Cautare

15078 de rezultate pentru "80 000 de romani sufera de schizofrenie" (5.37 secunde)
Stimati guvernanti, Desi am fi preferat ca in aceste zile preocuparea noastra principala sa fie Sarbatoarea Sfanta a Craciunului, din pacate acest lucru nu se poate intampla intrucat viata noastra, a pacienților cu diabet zaharat, este pusa in pericol din cauza absentei unor tipuri de insulina din farmaciile din mai multe zone ale tarii.
Taxele si impozitele pentru firme, piata de capital, subventiile in agricultura, tranzactiile imobiliare, leasingul financiar, polita auto RCA si multe alte domenii vor functiona dupa reguli noi.
Portalurile care se adreseaza francizatilor indica SUA drept tara cu cele mai multe unitati francizate (770.000), pe locul doi aflandu-se Japonia cu 180.000 (220.000 in total, incluzand unitatile detinute de companiile francizoare), urmata de Canada, cu 70.000 de unitati.
"Nefiind constructii de dupa 2000 foarte multe, in Craiova consideram blocuri noi pe cele de dupa 1980 si blocuri vechi pe cele de dinainte de 1980", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic. ... Astfel, cei interesati aleg o locuinta sau alta in functie de buget", a adaugat Radut.
Oamenii de afaceri si branch managerii cunoscuti din Craiova au salarii lunare cu multe zerouri. Veniturile totale ale afaceristilor intervievati de GdS se învârt în jurul a 5.000 de euro pe luna. O afacere de top este condusa de manageri pe masura.
Oamenii de afaceri si branch managerii cunoscuti din Craiova au salarii lunare cu multe zerouri. Veniturile totale ale afaceristilor intervievati de GdS se învârt în jurul a 5.000 de euro pe luna. O afacere de top este condusa de manageri pe masura.
Senatorii vor un buget cu aproape 24 de milioane de lei mai mult decât limita stabilita de Ministerul Finantelor.
Guvernul a alocat bani mai multor primarii din Valcea pentru lucrari de alimentare cu apa, canalizare, statii de epurare, poduri si podete. Autoritatile valcene au primit, cumulat, 3.833.000 de lei.
15% reducere fata de pretul obisnuit ofera, in medie, dezvoltatorii prezenti la Targul Imobiliar Naponal - tIMOn.
Consilierii locali craioveni au refuzat rectificarea bugetara in varianta ceruta de Solomon, nefiind de acord cu o noua marire a sumelor date Salubritatii Primarul Antonie Solomon a chiulit din nou, ieri, de la sedinta Consiliului Local Municipal Craiova, spre dezamagirea consilierilor, care se pregatisera sa-i puna zeci de intrebari incuietoare.
Catena, cel mai mare lant de farmacii din Romania, anunta incheierea unui parteneriat cu Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania (COPAC), prin care cei peste 6.000 de membri ai acesteia vor beneficia de reduceri suplimentare la achizitionarea de medicamente.
Peste 100.000 de romani risca sa-si piarda casele (Autor:
Directorul general al Directiei Afaceri Globale, Petru Dumitriu, a precizat, ieri, ca romanii Ilie Nelu si Adrian Gancea sunt arestati in Irak pentru incalcarea regulamentului de ordine interioara a bazei militare americane unde lucrau si deocamdata nu sunt acuzati de spionaj.
87% dintre romani cred ca nivelul coruptiei a crescut in Romania in ultimii 3 ani.
70% dintre romani NU au incredere in Guvern Aproape 70% dintre romani nu au incredere in Guvern, in timp ce pentru Parlament nivelul de neincredere este de 75%, potrivit unui sondaj Eurobarometru realizat in luna mai si dat publicitatii marti.
Un studiu realizat de Eurostat, Biroul de statistica al Uniunii Europene, arata ca in timp ce la noi rata somajului era de 7,2%, in UE aceasta ajungea la 9% in 2005.
Aproape 100.000 de romani au salariile sau conturile blocate din cauza datoriilor la stat. In acest fel, Fiscul incearca sa recupereze peste 100 de milioane de euro. Aproape 30.000 de romani au salariile blocate de catre Fisc, de doua ori mai multi decat anul trecut.
Cel putin un jaf a avut loc in fiecare luna a acestui an, la case de schimb valutar si de amanet sau la sucursale ale unor banci, in pofida controalelor facute de politisti la astfel de unitati, in privinta modului de asigurare a pazei.
Membrii Cabinetului Tariceanu sunt ceva mai bogati dupa un an de guvernare. ... Majoritatea ministrilor din Guvernul Tariceanu si-au reactualizat declaratiile de avere, in ultimele zile ale anului trecut sau in primele zile ale acestui an, ca urmare a unor modificari intervenite in situatia lor materiala.
Bugetul Craiovei a fost adoptat fara amendamentele pedelistilor, dupa ce primarul Antonie Solomon a reusit sa atraga de partea lui 6 dintre cei 14 consilieri locali ai PDL Satul sa "joace"
google-analytics.com