Cautare

638 de rezultate pentru "sri" (3.37 secunde)
Europarlamentarul sustine ca are aceste informatii de la SRI. ... Sa spuna SRI, George Cristian Maior", a adaugat Vadim.
Agenda vizitei ramane neclara Presedintele Traian Basescu a plecat, marti dimineata, in vizita de lucru in Statele Unite dedicata semnarii unor acorduri bilaterale, seful statului fiind insotit de seful SMG, de ministrii Apararii si de Externe, de directorii SIE si SRI si de ambasadorul american la Bucuresti, anunta Mediafax.
PSD va vota categoric impotriva proiectului de lege initiat de Cezar Preda (PDL) PSD va vota categoric impotriva proiectului de lege initiat de deputatul PDL Cezar Preda prin care-si doreste ca ofiterii SRI sa poata fi numiti in calitate de organe de cercetare penala speciala, a afirmat, joi, purtatorul de cuvant al Departamentelor PSD, Olguta Vasilescu.
Virgil Magureanu crede ca puterea va pierde alegerile In 1996, directorul SRI, Virgil Măgureanu, a fost acuzat că ... Un alt mesaj interesant este cel legat de Traian Basescu, despre care fostul cap al SRI sugereaza ca e terminat politic:
96 cere 322 de parlamentari O declaratie politica a deputatului Ion Stan, vicepresedintele Comisiei de Control a SRI deschide un nou front al luptei cu Traian Basescu.
Pentru ca daca Andrei Marga NU este o vulnerabilitate, amestecul ofiterilor sub acoperire ai SRI in acest scandal public este o dovada in plus ca ati scapat serviciul de sub control, ca anumiti oameni din serviciu fac politie politica, in beneficiul Presedintelui Romaniei.
Basescu a comandat un sondaj pentru a stabili daca Maior e bun de premier La sfirsitul lunii noiembrie, institutul de sondare a opiniei publice IRES, al lui Vasile Dincu, a realizat un sondaj national menita sa stabileasca cel mai potrivit premier de pe o lista bine determinata in care, la loc de cinste, figureaza numele directorului SRI, George Maior.
Aprobarea componentei membrilor comisiilor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului pentru controlul activitatii SRI si a celei de control al activitatii SIE s-a facut prin vot secret cu buletin, concomitent cu votul secret cu bile ce a fost dat pentru investirea Guvernului.
• Cresteri spectaculoase de buget la Transporturi, Sanatate, SRI si Consiliul Concurentei Intre timp, Guvernul Ponta 2 a impartit bugetul pe anul acesta iar JURNALUL NATIONAL observa cresteri spectaculoase la Transporturi, Sanatate, SRI si Consiliul Concurentei.
Cu ajutorul cretinilor de la SRI, in principal, a reusit sa intoarca niste proteste care erau partial nemotivate ideologic, partial induse de Budapesta, care, cum nu voi obosi s-o spun, mizeaza pe esecul si pe destramarea UE, procese care, cred ungurii, vor duce la redesenarea granitelor in Europa si la anularea Trianonului.
SRI si alte servicii NU sunt sub controlul Parlamentului, ci invers, ele controleaza Parlamentul. S-a construit, prin existenta SRI, DNA si ANI, si cu ajutorul plutoanelor de executie din ICCJ, un sistem de control al deciziei politice bazat pe teroare.
Din pacate acest individ a fasonat institutii precum SRI si DNA, ANI, ICCJ si CSM, printre altele, dupa chipul si asemanarea sa.
Octavian STIREANU) Explozia masinii lui Condrea a provocat, prin ricoseu, intrebari despre cat SRI avem in tara.
Sub mandatul sau, judecatorii sunt instruiti la SRI, in dosare apar note de la SRI care, in numele secretomaniei tipice unui stat politienesc, nu sunt accesibile acuzatilor, iar declaratia pe care a facut-o, ca DNA va avea in dumneaei un partener de nadejde, face ocolul scolilor de Drept!
Intrebat daca actualul scandal provocat de dezvaluirile omului de afaceri Sebastian Ghita, soldat cu trecerea in rezerva a prim-adjunctului SRI, Florian Coldea si cu implicarea numelui sefei DNA Laura Codruta Kovesi, poate periclita perceptia impotriva luptei anticoruptie si faptul ca este vorba despre intamplari din perioada in care SRI era condus de George Maior, in prezent ambasador al Romaniei in SUA, poate influenta atitudinea SUA, Hans Klemm a raspuns:
Octavian Stireanu) Gravitatea situatiei actuale din Romania nu consta deloc in aprobarea sau neaprobarea unor ordonante ori in cat de mare trebuie sa fie bugetul SRI. ... Pericolul care paste tara nu rezida nici in gratiere, nici in bugetul prea mic pentru SRI.
Cand, dupa toate informatiile, Coldea a pus in miscare intreg arsenalul SRI (aparatura si tehnologie informatica de ultima ora) dedicat propagandei tintite si generalizate prin intermediul retelelor de socializare. ... Acestea sunt efecte ale nivelului exceptional de participare (atins, dupa parerea mea, cu ajutorul SRI).
Am convenit ca acesta sa fie majorat cu 1.800 de miliarde de lei care vor proveni de la inghetarea bugetelor Parlamentului, SRI, Ministerul Agriculturii si Ministerul Administratiei si Internelor.
In aceeasi zi, Partidul Romania Mare a decis excluderea deputatei Daniela Buruiana-Aprodu din cadrul formatiunii, motivand decizia prin "incapatanarea diabolica de a se certa cu toata lumea din jurul ei" si prin "nerusinarea de a fi 'calul troian' al SRI in PRM".
Cat a costat toata aceasta munca si cati angajati au mobilizat DNA si SRI pentru efectuarea ei, intr-un caz de spaga de 200.000 de euro?
google-analytics.com