Cautare

3350 de rezultate pentru "alegeri" (4.09 secunde)
Astfel, in comunele Bucerdea Granoasa din judetul Alba, Crivat din judetul Calarasi si Barbulesti din judetul Ialomita vor fi organizate alegeri locale partiale pentru consiliile locale si primari. Se organizeaza alegeri locale in aceste localitati intrucat au fost infiintate in cursul acestui an.
Printre cei care sustin ca nu vom avea alegeri organizate inainte de termen se afla si parlamentarii liberali din Galati. ... “Nu este o noutate ca presedintele doreste organizarea de alegeri parlamentare imediat dupa aderarea tarii la UE.
Ministrul Finantelor, liberalul Sebastian Vladescu, a declarat sambata, la Buzau, ca, "din punct de vedere bugetar, nu exista alegeri anticipate in 2007". Sebastian Vladescu a precizat ca niciun partid din coalitie nu a solicitat suplimentarea bugetului pe anul viitor in vederea organizarii de alegeri anticipate.
El a lasat sa se inteleaga ca nu-si da demisia, asa cum ar vrea democratii, doar pentru a provoca alegeri inainte de termen.
Basescu va candida la eventualele alegeri anticipate si, potrivit tuturor sondajelor de opinie, le va castiga fara probleme.
The Guardian insista asupra abilitatii presedintelui Basescu, care va miza pe popularitatea sa si va demisiona pentru a provoca alegeri anticipate.
alegeri pentru Parlamentul European, alegeri locale, alegeri parlamentare si alegeri prezidentiale. De asemenea, a fost reiterat sprijinul organizatiei judetene a Partidului Democrat pentru presedintele Traian Basescu, suspendat din functie de catre Parlamentul Romaniei ca urmare a unor jocuri politicianiste.
demisia guvernului si organizarea de alegeri anticipatea€, a clamat seful statului.
In cazul in care noua formula pica de doua ori la vot, Parlamentul se dizolva si urmeaza alegeri anticipate.
Liderul PD, Emil Boc, a declarat luni ca organizarea alegerilor parlamentare odata cu localele, in iunie 2008, ar insemna alegeri anticipate, dar ca nu crede nimic din ceea ce afirma Calin Popescu-Tariceanu, pentru ca acesta s-a razgandit de prea multe ori.
Presedintele PSD Cluj, deputatul Vasile Soporan, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca spera ca Rus, Puscas si Dancu sa se decida sa candideze, pentru ca "echipa PSD Cluj sa fie cea mai buna de la alegeri", capabila sa faca performanta la parlamentare.
PNL si PNTCD au parafat joi acordul politic referitor la strategia comuna privind alegerile parlamentare din acest an, acord potrivit caruia liberalii le cedeaza taranistilor 30 de colegii uninominale, in schimbul carora PNTCD nu va participa la alegeri, ci va sprijini candidatii PNL.
Cristian Parvulescu, liderul Asociatiei ProDemocratia, a afirmat marti, intr-o conferinta de presa, ca se asteapta la "o surpriza" din partea Curtii Constitutionale (CC) in decizia privind ordonanta care modifica legea alegerilor, apreciind ca nici partidele nu par sa vrea alegeri in 30 noiembrie.
Viorel Manzu si Nicolae Bacalbasa au cheltuit 900 de milioane de lei pentru alegeri si au devenit victime ale uninominalului.
Daca, la ultimele alegeri, toti romanii s-ar fi prezentat la vot, cei 27,58% dintre maghiari nu ar fi avut prea multe de spus chiar daca ar fi votat in masa (asa cum, de fapt, au si facut) partidul lor unic, UDMR.
Consilierii “rebeli” ai Mangaliei s-au declarat, ieri, dispusi sa-si inainteze demisiile si sa accepte alegeri anticipate.
Miza acestor alegeri a fost viitorul european al Republicii Moldova, erau de parere mai multi analisti de la Chisinau. ... In cazul esecului repetat de trei ori, parlamentul este dizolvat si sunt fixate alegeri anticipate.
Miza acestor alegeri a fost viitorul european al Republicii Moldova, erau de parere mai multi analisti de la Chisinau. ... In cazul esecului repetat de trei ori, parlamentul este dizolvat si sunt fixate alegeri anticipate.
PSD spera 51% din voturi la viitoarele alegeri parlamentare Rivalitatea dintre liderii PSD si PNL nu le permite acestora sa-si puna serios problema debarcarii detestatului Cabinet Boc.
'PSD sustine ca nu doreste sa vina la guvernare decat dupa alegeri, daca se poate, organizate la termen. ... PSD sustine ca nu doreste sa vina la guvernare decat dupa alegeri, daca se poate, organizate la termen. ... In acest context, nu e cazul sa se organizeze alegeri anticipate.
google-analytics.com