Cautare

1470 de rezultate pentru "accident in braila vidin" (2.94 secunde)
Intre cele 21 de evenimente nationale din Romania inscrise pe site-ul Comisiei Europene ca manifestari ce vor marca Saptamana Europeana a IMM-urilor, se detaseaza ca unicat, prin prisma caracterului transfrontalier, Forumul "Calafat-Vidin - pol de competitivitate economica transfrontaliera", avand ca organizator Patronatul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (PLIMM) Calafat, cu desfasurare pe 7 mai in Vidin - Bulgaria si 8-9 mai, la Calafat.
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Podul Calafat-Vidin se va numi "New Europe". ... Evenimentul de inaugurare a podului Calafat-Vidin a inceput vineri, la ora 16:00.
O manifestare inedita, in organizarea Patronatului Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (PLIMM) Calafat, se deruleaza in perioada 7 - 9 mai, pe ambele maluri ale viitorului pod peste Dunare - in Vidin si Calafat.Forumul "Calafat - Vidin, pol de competitivitate economica transfrontaliera" va marca, in cadrul "Saptamanii Europene a IMM-urilor", organizate sub auspiciile Comisiei Europene, valentele conceptului european al Responsabilitatii Sociale Corporative prin sansa de a prezenta importanta parteneriatului dintre sectorul public si privat, autoritatile locale si ONG-uri, importanta unui comportament responsabil cu privire la felul in care tratam mediul inconjurator si comunitatile in care lucram si traim.Evenimentul pune fata in fata administratiile publice locale si regionale, reprezentantii guvernelor, institutii si agentii cu preocupari in domeniul dezvoltarii regionale durabile, structuri reprezentand IMM-urile, structuri care gestioneaza fonduri de finantari nerambursabile, firme, societatea civila, mass-media, cu scopul determinarii unei explozii in ceea ce priveste dezvoltarea socio-economica a zonei transfrontaliere Calafat - Vidin, a ridicarii gradului de atractivitate a acesteia.Calafatul s-ar putea transforma intr-un pol de dezvoltare urbanaAflandu-se la o a doua editie ca si Forum transfrontalier, actiunea initiata de PLIMM Calafat va concerta pentru trei zile eforturile tuturor participantilor de a transforma zona Calafat intr-un pol de dezvoltare urbana cu relevanta nationala si internationala, prin parghia cresterii competitivitatii economice a IMM-urilor si sustinerea reala a antreprenoriatului, avand ca moto:
POD GIGANT LA BRAILA (Auor: ... TUDOSE) S-a intrat in linie dreapta cu mega-proiectul de infrastructura POD SUSPENDAT PESTE FLUVIUL DUNAREA BRAILA - TULCEA:
Zeci de reprezentanti ai intreprinderilor mici si mijlocii si oficialitati din Romania si Bulgaria s-au intalnit saptamana trecuta la Forumul Calafat - Vidin, pol de competitivitate economica transfrontaliera, unde au incercat sa gaseasca solutii de dezvoltare a zonei.
Amanarile si depasirile de buget in cazul podului de peste Dunare de la Vidin-Calafat ilustreaza cum chiar si cele mai bine intentionate proiecte UE cu fonduri structurale pot fi prinse intr-un hatis de interese contradictorii si sfarsesc prin a fi incetinite de birocratie, scrie Financial Times.
cele doua de la Cernavoda (cel construit de Anghel Saligny si alaturi podul nou), Podul Prieteniei, de la Giurgiu-Ruse, podul Calafat-Vidin si podul rutier de la Vadu Oii. ... Din presa mai aflam ca in curand vor incepe lucrarile la podul Macin-Braila.
Presa bulgara scrie ca operatorii din Vidin si Oreahovo ameninta Romania cu reclamatii la Bruxelles si vor sa inchida porturile in semn de protest.
Romania si Bulgaria incearca sa creeze conditii pentru dezvoltarea regionala si intensificarea legaturilor dintre ele si restul Europei in perspectiva integrarii in UE. Una dintre ele este construirea podului care sa lege orasele Calafat si Vidin.
Romania si Bulgaria incearca sa creeze conditii pentru dezvoltarea regionala si intensificarea legaturilor dintre ele si restul Europei in perspectiva integrarii in UE. Una dintre ele este construirea podului care sa lege orasele Calafat si Vidin.
Totusi, o data cu integrarea României si Bulgariei în Uniunea Europeana, institutiile din cele doua tari încearca din ce în ce mai mult sa dezvolte relatiile transfrontaliere.În perioada 25-27 aprilie, Camera de Comert si Industrie (CCI) „Oltenia“ este gazda unei delegatii a oamenilor de afaceri din Bulgaria, condusa de reprezentanti ai Camerei de Comert si Industrie „Vidin“.
Totusi, o data cu integrarea României si Bulgariei în Uniunea Europeana, institutiile din cele doua tari încearca din ce în ce mai mult sa dezvolte relatiile transfrontaliere.În perioada 25-27 aprilie, Camera de Comert si Industrie (CCI) „Oltenia“ este gazda unei delegatii a oamenilor de afaceri din Bulgaria, condusa de reprezentanti ai Camerei de Comert si Industrie „Vidin“.
Proiectul podului de peste Dunare dintre Calafat si Vidin va fi oprit in cazul in care Comisia Europeana nu accepta prelungirea termenului de finantare a lucrarilor, astfel incat constructia sa poata fi incheiata pana in iunie 2011, spune premierul bulgar, Boiko Borisov.
Primele acuze de fapte ilegale aduse primarului Dumitru Nicolae, pentru proiectul "Siret Plaza" au fost ale presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care sustine ca terenul de 5 milioane de euro, dat fara licitatie de primarul Galatiului, era destinat locuintelor sociale.
Eleva care a pictat scara blocului in Braila. Opere de arta, in locul peretilor cu var alb Andreea Gabriela Tudor este eleva care a pictat scara blocului in Braila. ... Tanara vrea sa devina o artista celebra in toata lumea.
In conformitate cu traditia crestina, in doua municipii importante de la Dunarea de Jos - Calarasi s si Braila - se organizeaza anual Sarbatoarea Bobotezei.
In schimb presedintele conservatorilor, Eugen Durbaca, il va numi pe viitorul prefect de Braila. ... Insa presedintele Dan Voiculescu mi-a spus ca in acest moment nu se poate ca PC sa aiba si functia de presedinte de CJ, si pe cea de prefect.
Ministrul bulgar al Transporturilor, Ivailo Moskovski, a anuntat miercuri in cadrul unui forum ca cel de-al doilea pod peste Dunare, Vidin-Calafat, urmeaza sa fie finalizat pana la sfarsitul anului 2012, anunta Novinite.
google-analytics.com