Cautare

582 de rezultate pentru "ziare" (3.21 secunde)
Domnul Geoana a fost exclus, a revenit, a explicat ca a fost pus sa minta, au fost multe, le stiti si dumneavoastra. Si acum sunt anumiti consilieri care ii soptesc ca are sanse", a declarat Ilie Sarbu, citat de Ziare.com.
ziare.com : Hollande l-a imblanzit pe Putin? Liderul rus vorbeste de pace Presedintele rus, Vladimir Putin, si cel francez, Francois Hollande, s-au intalnit sambata la Moscova, pe aeroportul Vnukovo, in cadrul unei intalniri neprogramate, pentru a discuta despre situatia din Ucraina si cum se reflecta ea asupra Rusiei.
Iar cei care nu vor fi de acord, evident, vor fi declarati dusmani ai patriei. Zambiti, totusi, pentru fotografia momentului. Sursa: Iulian Leca, Ziare.com
Empiric, putem observa insa ca azi cetatenii europeni pot gasi mai multe dezbateri pe probleme europene in ziare de calitate decat acum 25 de ani, ca rezultanta a sporirii competentelor Uniunii Europene.
Ziare.com informeaza: Cum s-au facut de ras SUA in Romania (Autor: Iulian Leca) Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, a aparut intr-o poza infasurat in steagul secuiesc, fiind flancat de primarul orasului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, si presedintele CJ Covasna, Tamas Sandor.
ZIARE.COM: 3 greseli ale lui Klaus Iohannis. Cu munitia de la PSD, presedintele a oprit contraatacul la jumatate (Autoare:
Astfel, nu mai exista bilete si rezervari (se lucreaza on-line in baza unor coduri), calatorii nu mai beneficiaza de ziare la bord si se zboara in aeroporturi mai mici, cu taxe mai mici, astfel, evitandu-se si intarzierile.
Cresteri importante de preturi au mai fost consemnate la carti, ziare si reviste, care s-au scumpit cu 3,3%.
Pe segmentul marfurilor nealimentare, care s-au scumpit in ansamblu cu 0,3%, cele mai mari cresteri de preturi au fost la carti, ziare si reviste (2,3%), tutun si tigari (0,7%), si masini de aragaz, butelii (0,8%).
Cele doua milioane de cupoane tiparite in prima serie vor fi distribuite, in fiecare joi, prin intermediul a patru cotidiene centrale si cinci ziare locale, dar metodele de distributie vor fi diversificate in timp.
Agentii imobiliari cred ca preturile din ziare, considerate prea mari, speriau clientii si acestia nu mai sunau. Astfel, prin aceasta metoda, de nepublicare a pretului, se poate ajunge mai usor la o intelegere, respectiv la negocierea pretului, spun analistii.
Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, a declarat ca "blocada financiara pe care o tot vehiculeaza unele ziare, in ultimul timp, cind abordeaza subiectul denominarii, nu este decit o bomba cu fitil ".
De altfel, potrivit reglementarilor in vigoare, pana la 15 decembrie 2005 asiguratorii vor trebui sa publice pe siteuri si in ziare de circulatie nationala tarifele pentru campania RCA din 2007.
Unul dintre vanzatorii unui chiosc de ziare a spus ca, pentru a evita un eventual prejudiciu, pe langa yale si lacate, seara ia lucrurile de valoare (banii, casa de marcat) din chiosc.
O fosta florarie sau un fost chiosc de ziare in care fac afaceri (...)", a afirmat presedintele ANT in interviu. Ovidiu Iuliu Marian i-a caracterizat pe angajatii si proprietarii de pe Litoral ca "smecheri si tunari", dintre care multi lucreaza la negru.
Alt site este Craiglist, unul dintre cele mai mari ziare de anunturi din lume, vizitat de milioane de oameni. Categoriile principale sunt cele de interes maxim pentru orice om:
Site-ul www.121.ro noteaza ca indicat ar fi sa aflati (de pe site, din ziare, reviste) cat mai multe lucruri despre aceste companii pentru a sti cum sa le abordati.
Dovada sunt si zecile de anunturi care apar zilnic in ziare si reviste. Cu ce se ocupa persoanele angajate in aceste posturi, ne spun specialistii din domeniul resurselor umane.
In plus, cei care, pe langa informatiile selectate din ziare si din spoturile radio, urmaresc piata imobiliara si din fata calculatorului sunt, in general, persoane cu un anumit statut social.
"Am aflat din ziare ca incep astazi soldurile si am inceput inca din week-end sa caut prin magazine. Astazi iau salariul, asa ca pot sa-mi si cumpar cate ceva", a spus Mihaela Papara, o craioveanca plecata ieri la cumparaturi.
google-analytics.com