Cautare

481 de rezultate pentru "tersa costinesti inchisa" (3.15 secunde)
SSB si-a continuat extinderea in Judetul Prahova. In perioada 2004 - 2007 a castigat licitatiile salubrizare in Costinesti, 23 August, Portul Constanta si Tuzla.
Plaje pe care turistii le preferau- Eforie Nord sau Eforie Sud, Olimp, Costinesti, in dreptul hotelului Forum, Saturn, zona dig Sud Port Mangalia - Pescarie, sunt in prezent inundate in proportie de aproximativ 50%.
Desi deocamdata spun ca inca nu au luat decizia finala, primarii Zamfir Iorgus (Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Florin Mitroi (Valu lui Traian) si Mugur Mitrana (23 August) sunt deja "marcati" in portofoliul Organizatiei Judetene a PD Constanta, dupa cum sustin importanti membri ai formatiunii politice mentionate.
Este vorba despre primarii Traian Cristea (Costinesti), Florin Mitroi (Valu lui Traian) si Mugur Mitrana (23 August).
Deocamdata, se pare ca zarurile au fost aruncate, iar adeziunile depuse de primarii din Valu lui Traian, Costinesti, 23 August si Mangalia vor fi, fara doar si poate, aprobate.
Informatii vehiculate de ceva vreme de-acum in presa constanteana, trecerile care numai spectaculoase nu mai pot fi numite ale unor primari PSD la PD, au fost in sfarsit confirmate ieri cu toata gura de cei in cauza - Zamfir Iorgus (edil Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Florin Mitroi (Valu lui Traian), Mugur Mitrana (23 Augsut) si...
Incepand de astazi si pana duminica inclusiv, la Costinesti se desfasoara Scoala de Vara a Tinerilor Democrati. Din programul celor cinci zile in care junii democrati vor fi scoliti de membri cu "state vechi" in PD sau "out-sideri", de mentionat ca nu vor lipsi momentele de recreare.
Vicepresedintele PD Sorin Frunzaverde a declarat ieri la Costinesti ca liberalismul nu este un curent politic al viitorului, ca va reprezenta tot mai putin in Romania si ca "nu crede" in varianta fuziunii PNL-PD, ci in intr-o formula imbunatatita a Aliantei PNL-PD.
Adriean Videanu a declarat la scoala de vara a tineretului democrat de la Costinesti ca organizarea de alegeri anticipate imediat dupa 1 ianuarie 2007, cand Romania se va integra in UE, "reprezinta o solutie pentru a consolida o putere care sa poata sa gestioneze inclusiv momentul integrarii in UE".
Scoala de Vara a Tinerilor Democrati, care se desfasoara in aceste zile la Costinesti, este prilej de reaprindere a disputelor dintre cei doi aliati PNL si PD.
Avem o singura Alianta pe care o acceptam, cea cu PNL", a subliniat Boc, care a avut un discurs fara reprosuri sau critici la adresa liberalilor, spre deosebire de alti lideri ai partidului care au vorbit la ßcoala de vara de la Costinesti, intre ei aflan-du-se Adriean Videanu sau Radu Berceanu.
Una din prezentele care au luat probabil mintile imberbilor democrati reuniti zilele trecute la scoala de Vara de la Costinesti a fost Elena Udrea.
Pe langa manifestarea democratilor de la Costinesti, Danut Moisoiu a tinut sa remarce faptul ca judetul Constanta s-a aflat si in atentia liberalilor - care au organizat aici Delegatia Permanenta, drept urmare se poate spune:
Casele s-au refacut, oamenii se straduiesc sa uite, ba chiar si Obeliscul din Costinesti a fost repus la locul sau, iar ministrii aduna puncte in sondajele de popularitate prin vizitele periodice pe santierele in care Apele Romane incearca sa repare dezastrul produs de viituri.
De asemenea, pentru finantarea unor cheltuieli curente si de capital ale autoritatilor administratiei publice locale au fost alocate fonduri in valoare de aproximativ 10 milioane de lei noi pentru obiective precum finantarea lucrarilor tehnico-edilitare ale cartierului de locuinte Dobrogea II din municipiul Mangalia, finantarea lucrarilor privind extinderea retelelor cu apa si canalizare in comuna Costinesti precum si pietruirea drumurilor din localitatile Lumina, Pestera si Mereni.
Si asta pentru ca, desi a obtinut pana acum astfel de planuri urbanistice pentru Costinesti, Eforie si Navodari, nu a putut obtine PUZ-ul cel mai important de pe litoralul romanesc, cel de la Mamaia.
In plus, exista la acest moment patru studii de fezabilitate pentru refacerea falezelor din Tuzla, Eforie, Costinesti si Constanta, Babu aratand ca suprafata plajelor a crescut de la 77 hectare la 129 hectare.
Venit pe litoral, la o manifestare a studentilor preocupati de administratie publica si politica, liberalul Ludovic Orban si-a facut timp si pentru a sta de vorba cu presa sau, de ce nu, cu oricine il aborda ieri in holul hotelului "Forum" din Costinesti.
Acesta a insotit cele patru autocare care au plecat la 18.30 din Costinesti si au ajuns la 19.00 la Neptun.
Prezenta la lucrarile Scolii de vara a Organizatiei de femei a PD de la Costinesti, fiica cea mica a sefului statului, Elena Basescu, este de parere ca tatal sau, avand o experienta indelungata in politica, are tot dreptul sa se comporte uneori neprietenos cu reprezentantii presei.
google-analytics.com