Cautare

15144 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de08 01 2010" (3.32 secunde)
La data de 06 decembrie 2010, in jurul orei 17:20, M. Dan de 27 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Audi, pe str. ... Bucurestii Noi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Dacia Logan, condus pe bd. ... Pajura de I.
La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 07:45, D. Valentin de 27 de ani, din jud. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 500, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei si a accidentat-o pe G.
Mai este putin timp pana cand va intra in circulatie noua moneda nationala. De la 1 iulie 2005, moneda nationala va fi denominata, astfel incat 10.000 de lei vechi vor fi preschimbati pentru un leu nou.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
Senatorul Ion Toma, liderul Grupului parlamentar PSD+PC din Senatul Romaniei, are un punct de vedere referitor la Legea Bugetului, adoptata joi de Parlament, punct de vedere pe care il puteti citi in continuare.
Agerpres informeaza ca in presa rusa au aparut comentarii ce sintetizeaza criza economica prin care trece Romania. Expertii rusi afirma ca integrarea europeana nu este o garantie in fata problemelor economice.
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
La data de 21 septembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe P.
La data de 5 ianuarie 2011, in jurul orei 12:45, Sectia 9 Politie a fost sesizata de administratorul unei societati comerciale cu sediul in bd.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani. ... • Despre nepastrarea distantei fata de masina din fata: ... • Despre centura de siguranta:
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Peste 70.000 de soferi amendati pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau Peste 70.000 de soferi din toata tara au fost amendati, in acest an, de politisti pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau.
Restrictii de circulatie in Capitala, sambata! Daca aveti drum, sambata, prin centrul Bucurestiului, e bine sa stiti ca in doua intervale orare circulatia va fi restrictionata, ca urmare a celor doua marsuri ce vor avea loc in Capitala.
Restrictii de circulatie, impuse sambata si duminica pentru semimaratonul Bucuresti Politia Rutiera anunta ca, pentru organizarea 2017 OMV Petrom Bucharest Half Marathon, in Bucuresti vor fi instituite mai multe restrictii de circulatie.
Prognoza meteo pentru perioada 5 - 18 mai 2014 a fost realizata de Administratia Nationala de Meteorologie folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze de medie durata de la Reading, Anglia.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne. Puteti citi in continuare textul interpelarii.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, in perioada 25 noiembrie 2010 - 03 ianuarie 2011, se vor instituii restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
Lucrarile la pasajul subteran de la Charles de Gaulle incep in august.
Compania Allianz-Ţiriac Asigurari a lansat, luni, o pagina web prin intermediul careia clientii persoane fizice pot achizitiona online polite auto (RCA si CASCO) si de calatorii in strainatate, a anuntat asiguratorul.
Accidente cardiovasculare. ... Magda Marincovici) Sinucideri, accidente cardivoasculare si patologii. Acestea sunt efecte puse in legatura directa cu somajul. ... Intre 2008 si 2010, Inserm pune pe seama cresterii somajului 584 de sinucideri.
google-analytics.com