Expertul in psihoenergetica ar fi fost prezent si la Cotroceni, si la dezbaterea cu Geoana, dar si in seara anuntarii victoriei lui Basescu, in Modrogan.
Toata lumea vorbeste non stop de Flacara violet. Scanteia a pornit de la social democrati, care au justificat pierderea alegerilor prin faptul ca portocalii ar fi primit sprijin paranormal. Cine este psihologul de langa Traian Basescu despre care liderii PSD spun ca l-ar ajuta cu puterile sale?
Aliodor Manolea este cel are in timpul campaniei l-a insotit pe Traian Basescu la dezbaterile electorale. Psiholog, specialist in Psihoenergetica, Biosinergetica si programare neurolingvistica. La cele doua interventii din campania electorala de la Realitatea TV si Realitatea FM ale presedintelui, Aliodor Manole l-a insotit pe Traian Basescu si a stat in timpul emisiei in apropierea preşedintelui. El a fost alaturi de presedinte si la contruntarea finala, cu Mircea Geoana.
Acesta ar fi fost langa Basescu si in seara victoriei, pe treptele din Modrogan.
Intregul scandal a aparut in urma cu mai bine de o luna de Viorel Hrebenciuc, cel care a acuzat faptul ca presedintele Traian Basescu ar fi castigat si cu ajutorul Fortei Violete, adica al fortelor ezoterice. Liderul PSD Mircea Geoana a declarat saptamana trecuta ca Basescu a folosit asa ceva in campanie, o persoana pe care a vazut-o si la Cotroceni, ulterior.
Sotia acestuia, Doina Elena Manolea, este si ea bioenergoterapeut. Cei doi au scris impreuna sau separat, potrivit site-ului terapiicomplementare.net, mai multe carti impreuna: "Energetica subtila a fiintei umane", "Manual de radiestezie", "Paradiagnoza - Manual pentru diagnosticarea energetica folosind radiestezia", "Perceptii extrasenzoriale - Manual pentru dobandirea si dezvoltarea simturilor subtile", "Influenta distala, teoria si practica vindecarii de la distanta", "Aura energetica, manual pentru detectarea si decodificarea aurei energetice a fiintei umane".