Cautare

1875 de rezultate pentru "antena 1 pitesti accidente" (4.71 secunde)
Ies la iveala informatii noi in cazul politistului din Buzau arestat dupa ce a provocat doua accidente la distanta de cateva minute, saptamana trecuta.
Un avion MiG-21 LanceR si un elicopter IAR 330-Puma s-au prabusit, opt oameni au murit in cele doua accidente aviatice.
Incepind de luni si pina duminica nu a existat zi in care sa nu se vorbeasca despre accidente de circulatie. Este pentru a doua oara cind scriu despre soferi inconstienti, strazi pe care nu se poate merge si accidente cu multi morti si raniti.
numarul mare de accidente din Romania este cauzat de starea proasta a drumurilor, de lucrarile de intretinere intarziate peste termen, de lipsa soselelor de centura si de utilitatea mult prea mica atribuita autostrazilor.
Nu de multa vreme, Politia si autoritatile in drept au inceput o campanie audio-vizuala, scopul fiind reducerea numarului de accidente, iar politistii buzoieni au mers chiar mai departe, punand lumanari pe unul dintre numeroasele drumuri botezate, sinistru, al mortii.
accidente, accidente de munca, sinucideri sau alte morti care pot fi catalogate drept subite. ... In 2008, pe raza municipiului Bucuresti au fost inregistrate un numar de peste 1.500 de sesizari privind decesul unor persoane, din care 1.095 au necesitat deplasarea grupei operative pentru efectuarea de cercetari.
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
In 2010, in Romania, au avut loc 9.213 accidente grave. ... Atunci, s-au produs 10 213 accidente grave, soldate cu 2797 morti si 9096 raniti grav.
Avem multe accidente stupide pe sosele Seful politiei rutiere, Lucian Dinita, a declarat ca Romania se afla sub media Uniunii Europene in ceea ce priveste numarul accidentelor. ... De exmplu, in lunia iulie a anului trecut, media a fost de 30 de accidente pe zi.
Actiunea "Speed Operation" se desfasoara in perioada 22-28 august sub egida Tispol si are ca scop reducerea numarului de accidente provocate de viteza excesiva si asigurarea unui climat de siguranta rutiera.
Sunt persoane care si-au achizitionat propriile trotinete pentru a le folosi in orasul aglomerat. Insa, in lipsa infrastructurii pentru trotinete, apar tot mai multe accidente cu implicarea acestora.
Anual, intre 10-20% din accidente sunt cauzate de soferii obositi. Soferii obositi vinovati de accidente rutiere pot fi anchetati penal.
Daca in anii trecuti, tara noastra ocupa primul loc in clasamentul deceselor provocate de accidente, acum, Comisia Europeana ne plaseaza pe locul al doilea.
Printre drumurile din Dolj care au fost incluse la finantare in PNDI se regasesc DJ 605A Filiasi - 2 kilometri, DJ 561A, asa numita centura a Bailestiului - 5,5 kilometri, DJ 643D, DN 65 - Bulzesti pana la limita cu judetul Valcea - 2,1 kilometri.
Carla Dinu) Joi, 1 decembrie 2016 se implinesc 98 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania.
Nicolae de 24 de ani din judetul Giugiu, a condus un autoturism marca Opel, pe B-dul Iuliu Maniu dinspre Valea Cascadelor catre autostrada A1 Bucuresti-Pitesti.
Trenul regal, asteptat de mii de oameni cu candele in Gara Pitesti. ... Chitila (ora 14.51) â€" Titu (ora 15.41) â€" Pitesti (ora 16.46).
Cum se corecteaza astigmatismul - Corectarea astigmatismelor se face cu lentile cilindrice, de plus sau de minus, sau combinatii sferocilindrice, in functie de tipul acestora - Multe persoane apeleaza la ochelari, iar la lentile apeleaza in special sportivi din jocurile de contact, gen rugby, fotbal sau hochei Poreclit Chioru‘ la Pitesti In perioada in care Prepelita a evoluat la FC Arges, era poreclit de catre colegi Chioru‘, tocmai pentru ca inca de pe acea vreme el avea respectiva problema la ochi.
El a estimat ieri la Pitesti ca acest lucru este posibil in proportie de 80%. ... Curios este faptul ca tot ieri, si tot la Pitesti, vicepresedintele PNL Arges, Valeriu Acatrinei, a sustinut acelasi lucru.
1.200 de politisti in strada, de Revelion Pentru a asigura ordinea publica, Politia Capitalei va avea aproape 1.200 de politisti bucuresteni in strada, in noaptea de Revelion 2014.
google-analytics.com