Cautare

638 de rezultate pentru "sri" (3.34 secunde)
Liderul PC Dan Voiculescu i-a cerut directorului SRI, Radu Timofte, sa explice public motivul secretizarii timp de 16 ani a celor doua dosare trimise CNSAS si sa ofere opiniei publice argumente "evidente" ca serviciul de informatii nu raspunde la "comenzi politice".
La finalul audierilor, Constantinescu a declarat ca, in opinia lui, vinovati pentru evenimentele din iunie 1990 sunt fostul sef al statului Ion Iliescu si fostul sef al SRI, Virgil Magureanu.
SRI, DNA, unii judecatori si presa controlata. ... Fara indoiala, ofiterii din servicii ca SRI, SIE, serviciul de informatii al Armatei stiu mult mai multe decat cele care au inceput sa iasa la iveala.
Voiculescu crede ca este victima unui comenzi politice, aducand in discutie coincidenta prin care, in aceeasi zi in care a fost nominalizat pentru functia de vicepremier, un curier al SRI a livrat CNSAS un dosar care a stat pitit timp de 16 ani de zile.
Noi nu stam in prepeleac si spunem sa facem cutare sau cutare - S-a convenit pana la urma ca trebuie cautat un mod de calcul mai adecvat decat fixingul de la ora 11 - Taierea bugetelor serviciilor secrete (aprobate initial in CSAT) pentru prima data in istoria ultimelor 30 de ani, a provocat o reactie furibunda din partea Presedintelui care nu concepe ca garda sa pretoriana, formata din credinciosii generali din SRI, SIE, SPP si STS sa fie lipsita de cele trebuincioase unui serviciu credincios - Ratoiala sa a avut efect si, in ultima instanta, s-a diminuat suma alocata SRI cu doar vreo 150 de milioane, ce urmeaza sa fie dati pe vitamina D - Olguta renunta, Klaus exulta!
Am amintit, de mai multe ori, pe aceasta pagina, experientele de perceptie extrasenzoriala (remote viewing) incepute in 1972, la SRI International, cu o finantare modica de la CIA, si transferate in 1976 catre agentia de informatii a armatei (Defense Intelligence Agency - DIA), la Fort Meade, in Maryland, care a infiintat, in acest scop, o unitate secreta.
Renuntarea sefilor SRI, SIE si a directorului general al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Radu Timofte, Gheorghe Fulga, si respectiv Virgil Ardelean, la functiile ocupate a stirnit un val de reactii in rindul clasei politice din Romania.
"Nu este posibila acum numirea a noi sefi la SRI si SIE din cauza contradictiilor dintre Constitutie si legile sigurantei nationale aflate in vigoare", a spus seful statului.
Blaga a spus ca liberalii au avut "o pozitie complet nesincera" fata de schimbarea directorilor SRI si SIE, pentru ca timp de un an si jumatate au solicitat eliberarea lui Timofte si a lui Fulga din functie.
Comitetul Executiv al PNL s-a intrunit ieri pentru a analiza situatia provocata de demisiile celor doi directori de servicii de informatii - Radu Timofte (SRI) si Gheorghe Fulga (SIE) -, precum si stadiul strangerii de semnaturi de la populatie pentru retragerea trupelor romanesti din Irak.
Bolcas il considera pe Timofte "un om serios" si spune ca nu a existat pana acum nicio discutie la nivelul conducerii PRM pe tema unei posibile inscrieri a fostului director SRI in partid.
Vasile Blaga a facut referire, evident, la votul prin care parlamentarii, mai putin cei democrati, au decis mentinerea in functii a sefilor SIE si SRI.
CNSAS a confirmat ieri faptul ca presedintele Traian Basescu nu are dosar la SRI. ... Presedintele CNSAS, Claudiu Secasiu, l-a anuntat marti pe fostul presedinte ca singura institutie care a dat curs cererii a fost SRI.
Un cotidian central a publicat ieri, citand surse parlamentare, informatia potrivit careia SRI va trimite la CNSAS, in zilele urmatoare, dosarul de informator al vicepresedintelui PD Cezar Preda.
Parlamentul urmeaza sa voteze noua conducere a SRI si SIE. ... Pe ordinea de zi a Parlamentului ar mai figura finalizarea de catre Comisiile juridice si Comisia SRI a unei anchete parlamentare legata de cazul Omar Hayssam.
SRI, SIE si serviciul militar al MApN.
Senatorul PSD George Maior a anuntat ca parlamentarii social-democrati vor propune la dezbaterea in Parlament a legilor SIE si SRI un amendament potrivit caruia directorul SIE sau cel al SRI sa provina automat din Opozitie.
Pe langa acest subiect, senatorul nu a ratat ocazia de a-si exprima punctul de vedere cu privire la nominalizarile facute de Traian Basescu pentru conducerile SRI si SIE - adica social-democratul George Maior si consilierul prezidential Claudiu Saftoiu.
O serie de clarificari privind nominalizarea unui candidat social-democrat la sefia SRI ar putea reprezenta unul dintre punctele ce se vor afla pe agenda de discutii a Biroului Permanent National al PSD de astazi.
Marti dimineata, la sediul CNSAS a avut loc o intalnire intre membrii colegiului institutiei, presedintele Traian Basescu si noii sefi ai SRI si SIE, George Maior si Claudiu Saftoiu.
google-analytics.com