Cautare

133 de rezultate pentru "angajari" (3.01 secunde)
Ford a comunicat zilele trecute, exclusiv pentru GdS, care este numarul de angajari efectuate de companie in trei ani de cand activeaza la Craiova.
Angajari cu iz politic? ... In nici un caz nu a fost insa vorba de angajari pe criterii politice. Au avut prioritate la angajare cei care au mai lucrat la noi, dar au fost disponibilizati si in acelasi timp s-au dovedit oameni seriosi si nu ne-au facut probleme.
Stephen Odell, presedintele actual al Ford Europa, a mentionat ca vor mai fi angajari in fabrica din Craiova, dar nu a precizat nici numarul noilor locuri de munca, nici data cand se vor face angajari, ci a mentionat doar ca "in curand".
Ea a reiterat necesitatea unor noi angajari. ... Nu se fac angajari, avem posturile blocate de trei ani. Ne straduim ca publicul sa nu simta diferente notabile cu minusm, ci numai cu plus.
Totodata, in cursul lunii ianuarie, la Institutul Cantacuzino vor fi facute angajari. ... In ianuarie, avem o serie de angajari si incercam sa readucem profesionistii care au plecat din Institut.
Cei doi erau administratori la doua firme si, in baza unor angajari fictive, au obtinut ilegal subventii.
Un politist de la Directia Generala Anticoruptie a fost retinut pentru coruptie, dupa ce a cerut spaga pentru angajari la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste
Pe linga aceste neclaritati, primariile, care ar trebui sa decida numarul de politisti comunitari, nu stiu cite angajari sa faca, iar din acest motiv nu se stie daca actualii gardieni se vor regasi in totalitate in schema de personal a Politiei comunitare.
Vacaroiu a explicat ca, prin politici de personal, pentru cele 120 de posturi vacante care exista in Senat nu au fost facute angajari, tocmai din ratiuni financiare.
In loc sa devina un factor de amplificare a dezvoltarii regiunii, prin politica discretionara de angajari si prin contractele dubioase semnate de conducerea obiectivului industrial cu diverse firme subcontractoare, Centrala Nuclear-Electrica a devenit un areal al bogatiei salariale, al nepotismelor, al risipei de investitii luxoase si fara nici o legatura cu activitatea de producere a energiei electrice.
In 2006, mi-am infiintat firma, pentru ca nu puteam face angajari pe persoana fizica autorizata", incepe tanarul istorisirea. Toposurvey SRL se ocupa cu lucrari de cadastru, geodezie, cartografie si s-a numarat printre primele societati din Dolj care au accesat fonduri structurale dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Mai mult, pentru ca serviciul militar obligatoriu va fi desfiintat de la 1 ianuarie anul viitor, vor incepe angajari masive ale catorva mii de persoane, pentru ca in jurul lui 2008, numarul acestora sa ajunga la circa 30.000.
Cand am mai fost ministru, am lasat CFR cu profit, iar acum l-am gasit pe minus", a spus Berceanu, care a precizat ca nimeni nu a putut sa ii explice de ce s-au facut atatea angajari in ultimii doi ani.El a mentionat ca la CFR s-au facut investitii in electrificare, locomotive noi, sisteme informatice moderne, cu bani de la bugetul de stat, in aceste conditii nefiind nevoie de asa multi angajati.
"Cheltuielile de personal au crescut pentru ca s-au facut angajari anul trecut si de functionari, si de personal contractual, iar despre Parcul Lunca Jiului - noi gandim aici dezvoltarea durabila a Craiovei.
Fost presedinte al Frantei intre anii 1995-2007, care a beneficiat timp de 12 ani de imunitate prezidentiala, Chirac a fost pus sub acuzare la 21 noiembrie 2007 pentru deturnare de fonduri publice in acest dosar privind angajari de forma la primaria Parisului inainte de 1995, in beneficiul apropiatilor partidului lui Chirac, RPR.
"A venit cu tot felul de scutiri, iar apoi a vrut sa se reangajeze, dar i-am spus ca nu se poate, in conditiile in care este anchetat pentru angajari fictive si zeciuiala pe care se pare ca a perceput-o de la cei care primeau ajutor social", a declarat, pentru "Replica", Mariana Mircea.
In timp ce ministrii sai demisioneaza din lipsa fondurilor, iar Politia Romana a blocat pe termen nelimitat concursurile de angajari pentru ca nu sunt bani, MAI simte nevoia sa-si rasfete cadrele care se cazeaza in aceasta vara pe litoral.
Structura de personal a Prefecturii Dolj nu s-a schimbat insa, nefiind permise nici angajari, nici transformari de posturi si nici mutari, astfel ca la nivelul institutiei a ramas acelasi numar de posturi de conducere si de executie.
In aceste conditii, in care primariile ar putea sa faca angajari, guvernul intentioneaza sa restructureze peste 53.000 de posturi din administratia locala.
google-analytics.com