Cautare

337 de rezultate pentru "stop" (7.85 secunde)
Pe autostrada No 7 s-au oprit la un stop rosu si au observat o nava, plutind sub plafonul de nori.
Aproape ca nu era circulatie, am avut numai doua opriri la stop si a trebuit sa astept doar cateva clipe.
stop, ma opresc. Despre oamenii care isi mananca emotiile, ce credeti? Despre copiii obezi ai caror parinti fie detin statutul de carton sau cei care sunt indiferenti?
Pompa cu functionare non-stop Fara ca noi sa fim constienti de asta, inima noastra isi face datoria neintrerupt, zi si noapte.
NASA a lansat un serviciu care transmite, cu ajutorul a 4 camere video de inalta definitie, in timp real, non-stop, imagini ale suprafetei pamantesti, vazuta din spatiu, de pe Statia Spatiala Internationala (ISS).
Tragedia a avut loc in acest weekend si copilul a facut stop cardio-respirator, in momentul in care a fost bagat in cristelnita.
la supradozare, preparatele din lacramioare devin toxice, scad tensiunea arteriala, maresc ritmul cardiac, provoaca tulburari cardiace si respiratorii, poliurie, ameteli, sufocare, greturi, crampe, dureri abdominale, spasme, ajungand pana la stop cardiac.
prima ar fi aceea ca tu singura ai luat decizia de a pune stop unui proces in desfasurare, unei relatii sau unui proiect la care lucrai sau, a doua, ca ai fost nevoita sa te opresti, esti tinuta pe loc si acum cauti metode noi de a pune lucrurile in miscare.
Trebuie sa spunem stop, gata cu abuzurile, cu denunturile, cu securitatea, cu anchetele de tip sovietic, cu politia politica. Ajunge!
Nu isi plange de mila si zambeste aproape non stop. Prietenoasa si spontana, este foarte pasionala si ii place afectiunea.
Stop bigudiurilor! Olteanu a mai spus ca in acesta vara intentioneaza sa rezolve neplacuta problema a Camerei cu privire la serviciile pe care le administreaza, care merg in pierdere si pe care doreste sa le concesioneze.
Vicepresedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, senatorul PD Marius Marinescu, a depus o noua initiativa legislativa ce vizeaza modificari de substanta la recenta ordonanta de guvern, referitoare la modalitatea de instrainare a imobilelor gestionate de RA-APPS.
Stop referirilor la PNL Vicepresedintele Gheorghe Flutur a spus ca, odata cu inregistrarea, PLD are sansa sa intre in cursa pentru alegerile europene.
Senatorul PD Marius Marinescu a depus la Senat o propunere legislativa ce vizeaza modificarea legii referitoare la organizarea si functionarea Curtii de Conturi.
Consultari non-stop In cursul zilei de ieri, Vacaroiu avut o intalnire in biroul sau de la Senat cu seful interimar al SIE, Silviu Predoiu, si apoi, la Cotroceni, cu directorul SRI, George Maior.
Invitate la Cotroceni de seful statului, firmele care au participat la actiunea de strangere a gunoaielor de la Glina, au crezut ca sunt, chemate, din nou, la munca voluntara.
Presedintele Partidului Conservator Constanta, Gheorghe Martin, a protestat, joi, alaturi de conservatori din mai multe judete in fata Prefecturii, in cadrul campaniei "Stop nedreptatii din Romania".
Totodata, Geoana a anuntat ca PSD va "deschide" catre "contributii si semnaturi" motiunea simpla "Stop scumpirilor", pe care o va depune la Senat, urmand ca prima intalnire pe acest subiect sa fie cu PC, in cursul dupa-amiezii de luni.
Totodata, in cursul noptii, va trece pe la o brutarie si la magazine non-stop, la urgenta, salvare si la sala de asteptare a Garii pentru a sta de vorba cu cei fara adapost, care dorm acolo, iar in cursul diminetii doreste sa se intalneasca cu navetistii de pe ruta Sfantu Gheorghe - Brasov.
De altfel, parintii s-au declarat incantati atat de noua institutie, cat si de facilitatile pe care le are in dotare - la parter este situata gradinita, iar la etajul I a fost amenajata o cresa -, inclusiv de camerele de supraveghere, caci in acest mod activitatea copiilor va fi monitorizata non-stop.
google-analytics.com