Cautare

337 de rezultate pentru "stop" (3.31 secunde)
Prima motiune de cenzura cu care se confrunta guvernul Ungureanu s-ar putea numi "Stop vanzarilor paguboase din avutia nationala si mentinerii la putere cu pretul sacrificarii Romaniei".
Dupa protocolul semnat de Ponta cu UNPR, Olgutei Vasilescu i s-a sugerat sa o lase mai moale, iar echipei de campanie sa puna stop, reconfirmarea lui Solomon ca primar facand parte din intelegerea perfectata la Bucuresti.
Institutiile functioneaza non-stop. Nu spun ca functioneaza mereu perfect. In unele momente functionarea lor lasa de dorit. Nu putem sa spunem "Domnule presedinte taci ca deranjezi!" - De cinci luni toate institutiile statului sunt supuse unor atacuri continue.
Alte prioritati zero sunt infiintarea de dispensare non-stop in fiecare centru de comuna, astfel incat sa se asigure asistenta medicala primara si scutirea de taxe pentru intabularea terenurilor si caselor din mediul rural.
Stop cadru cu santurile din A2. Prim plan cu Dragnea fiind ministru si pozand sexi la camera. Live de la filiala ICR din Cocoseni, cu marele poet local Hermenel Frangulea, promovand cultura romana turt, suta la suta pruna.
Consider ca este nevoie de suplimentarea numarului de politisti, astfel incat sa existe posibilitatea de apelare non-stop in cazul unor infractiuni domestice.
Spre exemplu, atentie marita la petitorii PMP-ului, care curteaza si trimit non-stop bezele si SMS-uri fierbinti membrilor PDL. Mie-mi miroase a mariaj si, data fiind varsta partenerilor, mai ca-mi vine sa sesizez Protectia Copilului!
"Avem, in acest stop-cadru tipologic al lui Marin Preda, o incursiune in bolgiile psihologiei personajelor politice de tip Traian Basescu.
Va intreb, domnisoara, in afara de a critica non-stop ceea ce ati avut sansa sa faceti si nu ati fost capabili sa faceti, nici dumneavoastra si nici putinii dumneavoastra colegi, ce faceti in rest?
Stop risipei alimentelor! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. In declaratia mea politica de astazi as dori sa abordez subiectul risipei de mancare in randul populatiei din tara noastra.
Tot prin Private Banking este asigurata si asistenta “one-stop-shop“, prin care, indiferent de necesitatile financiare la care se refera (credit, finantare etc.), cererea respectivului client va fi intotdeauna rezolvata de private bankerul care il consiliaza in mod curent.
Stop creditului in valuta Totodata, el a avertizat guvernul sa nu mai stimuleze economia, deoarece ar amplifica cererea agregata. In ceea ce priveste expansiunea creditului neguvernamental, Isarescu a spus „sintem cam la limita“.
Actiunile acestea vor avea loc non-stop, mai ales ca se apropie sarbatorile, iar comerciantii cauta sa se aprovizioneze din plin, constienti de faptul ca, in urmatoarea perioada, va creste consumul si, nu in ultimul rand, profitul.
Sistemul de facturare, instalarea callshopului, trainingul si serviceul non-stop sunt doar unele dintre avantajele acestei afaceri. Organizatorii salonului ne-au declarat ca vizitatorii au fost interesati de aceste trei francize in special datorita preturilor reduse de demarare a unei astfel de afaceri.
In plus, Scouty este dotata cu un plafon dublu pentru o mai mare rezistenta si rigiditate, cu un arc de siguranta din aluminiu si un stop pozitionat in partea posterioara a autoturismului, pentru o mai buna vizibilitate pentru automobilisti.
Decontarea prin sistem "easy-payment" de plata a facturii de energie electrica functioneaza non-stop in sediile Citibank din Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Cluj-Napoca, Timisoara si Constanta.
Ca noutate, pentru anul 2007 controalele se vor desfasura si sambata, si duminica. Dispeceratul pentru preluarea tuturor reclamatiilor facute de consumatori va avea program de functionare non-stop.
Masina este foarte bine antifonata, iar atunci când stai la stop sunetul motorului este imperceptibil.Concluzia este ca Epica are o tinuta de drum excelenta.
Electrica Muntenia Sud si CEZ Distributie si-au dublat echipele de interventie si monitorizeaza in regim non-stop consumul si starea retelelor, mai ales in capitala, acolo unde se asteapta astazi la un record de consum, de peste 1000 de megawati.
Sute de francize nu-si gasesc stapân în România, desi se cauta de trei-patru ani.
google-analytics.com