Cautare

481 de rezultate pentru "tersa costinesti inchisa" (7.58 secunde)
Dovada ca inspectorii ANSVSA "calaresc" societatile de pe litoral, de parca ar fi "morti" de foame activitatea comandamentului aferenta unei singure zile, postata pe site-ul institutiei, potrivit careia, in doar cateva ore, inspectorii au controlat 47 de unitati de alimentatie publica, din statiunile Vama Veche, Jupiter, Neptun Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud si Constanta, aplicand un numar de 31 de amenzi, in valoare de 217.
Guvernul este un mecanism greoi, un motor mare la care, daca atasezi 3.000 de motorase mai mici, lucrurile vor merge mult mai bine", a spus Blaga, la Costinesti Vasile Blaga a mai mentionat ca el pledeaza pentru un transfer directionat catre primarii, si mai putin catre consiliile judetene.
Reactia lui Dragnea vine la scurt timp dupa acuzatiile facute de Elena Udrea in cadrul scolii de vara a democrat-liberalilor de la Costinesti unde a declarat ca "un serviciu din subordinea MAI se implica in lupta politica", mentiunea vizandu-l pe Dan Nica de la Interne:
Oltean a spus, in cadrul Scolii de vara a PD-L desfasurate la Costinesti, ca PSD este "dusmanul de moarte al PD-L" si ca este format din comunisti.
El a declarat sambata, la scoala de vara a PD-L, care se desfasoara la Costinesti urmatoarele: "PD-L, in opinia mea, e singurul partid care poate sa realizeze o reforma profunda.
Daca s-a facut de catre solicitantul concesiunii un studiu privitor la efectele tehnologiei aplicate in cazul explorarii pe baza specificitatii locatiilor romanesti (ma refer in special la panza freatica majora denumita popular si "raul subteran" din zona Costinesti, la efectul undelor de soc produse artificial pentru amplasamentul nuclear Cernavoda si pentru zona seismica Barlad);
Mamaia a condus si in acest an in topul destinatiilor de pe Litoral alese de turistii romani, alte doua statiuni preferate fiind Neptun si Costinesti.
Vama Veche si Costinesti au fost preferatele tinerilor, dar turistii au facut cozi si la intrarea in Neptun, Olimp sau Jupiter.
Conform statisticii ANAT, statiunea Mamaia ramane in top, cu 40 % din vanzari, urmata de Saturn, Eforie Nord, Jupiter, Neptun, Venus, Olimp, Costinesti.
Urmatoarele locuri in topul cautarilor realizate de internauti pentru aceeasi perioada sunt ocupate de Delta Dunarii, Mamaia, Eforie si Costinesti.
pe 03.04.2006, ora 10.00, pentru sectoarele de plaja Navodari I - IV, Mamaia I-VIII, pe 04.04.2006, ora 10.00, pentru sectoarele de plaja Constanta I si II , Agigea, Eforie Nord I si II, Cordon Eforie Nord-Sud, Eforie Sud, Tuzla, Costinesti I si II, in data de 05.04.2006, ora 10.00, pentru sectoarele de plaja Olimp I si II, Neptun I si II, Jupiter, Cap Aurora, Venus I si II, Cordon Venus - Saturn, Mangalia, 2 Mai.
Astazi, licitatia publica se va face pentru sectoarele de plaja Constanta I si II , Agigea, Eforie Nord I si II, Cordon Eforie Nord-Sud, Eforie Sud,Tuzla, Costinesti I si II, iar maine pentru Olimp I si II, Neptun I si II, Jupiter, Cap Auro-ra, Venus I si II, Cordon Venus - Saturn, Mangalia, 2 Mai.
La Costinesti primeaza - ca in fiecare an - turismul rustic, cazarea la "particulari", in vile de doua si trei stele.
Printre zonele licitate se numara si Costinesti 1 si 2, Constanta 1, Eforie Nord 2, Eforie Sud, Olimp 1, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Mangalia", ne-a spus el.
Printre firmele neinteresate de acest aspect se mai numara Doraly Mall, care nu a gasit putin 438 RON pentru a-si achita datoriile catre sanatate, Brau Union Romania - Punct Lucru Constanta, datoare cu peste 24 milioane lei, Baza de Turism pentru Tineret Costinesti, facuta de ras pentru aproape 24 milioane lei sau Aviatia Utilitara Tuzla, datoare cu peste 11 milioane lei.
Statiunea Costinesti a fost norocoasa intr-un fel, in sensul ca dupa inundatiile care au distrus plaja au fost alocate sume substantiale din care nu numai ca a fost remediata situatia si a fost "inaltat" un obelisc si mai mare ca cel vechi, dar a fost posibila si demararea proiectului port turistic.
Astfel, in sezonul estival cuprins intre 1 mai si 1 septembrie, cu exceptia statiunii Costinesti si a localitatii Vama Veche, toate discotecile vor trebui sa-si incheie programul la ora 23.00.
Asa se face ca, in general, o camera a fost inchiriata in sudul litoralului, de la Costinesti la Vama veche, cu preturi cuprinse intre 50 si 150 de lei.
La ora actuala APIA Mangalia, la care sunt arondate localitatile Limanu, Albesti, Pecineaga, 23 August, Costinesti, Tuzla, Mangalia, mai acorda sprijin si producatorilor agricoli din sectorul animalier si piscicol, potrivit Hotararii de Guvern 1853/2005.
Printre destinatiile banilor primiti de judetul Constanta ca sume defalcate se numara centrul-pilot servicii comunitare pentru persoanele cu handicap Techirghiol (395.000 RON), statia de pompare ape uzate si conducta refulare oras Eforie Nord (757.000 RON), finantarea cheltuielilor curente de mentinere a functionalitatii serviciului de furnizare a energiei termice pentru populatia orasului Navodari (1.000.000 RON) si finantarea lucrarilor de pietruire si asfaltare a strazilor de interes local situate in comuna Costinesti
google-analytics.com