Cautare

4878 de rezultate pentru "tv" (5.28 secunde)
In situatia in care senatorii nu pot participa la emisiunile radio sau TV, se vor putea inregistra mesajele lor si se vor transmite casetele respective pentru timpii de antena aferenti.
Senatorul Ion Vasile a fost reales duminica seara lider al organizatiei judetene a PSD Buzau, dupa alegeri extrem de tensionate, din care nu au lipsit atacurile la persoana.
Deputatul independent Lavinia Sandru a declarat ieri ca va inainta o adresa presedintilor Birourilor Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor cu privire la activitatea Comisiei de ancheta a SRR si SRTV.
Parlamentul European a votat ieri asupra aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, aproband Raportul Moscovici privind Romania si o rezolutie referitoare la aderarea Romaniei la UE in 2007.
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. El a recunoscut acest lucru intr-o convorbire cu Valentin Nicolau, presedintele TVR.
Inspectoratul General de Politie nu pare sa fie preocupat de soarta Politiei Judetului Constanta, cel putin nu din punctul de vedere al conducerii acestui inspectorat.
Presedintele-director general al Televiziunii Romane, Valentin Nicolau, dezaproba faptul ca deputata Raluca Turcan, presedinte al Comisiei parlamentare de ancheta pentru evaluarea activitatii SRTV si SRR, face referiri cu privire la rezultatele anchetei inainte de prezentarea raportului final al comisiei.
Raportul final al Comisiei parlamentare de ancheta a activitatii televiziunii si radioului publice a fost adoptat in absenta PSD, care a contestat legalitatea votului.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a hotarat ieri ca raportul SRR si SRTV sa fie discutat intr-o sedinta a Birourilor reunite ale Senatului si Camerei.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat ieri ca ar putea sa-l dea in judecata pe presedintele-director general al SRTV, Valentin Nicolau.
In batalia declansata in vederea schimbarii sefilor SRR si SRTV - Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau, PSD a deschis un nou front la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Parlamentarii PSD au salutat ieri decizia Birourilor Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor de a retrimite spre dezbatere raportul Comisiei de ancheta asupra activitatii TVR si Radioului public.
Conducerea UDMR ii avertizeaza pe parlamentarii PNL-PD sa fie atenti cum voteaza proiectul legii minoritatilor, ca acesta sa nu fie respins.
Chiar daca si-a schimbat ieri avocatul, Iliescu are toate motivele sa se simta prost cu atatea scene horror din timpul mineriadei 13-14 iunie rulate ieri, in exces, pe toate ecranele TV.
Plenul Camerelor reunite a votat ieri demiterea Consiliilor de Administratie a SRTV si SRR, considerand ca activitatea celor doua institutii publice a fost aservita fostei Puteri.
Comisia pentru cultura a Camerei a avizat favorabil ieri, cu unanimitate de voturi, initiativa legislativa pentru modificarea Legii de organizare si functionare a SRR si SRTv, depusa de chestorul Hunor Kelemen (UDMR).
O suta optzeci de intelectuali, intre care cunoscuti reprezentanti ai societatii civile, au adresat un apel Parlamentului prin care cer readucerea in fruntea Radioului public a lui Andrei Dimitriu.
Presedintia a anuntat ieri ca nu-si va desemna reprezentanti in Consiliile de Administratie ale SRR si SRTV, apreciind ca aceste institutii sunt puternic influentate de factorul politic.
O misiva trimisa ieri Parlamentului de catre presedintele Basescu a surprins nu numai opozitia, ci si puterea.
google-analytics.com