Cautare

582 de rezultate pentru "ziare" (5.37 secunde)
Basescu este cel putin la fel de corupt ca cei cu care se lupta In timpul mandatului sau, Traian Basescu a fost capabil sa influenteze politicile de austeritate datorita relatiei sale apropiate cu PDL, considera politologul Anneli Ute Gabanyi, din Berlin, pentru Deutsche welle, titreaza site-ul ziare.com.
Caci, daca demnitari straini ori ziare de afara critica USL, suspendatul nu are decat de castigat din asta. Nu-i asa?
Sa nu ai loc de ei pe televizoare, radiouri, ziare, retele de socializare, prin piete etc. Nici vorba de asa ceva.
Si chiar a unor ziare ale caror patroni au beneficiat de avantaje create de statul roman. Intreg acest arsenal i-a permis lui Traian Basescu sa declanseze operatiunea propriei sale suspendari, mizand pe faptul ca va reusi sa-si invinga adversarii utilizandu-le propria energie.
Cum multi dintre acestia lucreaza in Parchet, in Parlament, in partidele politice si in redactii de ziare si televiziuni e de crezut ca Traian Basescu le-a folosit cu varf si indesat.
Niciunul dintre liderii europeni pe care i-am contestat nu ne va ierta Referendumul a transformat Romania in "subiect de ingrijorare internationala" si "a oferit o ocazie inamicilor sau competitorilor Romaniei sa ne sanctioneze", iar liderii europeni care au fost contestati sau jigniti de politicienii romani nu vor uita asta, a sustinut sociologul Vasile Dancu (PSD), intr-un interviu acordat Ziare.com.
Daca mai doriti pe viitor sa resolicitati viza pentru a putea calatori spre Statele Unite, va rugam sa urmati instructiunile mentionate pe adresa de site a Ambasadei", arata documentul semnat de consulul general Stephen Vann. Sursa: Ziare.com
Nu mai stim care sunt unii si care sunt altii. Intram intr-o invalmasire care, cum se vede, degenereaza in devalmasie", a incheiat Vosganian. Sursa: Ziare.com
Ziare.com: Alegeri parlamentare Constanta 2012 Locuitorii judetului Constanta sunt asteptati la urne, pe 9 decembrie, sa isi aleaga senatorii si deputatii care ii vor reprezenta in Parlamentul Romaniei in urmatorii 4 ani.
Europarlamentarul democrat-liberal a spus, intr-un interviu acordat Ziare.com, ca Basescu va fi suspendat, in caz contrar, si ca cei care sustin ca presedintele ar trebui sa gaseasca alta solutie "iubesc executiile".
"ARD a luat act de faptul ca, pe diverse site-uri online (www.ziare.com, www.mafiilepdl.ro, etc) a fost lansata o campanie negativa la adresa liderilor acestei aliante, campanie ce contine expresii jignitoare si defaimatoare, care incalca ordinea de drept si bunul simt cetatenesc.
Dupa ce agentii nostri parati din presa straina (dar platiti de acasa!) au incercat sa mai forteze un tur de forta, ca la referendum, anuntand apocalipsa in Romania, s-au gasit insa si ziare serioase (nu bloguri, sau articole nesemnate!) care au facut analize mai apropape de adevar despre alegerile de la Bucuresti!
COTIDIANUL trage concluzia ca Ministerul condus de Elena Udrea nu a facut altceva decat sa sifoneze sumele uriase catre firmele portocalii. Sursa: ziare.ro
Invitatii Ziare.com Stefan Vlaston: Liberalii si-au amintit ca sunt...liberali De salutat declaratiile unor fruntasi liberali, care demonstreaza ca au invatat ceva din erorile trecutului si nu inteleg sa devina laudatorii si curtenii actualei Puteri USL, condusa de tripleta Ponta-Voiculescu-Antonescu.
Ziare.com - Zgonea: Parlamentul vrea expertiza Comisei Europene pentru revizuirea Constitutiei Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca Parlamentul doreste sa foloseasca expertiza Parlamentului European in procesul de reforma constitutionala.
vin rusii iar peste Romania Consilierul prezidential Cristian Diaconescu recunoaste, intr-un interviu publicat azi de ziare.com, ca resovietizarea estului Europei profetita anul trecut de Hillary Clinton este in derulare si avertizeaza ca singura sansa a Romaniei este sa tina aproape de partenerii occidentali, in frunte cu SUA, Germania, Franta, Italia samd.
Ideea a fost lansata de Mircea Diaconu, care a declarat pentru ziare.com ca "Daca ne-au primit nepregatiti in Uniunea Europeana, sa aiba curajul sa ne spuna, dar putem spune si noi ‘va luati Carrefour (lant de magazine francez-n.red) si toate astea".
E obtuzitate in gandire", a spus Iliescu intrebat de Ziare.com ce parere are despre dezvoltarea relatiilor cu China. In continuare, Ion Iliescu a aratat de ce trebuie promovate dezvoltarea relatiilor cu statul asiatic:
Iar agenda publica nu e nici aia din ziare, de la trancanici tv sau cea a clientelei politice. Si cu atat mai putin aceea clamata de haulitorii din strada!
- Dimineata, la chioscul de ziare. Un mai virstnic asa : Antonescu e homesexual!, de parte feminina! Eu i-am raspuns ca e doara "lovit la cap!" E nevrotic rau!
google-analytics.com