Cautare

481 de rezultate pentru "tersa costinesti inchisa" (3.81 secunde)
Astfel, in perioada 27.11 - 3.12, in depozitul DEDMI Ovidiu avand ca operator societatea comerciala Tracon SRL, a fost depozitata o cantitate de 17.572 tone de deseuri menajere si industriale, iar in depozitul DEDMI Costinesti, operator SC Iridex Group Import Export SRL au fost depozitate 1.331 tone de deseuri.
Cele mai mari cresteri au fost inregistrate in 2 Mai, Costinesti si Vama Veche, acolo unde cazarea se face in general la particulari.
Fenomenul a fost atat de accelerat incat in unele zone salbatice ale litoralului mioritic plaja a disparut complet - cum este cazul zonei Epava-Pescarie din Costinesti - in timp ce in altele plaja s-a diminuat atat de mult incat abia mai este loc de intins cateva cearsafuri.
Exemple de extinderi urbanistice haotice sunt statiunea Costinesti si comuna Cumpana, a declarat vicepresedintele Ordinului Arhitectilor din tara noastra. Un alt subiect de mare interes pentru participantii la forum a fost cel legat de procedurile de intabulare si de intocmire a documentelor cadastrale.
In judetul Constanta vor beneficia de un plan cadastral general localitatile Costinesti, Tuzla, Eforie, Techirghiol si Anghel Saligny. La ora actuala Oficiul Judetean de Cadastru se afla in faza avansata a intocmirii caietului tehnic.
Tot in cursul sedintei de vineri au fost aprobate propunerile de modificare a anexelor inaintate de comisiile locale de la Amzacea, Oltina, Cobadin, Cerchezu, Cernavoda, Topalu, Constanta, Costinesti, Comana, Deleni, Crucea, Seimeni, Negru Voda, Lipnita, Poarta Alba si Dobromir.
La particulari, in vilele din 2 Mai, Vama Veche sau Costinesti, tarifele pornesc de la 50 lei de persoana pe noapte.
In Mamaia se aflau 7.080 de turisti cazati, aproape 2.300 la Eforie, 3.700 in Navodari si 3.200 la Costinesti, in timp ce peste 2.000 isi petreceau vacanta la Vama Veche.
Cele mai cautate locatii sunt in continuare cele din statiunea Neptun si Costinesti, in fiecare fiind inregistrati peste 18.000 turisti.
Conform unei statistici a Inspectoratului de Politie al judetului Constanta, realizata in baza datelor raportate de unitatile de cazare, pe Litoral se aflau duminica 97.306 turisti, dintre care cei mai multi in statiunea Neptun - 20.523, Costinesti, cu 18.500, Eforie, cu 17.479, si Mamaia, cu 17.319.
De asemenea, printre cele mai aglomerate statiuni s-au numarat Mamaia - cu 17.980 de turisti, dintre care aproape 1.300 straini - statiunea Costinesti - cu 17.750 de turisti, dintre care 250 de straini - si Eforie, cu 17.753 de turisti, dintre care 1.400 sositi de peste granita.
Purtatorul de cuvant al Directiei Apelor Dobrogea - Litoral (DADL), Catalin Anton, a declarat ca sectoarele de plaja Mamaia II, Mamaia VII, Costinesti II, Eforie Nord II si La Steaguri (Neptun) au ramas fara administratori dupa ce firmele care le inchiriasera in 2006 au inregistrat datorii totale de 1,2 milioane de lei prin neplata redeventelor.
La targul organizat la World Trade Center Bucuresti in perioada 19-23 martie vor fi expuse 70 de proiecte rezidentiale."In cadrul expozitiei sunt prezentate proiecte cu valoare de investitie de peste patru miliarde euro, insumand aproximativ 22.000 de unitati locative in Bucuresti, Brasov, Sinaia, Busteni, Bran, Iasi, Bacau, Ploiesti, Constanta, Costinesti, Olimp, Hurghada (Egipt), Balcic, Sofia si Sunny Beach (Bulgaria), Spania si Brazilia.
Aproximativ 3.000 de romani se vor putea bucura de programul "Litoralul pentru toti", care incepe pe 4 mai si se termina pe 15 iunie si cuprinde oferte de cazare la hoteluri de una pana la patru stele, precum si la pensiuni din statiunile Mamaia, Costinesti, Jupiter, Cap Aurora si Vama Veche.
Ovidiu- administrat de SC Tracon SRL, Albesti - administrat de SC Ecogold Invest SRL, Costinesti - administrat de SC Iridex Group Import Export SRL, sau la oricare depozit ecologic autorizat la acea data
Statiunea tinerilor ofera preturi pe buzunarele lor Costinesti, cunoscuta si ca statiunea tinerilor, se afla, dupa preturile pe care le ofera, in coada clasamentului, astfel ca doi tineri vor scoate din buzunare, in plin sezon, circa 1.200 de lei pentru un sejur de cinci nopti cu mic dejun inclus.
Astfel, o garsoniera de 18 metri patrati din Costinesti a ajuns sa coste 20. 000 de euro, de la aproape 30.
Utilizatorul Romned Port Operator SA, care administreaza sectoarele de plaja din Mamaia, Eforie Nord, Costinesti si 2 Mai sesizeaza zilnic Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) cu privire la curatenia pe plaja.
La multi ani!" Acest fenomen a inceput in 2005, la Costinesti, cu o scena mica pe care abia incapeau visele lui Motu Pittis.
Casele sunt modeste, dar dichisite cu gradini salbatice - cam cum era pe vremuri la Costinesti, in Romania. Investitorii care au vrut sa ridice vile sau hoteluri moderne, pe malul marii, au fost refuzati.
google-analytics.com