Cautare

61510 de rezultate pentru "antena 1 pitesti balul din dacia" (4.01 secunde)
Luna iulie a fost de bun augur pentru uzinele Dacia, daca avem in vedere faptul ca inmatricularile de masini Dacia in Franta au crescut cu 72,6% in luna iulie, la 6. ... 302 unitati, reiese din statisticile Comitetului Constructorilor Francezi de Automobile (CCFA).
Clientii Dacia beneficiaza, in perioada 18 - 23 iunie, de o reducere la interventiile mecanice ale caror costuri depasesc 200 de lei si care sunt efectuate in reteaua de service a companiei, au informat reprezentantii Dacia citati de Agerpres.ro.
Dacia va lansa un model bazat pe noua generatie Renault Twingo.
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
Gadea, anunt privind revenirea la Antena 3. ... Andi Sarbu) Mihai Gadea revine la Antena 3 dupa o absenta de cateva zile.
Comisia parlamentara speciala care repartizeaza timpii de antena pentru campania premergatoare referendumului a stabilit ca Traian Basescu va avea acces la posturile publice de radio si televiziune doar pe timpii cedati de un partid politic.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. ... Spre comparatie, FCN Pitesti a fabricat anul trecut un numar de 9.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti a decis, la finele lui mai, sa suspende autorizatia de mediu a Rafinariei Arpechim Pitesti.
Renault a anuntat ca a decis sa nu micsoreze preturile modelelor din programul Logan.
Agentia Fondului de Mediu a decis ca inca 4.160 de proprietari de rable sa poata beneficia de o masina noua prin reluarea Programului "Rabla", care va dura doua luni, intre 15 septembrie si 15 decembrie.  Agentia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat lista producatorilor validati si a agentilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare a vehiculelor scoase din uz, in limita sumei de 12,48 milioane RON.
Dacia participa pentru a doua oara la Targul Auto de la Geneva, de data aceasta din postura de veritabil "varf de lance" al Grupului Renault- Nissan.
Uzina de Autoturisme Dacia Renault din Pitesti a reusit sa comercializeze de la inceputul anului in curs pana in luna septembrie a.c.
Automobile Dacia vrea sa angajeze anul viitor 600 de persoane, in domenii precum inginerie, calitate, IT, comercial, juridic, financiar, resurse umane si comunicare.
Pe Maria Matei - director de productie la Atelierul Marulia am cunoscut-o la Balul revistei Trend din resturantul H20 din Calarasi. ... Evenimentul de la H20, Balul revistei Trend, al carei director este Nelu Balasa, a fost unul reusit.
La sfarsitul anului 2018, a avut loc Balul revistei Trend din Calarasi, ai carui amfitrioni au fost jurnalistii Nelu Balasa si Dan Silviu Boerescu.
Organizatia locala a Partidului National Taranist Crestin Democrat a oferit pensionarilor cu venituri foarte mici din Mangalia un bal special pentru sarbatorile de iarna.
google-analytics.com