Cautare

3878 de rezultate pentru "accident rutier jud suceava oras radauti" (2.72 secunde)
• In ziua de 27 octombrie a.c., incepand cu ora 07.00, se va restrictiona traficul rutier, pana la ora 14.00, pe Bulevardul Kiseleff, de la Piata Arcului de Triumf pana la Piata Victoriei, pe Bulevardul Aviatorilor, de la Piata Charles de Gaulle pana la Piata Victoriei, accesul dinspre Bulevardul Ion Mihalache catre Piata Victoriei, precum si efectuarea virajului la stanga din Piata Victoriei catre Bulevardul Ion Mihalache, Calea Victoriei si Bulevardul Lascar Catargiu.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, se vor institui restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
NOUL COD RUTIER a intrat in vigoare de ANUL NOU. Ce trebuie sa stie soferii inainte sa se urce la volan Astazi a intrat in vigoare noul Cod Rutier care prevede scaderea pragului la care condusul sub influenta alcoolul devine infractiune.
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. ... Dar, nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.
In timp ce se indrepta catre o actiune de control, directorul institutiei mai sus amintite a fost implicat, vineri, intr-o tamponare in lant, eveniment rutier petrecut pe raza localitatii Agigea.
Potrivit Codului rutier, suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule se dispune: ... 221 din Regulamentul de punere in aplicare a Codului Rutier. ... Astfel, potrivit Regulamentului de aplicare a Codului Rutier, NU beneficiati de reducere daca:
"Craiova e un oras universitar mare, cu deschidere catre cultura" Festivalul Filmului European, care gazduieste 41 de filme, premiate sau nominalizate la festivaluri prestigioase, a fost deja prezent in Bucuresti si va mai poposi la Timisoara, Sibiu si Iasi.
sa se construiasca un oras in care toti oamenii sa fie fericiti.
Desi, conform noilor norme, multe unitati administrativ-teritoriale din Dolj nu ar avea ce cauta pe harta judetului, exista si posibilitatea ca unele comune sa creasca la rangul de oras.
Acesta a remarcat faptul ca incapacitatea autoritatilor locale de a tine in frau fenomenul infractional din oras a depasit granitele judetului, ajungand pana la Bucuresti, chiar si premierul Calin Popescu Tariceanu atragand atentia asupra ineficientei in asigurarea ordinei si linistii publice din Constanta.
proiectul de act normativ prevede ca un oras va trebui sa aiba cel putin 10.001 locuitori.
Acest lucru este dovedit atat de statisticile prezentate la nivel judetean cat si de operatorii de turism din oras.
amfostacolo.ro:Un tur virtual al Salonicului Salonic, Salonika, Solun, Thessaloniki, Saloniki nu conteaza cum ii spui, oras numit dupa Thessalonica, sotia lui Cassander si sora a lui Alexandru cel Mare, care a fondat orasul.
Potrivit reprezentantului Asociatiei de promovare si dezvoltare turistica a Bucurestiului, promovarea Capitalei in afara tarii va avea ca principale directii viata efervescenta din oras - Centrul Vechi, influenta comunismului si existenta celei mai mari cladiri din Europa - Palatul Parlamentului, partile de autentic romanesc - cu Muzeul Satului si Muzeul Taranului, zona verde a orasului, cu lacurile sale si chiar si mitul Dracula.
Biserica inchinata sfantului ocrotitor al orasului, dateaza inca din perioada in care Tesalonicul era cel de-al doilea mare oras din Imperiul Bizantin.
Avem un oras mare, situat intr-o zona care ofera oportunitati nemasurate, avem oameni care stiu sa aprecieze ceea ce e bun si frumos si, totusi, acest oras nu arata asa cum ar trebui.
Daca exista vreo persoana care poate sa scrie mai mult de doua fraze despre ce s-a mai intamplat pozitiv in oras, cred ca ar trebui sa primeasca automat orice functie doreste in administratia locala.
7.01.1957, Medgidia, jud. ... In vara aceluiasi an, il cunoscusem, la Terebesti (jud. ... De asemenea, cel putin o data pe luna, se faceau descinderi la institutiile si fabricile din oras, unde cu acordul conducerilor aveau loc sezatori literare:
Un grav accident de circulatie cu trei autoturisme implicate a avut loc miercuri, pe raza localitatii Danila DN2, judetul Suceava.
google-analytics.com