Cautare

3443 de rezultate pentru "stal" (1.69 secunde)
In pofida tuturor fitelor si intrigilor bagate de si in numele lui Ion Iliescu, fostul patriarh social-democrat a ratat si soclul de onoare pe care, daca ar fi fost ceva mai abil, l-ar fi putut ocupa in prezent.
Mircea Geoana e din ce in ce mai puternic in disputa cu Ion Iliescu. Desi imediat dupa Congres parea dispus sa-i acorde lui Iliescu presedintia de onoare a PSD drept consolare, acum nu vrea sa-i dea mai mult de o simpla sinecura in partid.
"Onorificul" Vadim Tudor il exclude din partid pe presedintele Ciontu. "Asistam la un puseu nervos al lui Vadim, care s-a trezit crezind ca partidul este proprietatea lui", se apara seful peremistilor.
Chiar daca a fost necesar ca Iisus Hristos sa reinvie de 15 ori de atunci, minunea a avut in sfarsit loc:
Fuziunea dintre PNL si PD, dorita de liberali si doar luata in calcul de democrati, nu va mai avea loc.
PUR isi duce activitatea, de aproximativ o luna, sub o alta "palarie", si anume cea a conservatorismului.
La sase luni de la instalarea Guvernului PNL-PD-UDMR-PC, principalul partid de opozitie - PSD - a facut bilantul regimului Basescu.
La sase luni de la instalarea Guvernului PNL-PD-UDMR-PC, principalul partid de opozitie - PSD - a facut bilantul regimului Basescu.
"Nimeni nu este mai presus de lege ", articol din Constitutia Romaniei, pare sa fie pentru parlamentari o prevedere valabila doar pentru altii.
Sedinta Consiliului Local Mangalia, una dintre cele mai "furtunoase” de pana acum, a constituit un bun prilej pentru alesii locali, care pana de curand s-au ferit sa-si exprime vreo parere cu privire la soarta celor care i-au votat, sa iasa la rampa.
In vreme ce pe „frontul” politic din capitala, pesedistii si penelistii continua sa se impunga reciproc, care pe care nu lasa sa-si vada de treaba, pe litoral, reprezentantii celor doua partide se invecineaza intre ale distractiei.
„Nu cred ca intilnirea dintre premier si acele trei personaje la care facea referire presedintele Basescu l-au determinat pe primul-ministru sa renunte la demisia din fruntea guvernului.
Pusa sub semnul razboiului inca din prima ei zi de Traian Basescu, saptamana politica in curs pare sa se incheie pasnic.
Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului din Arad are un nou director, dupa ce in functie a fost numit Gheorghe Sechel, cu sprijinul Aliantei D.A., in special a PNL.
La sediul Parchetului National Anticoruptie a avut loc, marti, ceremonia de instalare a noului procuror general al PNA, Daniel Morar.
Apropierea datei de 15 septembrie, pana cand Coalitia si-a propus sa schimbe presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, incinge spiritele pe scena politica.
Lucrarile de reabilitare a Palatului Parlamentului se vor finaliza abia la 5 septembrie, insa nu vor include si amenajarea piscinei de la subsol, care va fi cedata, cel mai probabil, Serviciului de Protectie si Paza.
Dupa ceremonia de investire, desfasurata luni seara in fata presedintelui Traian Basescu, celor cinci noi ministri nu le mai ramane decat sa-si asume „indicatiile“ sefului statului si sa-si preia posturile de la fostii titulari.
google-analytics.com