Cautare

337 de rezultate pentru "stop" (3.23 secunde)
De asemenea, pe ordinea de zi a work-shop-ului mai figureaza prezentarea conceptului de one-stop-shop, implementarea tehnica a sistemului SafeSeaNet, identificarea celor mai bune practici legate de implementarea respectivului sistem in celelalte state ale Uniunii Europene, precum si evolutia viitoare a sistemului SafeSeaNet.
numarul 116000 Asociatiei Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual, iar numarul 116111 Asociatiei Telefonul Copilului", se arata intr-un comunicat al ANRCTI.Numerele trebuie activate de Romtelecom in cel mult sase luni de la data alocarii.Pe toata perioada de valabilitate a licentelor (pana la 25 iulie 2018), titularul licentei, Romtelecom, are obligatia de a se asigura ca serviciile sunt disponibile non-stop (24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, la nivel national), ca informatiile privind disponibilitatea serviciului sunt usor accesibile publicului si ca, pe perioada in care serviciul nu este disponibil, apelantii sunt informati cand acesta va deveni disponibil.Prin intermediul numarului 116000, Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual va furniza servicii de urgenta pentru copii disparuti, va prelua apeluri prin care se anunta disparitia unor copii si le va transfera apoi Politiei.
Facilitati precum regenerarea energiei frânelor, functia Auto Start Stop, indicatorul de schimbare a treptelor de viteze, ingineria inteligenta a materialelor usoare si aerodinamica activa, precum si controlul prizelor de aer în configuratie specifica modelului - se afla în echiparea standard fara costuri suplimentare.
Noua companie va suporta costurile clientului, insa va avea dreptul de a ridica pretul altor servicii, pentru amortizarea cheltuielilor. Transferul va putea fi facut printr-un apel la "Relatii cu clientii", serviciu care va functiona non-stop pentru fiecare companie.
Asigurarea pazei la instalatiile care au fost oprite temporar din functiune pentru a nu intra in vizorul celor care doresc sa scoata un ban din sustragerea diferitelor componente se afla in atentia conducerii Combinatului.
"Este o noua actiune inscrisa in programul national Stop accidentelor rutiere - Viata are prioritate!, pe care o desfasuram impreuna cu unii dintre cei mai tineri participanti la trafic.
Situat in buricul targului, magazinul Grand, deschis non-stop, incepe sa dea semne de "oboseala". Salvarea unora pe timp de noapte, cand chioscul de langa bloc nu este deschis ori nu are delicatese, Grand-ul de alta data resimte efectele crizei, ne-au spus unele dintre vanzatoare.
000 de produse alimentare si nealimentare, programul magazinului Real Constanta Nord fiind intre orele 8. 00 si 23. 00, iar in perioada sarbatorilor pascale programul va fi non-stop, a adaugat Jegen.
44 sau 924 vor fi preluate non-stop. Echipele de interventie vor actiona cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfunctionalitatile aparute in sistemul de alimentare cu apa sa fie remediate in timp util, iar abonatii societatii sa poata beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.
Mall-ul detine 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis non stop, 20 de sali de cinema si primul IMAX din Romania (3D), restaurante, o pista de carting, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1000 de metri patrati - cel mai mare patinoar dintr-un centru comercial din Romania, deschis tot timpul anului, un perete de escalada, un lac artificial, un teren de joaca pentru copii, o pista de role, bowling si snooker.
"Starea acestuia s-a inrautatit in ultimele zile si ne asteptam sa se intample asta", a spus directorul Spitalului Judetean din Timisoara. Surse medicale au precizat ca decesul jurnalistului a fost urmare a unui stop cardiac.
Asta inseamna ca, daca DNA l-ar fi ascultat non stop pe Diaconescu, ar fi fost nevoie de doi ani si ceva pentru a acoperi 18.000 de ore.
Volkswagen Autovehicule Comerciale ofera sistemul Start-Stop pentru modelele Crafter Blue TDI. Odata ce este activata prin apasarea unui buton, aceasta functie opreste motorul, imediat ce masina este scoasa din viteza si stationeaza mai mult de trei secunde, daca temperatura exterioara depaseste trei grade Celsius.
Volkswagen Autovehicule Comerciale ofera sistemul Start-Stop pentru modelele Crafter Blue TDI. Odata ce este activata prin apasarea unui buton, aceasta functie opreste motorul, imediat ce masina este scoasa din viteza si stationeaza mai mult de trei secunde, daca temperatura exterioara depaseste trei grade Celsius.
Intr-acolo trebuie sa dirijam multumirile noastre pentru ideea de a beneficia o zi intreaga non-stop de program live cu morti.
Ea functioneaza de mult acolo, transmite non stop. Toate programele, toate vedetele. Ea emite deocamdata in mintea mea, dar va veni o vreme cand nu voi mai fi unicul ei telespectator.
Optional il poti echipa cu sistemul Start/Stop care opreste motorul atunci cand stai la semafor si il reporneste la o simpla apasare a pedalei de ambreiaj, economisind astfel benzina si reducand poluarea.
AGERPRES il citeaza pe Victor Ponta, liderul PSD, principalul partid de opozitie din Romania:
Alo 24 Banking BCR in fiecare zi intre 08.00 si 22.00, iar Click 24 Banking BCR 24 din 24 de ore, clientii beneficiind, de asemenea, si de suport tehnic disponibil non stop.
Toader: Daca nu erau alea eram in... cum e la Antena 3 acum. SOV: Stop, opreste-te. Toader: Aia ne-a credibilizat..."
google-analytics.com