Cautare

337 de rezultate pentru "stop" (3.41 secunde)
Zeci de masini pe care sunt instalate difuzoare patruleaza non stop prin oras, atragand privirile curiosilor si injuraturi din partea celor prin preajma carora trec.
Fusion implementeaza Campania sociala ecologica "Verde STOP!". Initiativa este sustinuta de Comisia Europeana prin programul tineret in Actiune, si a fost deja imbratisata de mai multe primarii din judetul Constanta.
"Prin asta intelegem sa punem stop acestor bugetari de lux, pentru ca intr-adevar sumele pe care le primeau erau total disproportionate in raport cu ceea ce inseamna salariile altor categorii ale populatiei in momentul de fata in Romania", a spus Boc.
A fost unul dintre putinii lideri europeni care a militat non-stop pentru o politica energetica europeana rupta de Rusia. Iar insistenta Romaniei a grabit cu mult implicarea Uniunii Europene in proiectul Nabucco.
Toata lumea vorbeste non stop de Flacara violet. Scanteia a pornit de la social democrati, care au justificat pierderea alegerilor prin faptul ca portocalii ar fi primit sprijin paranormal.
Cristian Diaconescu este monitorizat non-stop, de cand merge cu sotia la cumparaturi, pana cand merge la unii dintre liderii PSD acasa, cand merge la sediul SRI din Piata Victoriei, sau cand merge intr-o vizita de patru ore, pe 5 februarie, la resedinta unui mogul.
Opinia publica si in special oamenii de afaceri spera ca PNL sa aiba succes in combaterea puterii din Romania. Stop masurilor radicale si irationale care adancesc deteriorarea climatului economic!
Pe toate pancartele s-a regasit si mesajul "Stop Boc". Vicepresedintele PSD Suceava Ovidiu Milici a citit in fata participantilor la protest o scrisoase deschisa catre presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc, in care reprezentantii PSD le atrag atentia ca sunt responsabili pentru actuala situatie economica a tarii.
Conform informatiilor furnizate de doctorul Letitia Damoc, director al Serviciului Judetean de Ambulanta, Gheorghita Mararu a suferit patru plagi impuscate, trei in zona inimii si una in abdomen, iar cand au sosit medicii avea deja doi litri de sange in cavitatea toracica si era in stop cardio-respirator.
Florin Negrutiu publica in Gandul) articolul ' D-lui Basescu, stop: Modernizati statul in coloana! ', pe care il puteti citi in continuare.
Seful Guvernului spera ca prin aceasta initiativa (care pana la urma a murit "in fasa") sa puna stop economiei subterane.
Cei care toaca non-stop si mint si contrazic orice adevar, oricat de vizibil ar fi el. Dar eu am o vorba:
"Stop, dincolo de acest punct intri pe taramul speculatiei!". Asadar sa incercam sa schitam la modul speculativ, repet si subliniez, la modul speculativ, cateva idei incitate de observatiile si intrebarile de mai sus.
'Stop'. Deci, noi nu votam nicio formula, hotarata de o singura persoana in doua saptamani, de reorganizare administrativa", i-a spus Crin Antonescu presedintelui Traian Basescu.
'Stop'. Deci, noi nu votam nicio formula, hotarata de o singura persoana in doua saptamani, de reorganizare administrativa", i-a spus Crin Antonescu presedintelui Traian Basescu.
De altfel, Cristian Diaconescu, Marian Sarbu sau Neculai Ontanu nu ar fi nici primii si nici ultimii carora Traian Basescu le pune un stop imens propriilor lor cariere.
"La anul, va fi randul romanilor sa spuna stop acestui genocid social. (...) PSD trebuie asadar sa continue sa vorbeasca cu oamenii, sa isi promoveze viziunea, politicile si masurile in cadrul USL.
De ce nu mergi la mitingul profesorilor, care se desfasoara non-stop, in fata la Minister? De ce nu ai venit la mitingul sindical din Piata Parlamentului, la motiune, sa protestezi cand era cazul?
De la izbucnirea crizei, institutele de sondare au devenit cam zgarcite cu publicarea datelor, desi sondaje se fac non-stop, iar o rubrica anume a disparut, practic, complet:
Schimbarea Constitutiei pe care, nu-i asa "a pus totul", este una din temele folosite non-stop si cu varii ocazii si motivatii (cea mai recenta - sa modificam imediat ca asa cere UE);
google-analytics.com