Cautare

4878 de rezultate pentru "tv" (6.29 secunde)
PSD considera ca presedintele Traian Basescu se amesteca nepermis in institutiile TVR si Radio, care sunt subordonate Parlamentului, precum si in viata altor partide, a declarat ieri purtatorul de cuvant al PSD, Titus Corlatean.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
Presedintele SRTV, Valentin Nicolau, incearca sa se puna la adapost dandu-si o demisie la misto, care ar urma sa devina efectiva "in momentul in care presedintele Romaniei va promulga o noua lege de organizare si functionare a TVR”.
In cursul zilei de ieri, dupa o pauza destul lunga, reprezentantii AP Constanta s-au hotarat sa dea ochii cu presa.
ßapte senatori si sapte deputati activeaza in Parlamentul Romaniei din 1990, de la prima legislatura postdecembrista, devenind parlamentari a€žde permanentaa€œ in cele cinci mandate scurse de atunci.
in perioada 1999-2000, sotii Mircea si Liliana Maior din Tasnad au beneficiat de patru restituiri ilegale de TVA, in valoare totala de 412 milioane lei, aprobate de catre DGFP Satu Mare.
Parlamentarii din PD si PNL vor depune luni la conducerile celor doua Camere legislative propunerea de hotarare pentru constituirea unei comisii parlamentare de ancheta pentru evaluarea activitatii SRR si SRTv, fiind stranse toate semnaturile necesare.
Deputatii Aliantei "D.A.” s-au tinut de cuvant si au strans semnaturile necesare solicitarii infiintarii unei comisii parlamentare comune in vederea verificarii activitatii SRR si SRTV.
Biroul Permanent al Senatului a decis ieri sa solicite Comisiei de cultura a acestei Camere reluarea discutiilor cu televiziunea publica pe tema realizarii unor emisiuni informative despre activitatea parlamentara.
Parlamentul se reuneste astazi pentru a-l primi pe presedintele Parlamentului European, Josep Borell, aflat in vizita in Romania la invitatia presedintelui Camerei Deputatilor, Adrian Nastase.
Senatorul PNL Adrian Cioroianu incepe sa-si ia in serios un rol pe care nu-l detine inca - acela de membru al Comisiei pentru anchetarea activitatii SRR si SRTV.
Plenul Parlamentului a aprobat ieri constituirea Comisiei parlamentare de ancheta privind evaluarea activitatii SRTv si SRR, cu 184 de voturi “pentru“, 42 de voturi “impotriva“ si 66 de abtineri.
Sindicalistii din televiziunea publica apeleaza la liderii PSD care conduc Parlamentul, Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu, pentru a bara adoptarea propunerii Ministerului Finantelor de a reduce subventiile bugetare la jumatate pentru TVR.
In cursul zilei de ieri, la sediul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta a avut loc o conferinta de presa la care au participat, alaturi de directorul general al CN APMC, Mircea Banias, respectiv directorul Vicentiu Petrescu, si deputatul PD Laurentiu Mironescu.
Concret, s-a apreciat ca promovarea respectivelor ziare pe posturile TV "se face in afara regulilor de publicitate” ba chiar se ajunge la situatia in care publicatii cu tiraj redus sunt prezentate "pe picior de egalitate cu marile ziare”.
Un grup de zece fosti si actuali salariati ai SRTV sunt audiati timp de doua zile la Comisia parlamentara de ancheta a activitatii SRR si SRTV, patru dintre acestia prezentandu-se ieri in fata parlamentarilor.
Bricegele daruite de presedintele Traian Basescu militarilor romani din Irak si Afganistan au fost livrate de firma oradeana care a executat si cele 23.000 de insigne pentru Ziua Nationala, printr-un contract din noiembrie 2004 cu Agentia pentru Strategii Guvernamentale, condusa de Vasile Dancu.
Comisia de ancheta a radioului si televiziunii publice i-a audiat pe jurnalistii care au semnalat cenzura si presiuni politice in TVR.
Senatorul PSD Adrian Paunescu a dictat mai multe stiri canalului Radio Romania Actualitati (RRA). Dezvaluirea a fost facuta de Roman Musat, redactor la Departamentul de stiri al postului, si a fost facuta in fata Comisiei de ancheta a activitatii SRR-SRTV.
google-analytics.com