Cautare

638 de rezultate pentru "sri" (7.95 secunde)
Directorul SRI Radu Timofte a socat intreaga lume printr-o afirmatie facuta marti seara pe micile ecrane: ... Venita direct din partea directorului SRI, informatia si-a sporit gravitatea.
Senatorii si deputatii s-ar putea intruni maine in sedinta comuna pentru a valida, prin vot, propunerile partidelor parlamentare legate de componenta comisiilor comune, SRI, SIE, de integrare si de control a aplicarii Legii 42 privind drepturile revolutionarilor, precum si asupra delegatiilor parlamentare romane la institutiile internationale.
Nici Comisia SRI nu ar fi constituita legal, conform acelorasi surse din PSD, intrucat nu reflecta hotararea Legislativului. ... PSD are in vizor insa numai contestarea componentei Comisiei SIE, nu si a celei SRI.
- difuzata de Sebastian Ghita, pana mai ieri stalp de baza al Binomului, dar care A DEFECTAT pe jumatate, ramanand in tabara SRI, contra DNA).
- Am vazut si declaratiile legate de marile informatii primite de la SRI de ministrul de Interne, informatii care la ora 8:00 cand au venit erau publice si nu ajutau cu absolut nimic - Ii trimise pe SMS cuiva de la MAI, nu directorul SRI in mod institutional si operativ catre ministrul de Interne.
Potrivit proiectului de lege, comitetul, care va coordona operational comunitatea de informatii, este format din directorii SRI, SIE, STS, SPP, din sefii DGIA, DGII, DGPA, consilierul prezidential pe probleme de securitate nationala si consilierul de stat al primului-ministru pe probleme de securitate nationala.
Presedintele avea obligatia sa prezinte Parlamentului, in sase luni de la investire, Strategia Nationala de Aparare, insa a preferat sa se lanseaza in constructii legislative “fara relevanta“, a declarat ieri Ion Stan, secretarul Comisiei SRI.
Ion Stan, deputat PSD si secretar al Comisiei SRI, considera ca initiativa legislativa a social-democratilor privind autorizarea interceptarilor telefonice a deranjat vizibil „anumite centre de putere“, „anumite autoritati ale statului“, „unele societati de protectie si paza si unii detectivi particulari“.
Pentru a se asigura ca nu este inconjurat de oameni corupti si cu interese oculte, premierul Calin Popescu Tariceanu a solicitat de urgenta SRI si SIE sa-i trimita informatiile legate de influenta unor grupuri de interese asupra oamenilor din structurile Guvernului.
SRI iar trage cu ochiul si timpanul unde nu-i fierbe legea Grav mai este si ca noua runda a duelului dintre cei doi a surprins inca o data SRI-ul cu regulamentul in vine, nu de alta dar intreaga afacere duhneste a urmarire informativa a premierului si a informatii oferite preferential de catre principalul nostru serviciu de informatii.
Disensiunile intre presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu-Tariceanu au aparut dupa ce, in urma cu peste o saptamana, seful statului a declarat, intr-un interviu acordat RRA, ca premierul a primit de la SRI 21 de documente din care reiese ca unii membrii ai Guvernului se afla sub influenta unor grupuri de interese economice si s-a declarat surprins de modul in care Tariceanu a abordat subiectul.
Cu SRI-ul pe urme... ... Matematic, cand ma asez la masa, dupa exact 30 de minute apare si coada de la SRI.
Potrivit unei surse din cadrul Comisiei pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI, membrii acesteia se vor deplasa la Cluj, intre 26 si 31 ianuarie, pentru efectuarea unor controale periodice, cu caracter normal, la unitatea judeteana SRI din municipiu.
O alta categorie vizata de decretele prezidentiale este cea a unor ofiteri din cadrul MApN, SRI sau SIE.
Presedintele Comisiei parlamentare pentru exercitarea controlului asupra SRI, Radu Stroe, a declarat ieri ca pachetul de legi primite de la Consiliul Suprem de Aparare al ¥arii referitoare la securitatea nationala au fost arhivate.
In cazul in care presedintele nu-si va explica declaratiile, ar lasa sa planeze suspiciuni ca i s-au servit selectiv anumite dosare din arhiva SRI", se arata in comunicat. ... Daca informatiile provin de la SRI, s-ar putea intelege ca dosarele fostei Securitati au fost folosite ca arme politice.
Ministrul Justitiei ii cere procurorului general sa transmita CNSAS dosarele SRI care figureaza a fi in custodia Parchetului instantei supreme.
Cand tandemului Baaklini - Blejnar i-a fost intrerupta activitatea infractionala, prejudiciul creat statului roman, pe seama returnarilor ilegale de TVA si a evaziunii fiscale, a ajuns la 260 de milioane de euro si a implicat cel putin o duzina de VIP-uri politice, oameni de afaceri, mai multi sefi de vama, generali si ofiteri superiori de politie si SRI.
Unii avanseaza ideea ca avem de-a face cu o lovitura de stat in derulare.Probabil ca aceasta se va confirma dupa discursul de maine al lui Iohannis, in Parlament si mai ales dupa ce DNA va ancheta penal Guvernul in dosarul politic pe care i l-a intentat pentru curajul de a fi adoptat o ordonanta care nu este pe placul procurorilor.Pana atunci, as fi inclinat sa dau dreptate profesorului Troncota, fost decan la Academia SRI, care se pricepe mai bine si la istorie, si la securitate.
SIE, sau SRI? ... Pe aia de la SRI, in frunte cu Maior si cu Coldea, plus trepadusii din dotare? Pe Kovesi?
google-analytics.com