe care o plateste in sistemul actual, afirma directorul general al companiei, Cristian Constantinescu.
Despagubiri doar pentru cei cu polita de asigurare In ceea ce priveste despagubirile pentru intreruperea sejurului, ele nu vor fi primite decat de cei care au incheiat o polita de asigurare turistica impotriva evenimentelor de acest tip, a declarat Lucia Morariu, prim-vicepresedinte ANAT, citata de NewsIn.
ßi asta pentru ca statul va subventiona total sau partial valoarea primelor de asigurare. In plus, compania de asigurare va primi si ea un imprumut guvernamental pentru a-si plati primele de reasigurare.
De la data aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, polita de asigurare auto obligatorie RCA va fi valabila pe intreg teritoriul Comunitatii Europene, incluzind Romania ca stat membru, precum si pe teritoriul Islandei, Norvegiei, Lichtenstein si Elvetiei.
google-analytics.com