Cautare

2066 de rezultate pentru "a daramat 5 stalpi in cluj" (4.03 secunde)
Razbunarea istoriei Inca de cand a intrat in politica a adus un suflu nou, ceva nemaiintalnit pana atunci. Erdogan, intre altele, absolvent al unei scoli de predicatori musulmani, vorbea dincolo de limba de lemn a politicienilor si avea curajul sa spuna lucrurilor pe nume.
Apelul disperat al unui reputat jurist catre Presedintele Romaniei si politicieni VIOREL ROS, avocat si fost judecator, profesor de Drept si conducator de doctorat, expert in litigii internationale, lanseaza prin intermediul Q Magazine un apel catre clasa politica aratand nu doar dezbinarea, ci si disperarea la care s-a ajuns intr-un an in care ar fi trebuit sa fim mai uniti ca niciodata.
Mircea Geoana, presedintele PSD, a anuntat ieri ca partidul sau a declansat "razboi total Aliantei portocalii", pe care intentioneaza sa o "darame de la putere". De altfel ieri, in mai toate localitatile pesedistii au iesit pe strada si au impartit pliante si brosuri privind guvernarea "dezastruoasa" a actualei Coalitii.
Membrii organizatiei locale a PD-L din comuna Mihail Kogalniceanu, formata din aproximativ 700 de membri, au trecut la PSD, a anuntat ieri prim-vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu. "Decizia este in interesul locuitorilor din comuna si in folosul cetatenilor din judet.
Ulitele comunelor nu au fost niciodata mai disputate de reprezentantii formatiunilor politice, care au ajuns sa faca slalom printre contracandidati pentru a nu ajunge sa-si imparta pumni in loc de afise electorale.
Presa internationala sustine ca aprobarea motiunii de cenzura de catre parlamentari s-a produs pentru a micsora sansele lui Traian Basescu la prezidentiale, principalul vinovat pentru criza profunda in care se afla Romania.
Zbaterea cuplului Basescu - PD-L de a zapaci mintile oamenilor a atins ieri un nou apogeu.
Primarul Liviu Negoita, nominalizat de presedintele Traian Basescu drept potential premier, este un personaj de mana a doua din PD-L, "un specialist in borduri" si o propunere cu mult mai slaba decat Lucian Croitoru, a sustinut analistul politic Bogdan Teodorescu.
1 a lui Traian: va repeta PD-L dezastrul din 2000?", pe care il puteti citi in continuare.
Fiecare are obligatia de a pune pe hartie ce ar trebui sa contina acel program din perspectiva domeniului gestionat.
Octavian Stireanu publica pe AmosNews articolul " Prizonierii dintre concert si dineu ", pe care il puteti citi in continuare. Evazionismul politic al lui Traian Basescu a inregistrat un nou si usturator esec:
Ciocniri violente intre sustinatorii si opozantii lui Hosni Mubarak in piata Tahrir din Cairo, relateaza BBC News online citat de NewsIn. Mii de sustinatori ai presedintelui au venit in piata Tahrir si au daramat baricadele ridicate de protestatari.
Ma doare in cot de lacrimile lui Basescu. ... Singurul om care merita cu adevarat respect din sala aceea este insa cel pe care multi l-au numit papagal, de care au ras majoritatea si care incearca marea cu degetul participand in cursa pentru presedintia formatiunii politice:
Regele Mihai a sosit ieri-dimineata la parlament, insotit de membri ai familiei regale, fiind intampinat de presedintele Senatului, Mircea Geoana, si de Garda de Onoare. Regele a fost primit la intrarea de la Senat cu Garda de Onoare.
("Singurul repros este faptul ca nu am pus in subsolul paginii autorul, ci la sfarsit, in bibliografie. ... In cazul cu plagiatul lui Ponta, care e o facatura, nu ma pronunt. Stiu insa cum s-a petrecut. ... Totul a inceput prin 2003-2004.
Demonizare si destructurare in tara lucrului bine facut (Autor: ... Sigur, jocul asta a fost inceput de presa, imediat dupa decembrie 1989. ... Din acea perioada, sinistra, dar suportabila, a ramas doar episodul Iliescu-mineriade. Mizeria cumplita a inceput odata cu ascensiunea politica a lui traian basescu.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: Iata de ce nu a trecut motiunea! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Visul de a avea un apartament modern, cu living in loc de hol, bucatarie si debara, este destul de usor de transformat in realitate. Totusi, inainte de a desfiinta peretii dintre camere, craiovenii ar trebui sa stie ca trebuie sa obtina autorizatia de construire.
Garajele din cartierul Lapus au intrat, din aceasta luna, in vizorul inspectorilor din cadrul Serviciului Disciplina in Constructii din Primaria Craiova. In prima etapa, acestea vor fi inventariate, dupa care vor fi emise dispozitii de primar pentru demolarea lor.
Controversatul afacerist Dinel Staicu, presedinte al SIF Oltenia, si-a tras plaja privata la malul Dunarii, pe terenul revendicat de o persoana fizica, aceasta sustinand ca pamantul apartine familiei sale de cateva zeci de ani.
google-analytics.com