Cautare

7635 de rezultate pentru "afla" (3.31 secunde)
Pansamentele hidroactive nu trebuie sa fie schimbate la fel de frecvent ca pansamentele traditionale Daca tratamentele traditionale impun schimbarea zilnica a pansamentelor indiferent de etapa in care se afla rana, unele pansamente hidroactive pot fi schimbate si o data la 3-4 zile.
Afla ce poti face in Sezonul sarbatorlior si bucura-te de el alaturi de cei dragi. ... Cheltuielile excesive se afla pe primul loc (54%), in timp ce teama de a vedea reaparand tensiuni si dispute familiale este prezenta la 34 dintre respondentii Yougov si 36% dintre cei ai Opinionway.
Amintiri din vieti anterioare Doctorul Ian Stevenson, un psihiatru apreciat din statul american Virginia, care a decedat in 2007, la varsta de 89 de ani, a inceput sa studieze cazurile de copii cu amintiri constiente ale vietilor anterioare, cam cand se afla in pragul varstei de 50 de ani.
In seara de vineri, 18 septembrie 2009, la orele 22:12:50, Robert Mircea, reporter la ziarul ZIUA, se afla pe terasa Arcului de Triumf, deschisa pentru public, cu prilejul manifestarilor legate de Zilele Bucurestiului si afectuat cu un aparat digital Canon - 450 D, cu obiectiv de 18-55 mm, fotografii in directia Bisericii Casin.
imi cer scuze, dar nu sunt competent sa studiez asta, ci prefera sa lase impresia ca acele fapte nici nu exista, deci ca este real doar ceea ce se afla sub felinarul sau, expediind orice altceva cu expresia:
Un alt experiment a fost cel in care un membru al echipei de cercetare se deplasa undeva mai departe in New York, lua aminte la ce anume e in jur, iar Swann trebuia sa ghiceasca unde se afla persoana.
la subsol se afla o galerie de arta, la intrarea careia (ca un sir de coloane) se afla cateva randuri de soldati anti-tero; ... Restructurarea acestei zone se afla pe agenda Uniunii Arhitectilor inca din 1990.
Am descoperit ca el se afla in dosarul defe-24-1931.A urmat apoi cautarea raportului care ma interesa. ... Am fixat-o in numai cateva secunde, pe cand se afla la o distanta de 15 mile, care era bataia maxima a radarului meu.
In urma cu doar cateva zile, fostul presedinte al Consiliului Judetean si al PSD Gorj a venit cu o echipa de muncitori care a ridicat un gard din plasa de sarma pe terenul pe care se afla amplasat popasul turistic "Jalesul" din comuna Arcani, pe motiv ca acesta ii apartine.
Conservatorii au prezentat ieri rezultatele unui sondaj de opinie pe care l-au facut in judetul nostru pentru a afla pozitia pe care s-ar afla daca duminica ar avea loc alegerile locale. ... Eugen Durbaca se afla pe primul loc in topul preferintelor alegatorilor", a declarat Adelina Hristea.
Asta in ciuda faptului ca Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj arata ca suprafetele in litigiu se afla pe teritoriul localitatilor Carcea si Malu Mare, iar legile in vigoare prevad fara echivoc ca numai primariile din aceste comune pot elibera autorizatii de construire si au dreptul implicit de a incasa taxele si impozitele aferente.
Astfel am putut afla ca un numar de sapte consilieri judeteni nu si-au depus, inca, declaratiile politice. ... Independenti Intr-o situatie aparte se afla independentul Stefan Stanciu. ... In aceeasi situatie se afla si consilierul local Marian Popa.
Reporterii cotidianului "Monitorul de Galati" au vorbit cu liderii partidelor politice importante din Galati pentru a afla care este numaarul de "soldati" pe care ii au la dispozitie si citi bani dau acestia pentru organizatiile in care sint inscrisi.
Printre cei care sustin ca nu vom avea alegeri organizate inainte de termen se afla si parlamentarii liberali din Galati.
“Prefectul, prin ordin, a luat act de incetarea de drept a mandatului primarului de la Namoloasa, deoarece acesta se afla in imposibilitatea exercitarii functiei din cauza unei boli grave, care nu-i permite desfasurarea activitatii in bune conditii.
"Se afla intr-adevar intr-o pozitie foarte, foarte fragila", a subliniat Clark. Subliniind impasul in care se afla liderul american, televiziunile au prezentat in mod repetat cadre cu democratii si republicanii care pregatesc deja succesorul lui Bush la Casa Alba. ... In fata sa se afla senatorul Barack Obama.
Pe prima pozitie se afla fostul ministru de Externe Razvan Ungureanu, iar unul dintre cei doi candidati propusi de Galati se afla cel mai probabil pe pozitia a opta. ... Mihai Manoliu, cel de-al doilea candidat propus conducerii centrale de liberalii galateni, nu se va afla pe o pozitie eligibila.
"Am discutat cu domnul presedinte ca solutia se afla in mainile partidelor politice si domnul presedinte a recunoscut ca domnia sa nu are solutie pentru aceasta situatie."Liderul UDMR a spus ca i-a prezentat sefului statului propunerile Uniunii pentru deblocarea crizei, cum ar fi gasirea unei sustineri parlamentare pentru actualul Executiv sau pentru o alta formula guvernamentala sau organizarea de alegeri anticipate.
Presedintele organizatiei judetene a Partidului Democrat, deputatul Stelian Dutu, ne-a declarat ca printre cei plecati de bunavoie la Bucuresti se afla inclusiv membri PSD si PNL. ... "Politicienii din Romania habar nu au in ce pericol se afla", a precizat Dutu.
In conditiile in care Traian Basescu anunta ca a luat masa si a ramas mai multe ore la o familie de maghiari, prefectul judetului afla de la televizor ca seful statului se afla in zona.
google-analytics.com