Cautare

3978 de rezultate pentru "accident 2 ian 2010 crana salaj" (4.64 secunde)
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ... La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.01, T. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui T. ... La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.05, G.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
In luna similara din 2010 se incasasera la bugetul consolidat 139,85 milioane de lei, dar pe atunci existase si al treisprezecelea salariu pentru bugetari si sediile secundare ale altor firme din afara judetului plateau la Dolj (in medie, 7,6 milioane de lei), si plateau aici si cei 27 de contribuabili mijlocii trecuti acum la "mari contribuabili"
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Potrivit politiei ungare locale, din informatiile preliminare referitoare la accident, a rezultat ca un autobuz care avea in spatele sau alte trei microbuze romanesti a franat brusc.
Agil, rapid, alergator de cursa lunga, silentios, Phantom Coupe ofera soferului si pasagerilor sai o calatorie relaxanta, oricât ar fi de lunga.Ian Cameron, seful departamentului de design al Rolls Royce Motor Cars, a pus întotdeauna accentul pe ritm, performanta si stil.
"Productia acestui motor este importanta nu doar pentru Craiova, ci pentru toate operatiunile de productie ale Ford", a spus Ian Pearson, seful Sectiei de productie motoare din cadrul Ford Romania.
Actorul a recunoscut ca a fost agent secret alaturi de Ian Fleming, varul sau, in organizatia The Ministry of Ungentlemanly Warfare. Lee a fost pe langa prietenul autorului lui James Bond - Ian Fleming si sursa de inspiratie pentru celebrul erou.
Am vazut cu placere filmul Nunta a la grec 2 (My Big Fat Greek Wedding), care prezinta, de fapt, aventurile familiei Portokalos, o continuare a comediei din 2002, Nunta a la grec.
Este vorba de un medic american, doctorul Ian Crozier, diagnosticat cu Ebola, in septembrie 2014, in timp ce lucra pentru Organizatia Mondiala a Sanatatii in Sierra Leone.
Uraganul Ian loveste Florida. Ochiul furtunii se indreapta deja spre tarm cu o putere apropiata de categoria 5. Autoritatile le-au transmis locuitorilor ca este prea tarziu pentru a evacua zona.
100 de persoane au murit in Florida din cauza uraganului Ian, jumatate in Lee County. Peste 1.900 de persoane au fost salvate, a anuntat guvernatorul Floridei, Ron DeSantis.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Daca in unele filiale peremiste, din anumite judete, cei ce-l idolatrizau nu cu mult timp in urma pe Vadim Tudor, azi, isi parasesc sediile si "idolul" pentru a urma un nou lider, in Salaj, dupa cum ne asteptam, PRM ramane fidel tribunului.
Daca in unele filiale peremiste, din anumite judete, cei ce-l idolatrizau nu cu mult timp in urma pe Vadim Tudor, azi, isi parasesc sediile si "idolul" pentru a urma un nou lider, in Salaj, dupa cum ne asteptam, PRM ramane fidel tribunului.
Intocmirea si urmarirea unor proiecte pentru obtinerea fondurilor comunitatii europene, in scopul rezolvarii problemelor de infrastructura, a fost si ramane o activitate prioritara si la nivel parlamentar, a explicat deputatul UDMR de Salaj, Seres Dénes, la conferinta de presa de ieri, care a avut loc la sediul UDMR Salaj.
google-analytics.com