Cautare

337 de rezultate pentru "stop" (3.22 secunde)
De zile in sir se mediatizeaza non-stop descinderile si arestarile de prin vami si puncte de frontiera, unele dupa altele, ca sa ocupe tot timpul presei, impreuna cu "revelatia" Bercea Mondialu (lamentabil modul in care Antena 3 face jocul regimului Basescu, prezentand o reglare de conturi din interiorul PD-L, ca pe o victorie a "primariei eroice" de la Slatina impotriva interlopilor, cand, de fapt, primarul Darius Valcov e seful lor, iar clanul Bercea - in analfabetismul lui -, dupa ce a cotizat auriu la Basescu si PD-L, a miscat in front si a incomodat mafia imobiliara patronata de liderul local de facto al partidului de guvernamant).
sTop 5 modificari la Prima Casa in 2011t Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, a afirmat la randul sau ca programul isi va mentine "caracterul social" si ca exista solicitari din partea mai multor persoane ca la acest program sa poata participa si persoane care detin deja o locuinta, dar ca aceasta varianta nu a fost discutata in discutia cu bancile.
servicii de tipul "one stop shop" in domeniul financiar contabil si al consultantei de afaceri prin intermediul unei echipe multidisciplinare de 70 de profesionisti.
Cristina Macuc) Sub sloganul "STOP ridicarilor abuzive a autoturismelor parcate in Sectorul 6!", Fundatia "Stefan Florescu - Din suflet pentru suflet" incearca sa stranga 100.000 de semnaturi pentru initierea unui proiect legislativ pe care sa il depuna in Parlament impotriva "hingherilor" de masini.
Presupunand, prin absurd, ca echipajele mixte vor lucra non-stop, inclusiv sambata si duminica, timp de circa 120 de zile, in perioada noiembrie-februarie, acestea nu vor putea verifica mai mult de 253.440 de autovehicule, conform calculelor gandul.
S-a mutat la cele vesnice in ziua de 22 noiembrie 2011, in urma unui stop cardiac. A fost depus acasa, in comuna Chitila str.
butonul de pornire Ford (porneste fara chei), lampi de ceata in fata, iar masinile din prima editie vor fi dotate din fabrica si cu sistemul SYNC, cu sistemul de intrare in masina fara chei, cu senzori de parcare, cu sistemul de Active City Stop, adica masina opreste la viteza mica, daca intampina un obstacol in fata, evitand un accident in aglomerarile urbane.
Fiesta echipata cu Keyless Entry, Camera Vizualizare Spate sau Butonul de Pornire Ford Power, precum si Focus, Masina Inteligenta - Asistenta Activa la Parcare, Active City Stop si Avertizarea pentru Unghiul Mort.
Blogul Roxane Iordache: FMI ARUNCA MIZERIE TOXICA. DOMNIA FINANTEI MONDIALE. SI ALTERNATIVA PENTRU ROMANIA Vin alegerile si FMI arunca o mizerie caracteristica la adresa Romaniei, anume, niste fantasmagorii cu titlu de "prognoza".
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata "Stop comportamentului agresiv fata de jurnalisti si atacului asupra libertatii de exprimare!" , pe care o puteti citi in continuare.
In felul acesta, cele 12.000 de masini care se asaza la stop intr-o ora sau care trec prin Piata Presei Libere isi vor gasi solutia de defluire catre bulevardul Marasti.
Daca ai o masina cu sistem start&stop, e bine sa folosesti o baterie AGM (intre electrozi sunt plasate pernute din fibra de sticla, care absorb electrolitul), ce rezista mai bine la numeroase cicluri de descarcare/reincarcare, precum si la descarcarea profunda.
Evenimentul organizat de Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Craiova a atras atentia studentilor, care au venit in numar mare la sala pentru a-si incuraja colegele si pentru a vedea care se pricepe sa dea pasa cu calcaiul sau sa faca stop pe piept.
La o temperatura de 40 de grade, fotbalistul nigerian al dobrogenilor a cazut insa fara suflare, intrand imediat in stop cardio-respirator.
Presa germana anunta ca rudele si prietenii lui MICHAEL SCHUMACHER incearca sa accelereze procesul pentru trezirea fostului campion mondial. Astfel, acestia ii vorbesc non-stop lui MICHAEL SCHUMACHER, deoarece specialistii sustin ca procesul de trezire se va accelera.
Se pare ca jucatorul a decedat din cauza unui stop cardio-circulator din cauze naturale”, a declarat Antonio de Nicolo, citat de cotidianul Corriere della Sera.
Surse din cadrul echipei visinii au dezvaluit pentru GSP.ro ca, de la inceputul lunii aprilie, Pancu impreuna cu sotia lui, Mihaela, au decis sa puna stop unei relatii de mai bine de 15 ani si au divortat.
Aceasta este un one-stop-shop” in care veti putea gasi toate informațiile necesare legate de evenimentele Bucharest RUNNING CLUB, transmisiunile live streaming, formularele de inscriere pentru oricare dintre aceste evenimente, hațile interactive ale curselor, precum si alte surprize.
Munca unei redactii cu mai mult de cinsprezece oameni, neapartenenta la nici un trust de presa (si implicit independenta politica) si actualizarea non stop (ajungand si la peste 50 update-uri pe zi) sunt motivele pentru care www.hotnews.ro este cel mai profesionist serviciu de stiri de pe Internetul romanesc, a comentat Ioan Margarit, editor coordonator al Hotnews.ro.
Compania HP a vândut cele mai multe servere, cu rezultate bune în special pe gamele Integrity, Integrity Non-Stop si ProLiant.
google-analytics.com