Marian Petre Milut, candidatul Aliantei Nationale Crestin Democrate la Presedintie, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca orice colaborare a sa cu Actiunea Populara a incetat.
“Rezultatele alegerilor de duminica dovedesc ca in Romania lideri care nu au fost implicati in politica si care au performat in domeniile lor de activitate nu pot intra pe actuala scena politica. Actiunea Populara si-a dovedit limitele, iar colaborarea mea cu aceasta formatiune politica inceteaza astazi (n.r. - ieri). Nu voi mai participa la alte proiecte politice in Romania“, a declarat Marian Petre Milut. Totusi, el a sustinut ca multe voturi in favoarea sa au fost anulate.
Pe de alta parte, Marian Petre Milut a facut o declaratie referitoare la liderul partidului care l-a sustinut in alegeri. Presedintele Uniunii Nationale a Patronatului Roman a afirmat ca Emil Constantinescu nu mai are nici un viitor in politica, in timp ce despre culoarul crestin-democrat si-a exprimat indoiala ca va avea un viitor in Romania.